Ama iş güç yapmayacaksın. Yiyip içip dolaşacaksın ve kafanı dinleyeceksin.

Ama iş güç yapmayacaksın. Yiyip içip dolaşacaksın ve kafanı dinleyeceksin.

Katılıyorum iş, güç olmazsa tatil bence köy 😅 ohh şöyle temiz hava filan yap mangal, semaver piknik gibi, yap etleri cız bız jkj arada bir varsa su atla içine
Köyde tatil yapma sözcüğü köye gidince anlamını yitiriyor çünkü ne kadar tatil adı altında gidilirse gidilsin orada illa yapman gereken bir iş çıkıyor yapıyorsun yani kendi köyüne gittiğiniz zaman sistem böyle işliyor gerçekten ha bir tatil köyüne gidilir böyle bungalov ev tarzında küçük pansiyon gibi ya da köy konseptinde oteller olur ha oralarda tatil olur ama kendi köyünüze gittiğinizde tatil yapamıyorsunuz dedeniz nineniz amcanız anneniz babanız varsa o tatil değil işçilik oluyor gerçekten..
Hemde alâsı..
Sayılmaz bence. Tatil dedin mi benim aklıma gezmek, eğlenmek, yeni yerler keşfetmek, deniz kum güneş vs.. gelir. Köye gitmek şehrin gürültüsünden kaçıp kafa dinleme molası küçük bir istirahat monoton yaşam gelir aklıma.
Sayılır ya eskiden olsa sayılmaz derdim ama geçen yaz köyüme gittim 9 sene sonra bir kafa dinlemişim bahçe işleri deniz (van gölü) filan inanılmaz rahatladım
Kesinlikle tatilden sayılır!🏞️ Köyde doğanın içinde olmak, mis gibi temiz havayı solumak ve köy hayatının dinginliğini yaşamak tam bir terapi bence. Hele iş güç yapmayıp sadece keyif yapacaksan tadından yenmez. 😌 Kendine vakit ayırıyorsun ve kafanı dinliyorsun. Tatil dediğin tam da böyle bir şey değil mi zaten? İster şehirde, ister köyde ol, yeter ki ruhun dinlensin. 🌿💚
Cevap
17Cevap
veronaya dedemin yanına gideceğim sayılır mı bilmem bizim köy orası🙄
aspettami italia manca pochissimo tempo🤭
Bizim köyde iş yok. Gittiğim zaman yiyip içip yatıyorum 😂anca ev işleri oluyor. En güzel tatil yerim..
Oyle bir köy yok ki gider gitmez yapılacaklar sıralanır kafada 😆 sadece gezilecekse tatil sayılır elbette 😊
Tatil sayılmaz dinlenme sayılır gitmem için çok güçlü sebeplerim var yoksa köyde işim olmaz 😅
Saylmaz
Köye gitmek yaylaya gitmek bana göre gezmeden tatilden saylmz
Sayılmaz iş güç yapmazdım yine ama evden de çıkmazdım ki yinede olsun köy havası başka
Çalışmayıp eğlenilen ve/veya dinlenilen süreye tatil denir. Yani söylenenin aksine deniz, kum, güneş olmasa da buna tatil denir.
Açıklamadaki gibi ise evet ama tarla işleri falan varsa bedava kölelik ve ızdıraptan başka bir şey olmaz
Bana göre amelelik. Eşek kadar olana dek ara tatil yaz tatili hep köyde geçti ırgat gibi geçiyordu zaman tek eğlencem inekleri suya götürmekti😂
"Gitmek de" bari de da'ları öğrenip geleydin len
Tatil köyüyse sayılır
Bizim köye detoks kampı diyebiliriz. Kol bacak ve karın kası ile zayıflamış bir şekilde dönerim 😂
Sayılır. Mevsimlik işçi olmayacaksan gidilir sdfghjklş
sayılır hatta köyü olmayan bile artık köy edinmeye çalışıyor kendine 😂😂
Zaten tatil dediğin en doğal olan şekliyle olur oda köy yaşamıdır
Evet sayılır, ben isterdim çünkü devamlı iş hayatı yaşıyorum.
Maksat şehir gürültüsünden uzaklaşmak kafa dinlemek ise evet sayılır
iş güç yoksa sayılır ben giderrim
köyüm yok ki 😕
Köy hayatını severim evet. Tatilde beş yıldızlı otel konforu vermez elbette ama ayrı bir havası var ve samimiyeti.
Evet öyle
Gezilicekse evet
Bence sayılır, gayet güzel.
detayda ki gibiyse sayilabilir
Ne güzel işte, sayılır.
Sayılır hatta en güzeli hiç bir işe elimi surmiceksem tabii 😄
Sabah kahvaltı yapıp kahvede okeye oturuyorsun üff. laskdjadlk.
Kalabalık yerlere, mekanlara gitmek tatilden sayılır mı? Asıl o sayılmaz
İnzivaya çekilmek gibidir ya. Şehrin kaosundan uzaklaşmak belli dönemlerde insana işler.
Kafanı bozan kişiler yoksa sayılır
Sayılır tabi ki
Tabi köyün nesi var dmdn
Bir seyi yok iste sorun orada
Nsskmzaamakwj
Bana sayılır havuz var bahçede
Dındık toplamayana tatil yok 😎
yazın köyde tatil olur
Nasıl bir köy olduğuna bağlı
herkesin tatil anlayışı başka tabi
sayılıt dkfkfj
Yanlış yazmısım ya sayılır * lütfen sayılsın
Tabiki en güzeli..
Olur, olur yeriz 😅
şehirden uzaklaşmak bile yeter
Bu zamanda köye gidebiliyorsan ne mutlu sana. Köydede kafanı dinler tatilini yapabilirsin
Sayılır haha
Sayılmaz
Kafamı dinleyeceksem ucundan sayılır
Sayılır
Sayılabilir ama köyüm yok
Sayılır
Evet
Sayılır.
Kafa dinleyebiliyorsan sayılır.
İnekler eşliğinde tatil yapmayı sevmem
Bence sayılır ve hatta daha güzel..
En sakin kafa dinlemelik tatil hemde