Hayir mantikli degil Her sene ayni yere gitmek, yemek ve temizlikle ugrasmak insana tam anlamiyla tatil imkani sunmuyor. Bunun yerine 5* otel uyelikleri var Hem dunyanin heryerinde 5* otellerde tatil yapiyorsun hemde hafta sonlari yazliktaki gibi sana yakin otellerde gunubirlik ucretsiz kacamaklar yapiyorsun. Ayrica uyeligin tapulu oldugu icin yazlik gibi yatirim degeride oluyor
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,7b cevap paylaştı.
çalışanşlar için pek mantıklı görünmüyor ancak emekli olunca 6 ay orada geçirmek baya iyi oluyor.. Çalışanlar için çok uzun süre kapalı kaldığı için her yıl çok masraf çıkarıyor bilhassadene sıfır olanlarda..
Hem mantıklı hem değil. Yani maddi olarak bu durumda oldu olduğumu ve aldığımı varsayıyorum, yine ev sorumluluğu üstümde olacak ama tatildeyim? burası çileli, artı o yazlık varsa ailede bir adın duyulduysa tamam artık gelen giden zırt pırt sıkıntı. Mantıklı olan kısmını bunları yazınca bulamadım şu an :D
Alışveriş & Hediyeler konusunda 685 cevap paylaştı.
Yazlık almak bana çok mantıksız geliyor. Her sene aynı yere gitmek zorunda kalıyor insan. Bizim yazlığımız vardı küçükken tek hatırladığım şey misafirler denizden, babam marketten, annem mutfaktan çıkmadı.
Yazlık almak çok gereksiz. çünkü çok çekilmez sıkıcı bunaltıcı oluyor iki ay tatili bırak iki gün bile duramam. bakımı çiçeği böceği ağacıyla uğraşmak ayrı bir dert. hergun manyak semaver çayı denize gir denizden çık ayrı bir dert..
Alışveriş & Hediyeler konusunda 362 cevap paylaştı.
Yazın birçok yere gitmek varken sırf yazlık olduğu için oraya gitme kısıtlaması oluşuyor. Yatırımda işin içindeyse ya da gelecekte oralara taşınma ihtimali varsa alınabilir. Öbür türlü yanlış buluyorum
Hiç mantıklı değil. Her sene aynı yere gitmekten miden bulanır. Üstelik gittiğin zaman evin orasını burasını tamir ettirmekle tatilin burnundan gelir. Bir de 300-500 bin para bağlayacaksın. Bırak bu işleri kardeşim. 10 gün tatil köyüne git her sene farklı bir yere. Ye iç all inclusive. Ayrıca tatil köylerinde sosyal ortamlar daha iyi. Yazlık ev alıp eve mi kapanacaksın?
Mantıklı değil. Neden mi? 5-6 sene sonra aynı yere gitmekten sıkılacaksınız, ama yatırım konusuna gelirsek mantıklı. İstediğin zaman gidersiniz, istediğin zaman kiraya verirsiniz.
Kadınlar için kesinlikle değil. Tatile gidiyorsun sözde ama yine ev topluyorsun yine yemek yapıyorsun yine temizlik yapıyorsun. 5gün olsun tertemiz tatil olsun yeter ☺️
Bence yazlığın olması çok güzel ayrı bir havası oluyor. Sıkılırsan başka yerlere tatile gider sonra yine yazlığına dönersin. Yazlığın atmosferi başkaaa
En İyi Cevaplar