5 yıldızlı lüx bir otelde değil ama orta halli bir otelde tatil yapacak maddi gücümüz var. Yani zengin değiliz ama maddi durumumuz yeterli. Ama maalesef ki kanser denen illet hastalık buldu annemi ve sağlığı izin vermiyor tatile falan. Oysa ki; kimseye zararımız yoktu. Zararsız, kendi halinde yaşayan bir aileydik. Ailemden kimse bir karınca bile öldürmezdi. Hak etmemiştik bugünleri. Simdi ise en büyük hayallerimden biri eskisi gibi annem sağlıklı olsun ve orta halli bir villa kiralayıp 10 gün tatil yapmak. Çok canım yanıyor mutlu günlerimiz aklıma gelince...
Hayatım boyunca hep Japonya'da kiraz ağaçları ile ünlü olan bir yer var orayı görmek isterdim. Geçenlerde öğrendiğim kadarıyla Japonya'ya sadece gidiş 1 yetişkin 25-30 BİN TL olmuş. O an bu hayalimi hiçbir zaman gerçekleştiremeyeceğimi anladım. Ama yine de yurt içi tatile çıkabilirim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çok şükür var. Yılda birkaç kez gitmeye çalışıyorum.
Yurtdisi oldugum icin istedigim ulkede tatil yapma imkanim var ama tr’de olsaydim olmazdi buyuk ihtimalle cunku asgari ucretliyim. Bunu neden yazdim tr’de yasayip erdogana oy verenler gorsun diye.
ben 4 senedır ultra her sey dahıl otelde tatıl yapma hayalı kuruyorum, bu sene yapacagım bu seferde benımle gelecek tatıl arkadasım yok. tek basımada gıtmek ıstemıyorum ne yapacam bbılmıyorum para ve zaman var huzur yok resmen