Evet
Hayır
Tatil mi o da ne demek?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fırsatını bulursam yapıyorum. Hani illa çok lüks bir otelde olmasına gerek yok. Orta halli 3 günlük yapabileceğim yarım pansiyon konaklamalı oteller bile yeterli olur.
2009 yılından beri düzenli olarak gidiyorum, 2016 yılından beri eşimle gidiyoruz. Hiçbir zaman gitmemeyi düşünmedik, düşünülenin aksine apart bile olsa gideriz dedik ve yıllardır aynı bölgelerde tatile gidiyoruz. İstanbul'dan yola çıkıp Fethiye'ye kadar her ilde çadır kurup devam ediyoruz. Toplamda 3000 km ye yakın yol yapıp çadır alanları arıyoruz ve sakin bir tatil yapıyoruz. Karacabey, Alaçatı-Çeşme, Didim, Bodrum, Datça, Marmaris, Köyceğiz ve Fethiye olarak rota çiziyoruz. Sadece araca yakıt ve yeme içmeye para ayırıyoruz. Otellerin en ucuzu 25 bin tl den başlıyor bu paranın yarısı bile gitmiyor çadır tatilinde. Eğer cesaretiniz varsa kesinlikle tavsiye ediyorum, bir daha otele gitmezsiniz.
Cevap
10Cevap
Hayır maalesef yapamıyorum
yurt disinda yasiyorum, senede bir kere tatile gelme hakkim oluyordu oda memlekete buna tatil diyemiyorum maalesef, aile ziyaretiii..
Ise baslayincaa maalesef hiiiiiiic izinimm yoook buyuzden kaldimm burada.. yine it gibi calisacagiz :)
evet ama yurt içinde 😂 keşke bi maldivler italya fransa yapsaydım kısmet bakalım ümitleri düşürmemek lazım
Yaparım da bu sene yazlığıma gideceğim için ayrı bir tatil planım olmaz muhtemelen.
Kaç kişi ortalama maaşlarla gidebiliyor acaba 😄
Bu yaz full çalışıyoruz ne tatili
Tek başıma tatil yapmak en büyük hayallerimden
Şu an için hayır maalesef yapamıyorum
Her sene yapamıyorum.
Kardeş sponsorluğunda evet
Hayır ama inşallah bir gün nasip olur.
Mesaiden arta kalan zamanlarda evet..
maalesef yapamiyoruz calismaktan
Evet her sene tatile çıkıyorum
Tatil mi ı da ne demem
Evet