Evet kafanı kullanırsan mümkün :)
Hayır tabi ki parasız tatil mi olur?
Diğer (Bedava tatil yapmanın yollarını açıkla herkes öğrensin) :)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Türk lirası bazlı düşünecek eskisi kadar mümkün değil ama mümkün. Şöyle ki 2016 çıktığım Avrupa gezisinde 1-2 eurolara ülke değiştirebiliyor 1-2 eurolara hostellerde konaklayabiliyor çok düşük paralarla karnımı doyurabiliyordum. Estonyada bir öğrenci yurdunda 1 sene kadar kalmıştım aylık sadece 75 euro veriyordum. euro 3.50-4.00 arasında gidip gidip geliyordu o dönemler. İzlandaya 30 euroya gidiş dönüş uçak bileti almıştım. Tallinden İsveç'e 2 günlük cruise gemisi için sadece 20 euro ödemiştim. 20 euro ödedikten sonra 4 yataklı bir odam olmuştu gemide. Norveç Bergen'de sadece 30 euroya 4 gün konaklamıştım. Krona karşılığını hatırlamadığımdan euro olarak yazıyorum. Sınırsız açık büfe kahvaltısıyla birlikte. Yine 2016 son aylarında 10 euroya açık büfe kahvaltılı bir hostelde konaklamıştım Hollanda'da. Tüm bunları yaparken ulaşım maliyetlerim ryanair, wizzair veya flixbus gibi firmalarla komik rakamlara geliyordu. Geçenlerde aynı şeyi yapmayı denedim, şuradan şuraya flixbus bileti 40-50 euro idi TL bazlı düşününce işin içinden çıkıyorsun en iyisi kıpırdamayayım diyorsun. Tabii daha farklı seçeneklere indirgersen seyahatini, örneğin otostop, bisiklet gibi imkanlardan faydalanarak tasarruflu gezersen işler değişebilir.
Evet katılıyorum size, gerçekten alım gücü eskisi gibi değil artık buda azda olsa para harcamadan tatil yapmak hayal gibi bir şey olarak kalıyor ne yazık ki...
Cevap
0Cevap
Kafanı kullanırsan mümkün
Açıklasan biraz daha, bilgilenelim... :)
imkansız
Hadi ya... :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?