#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴

Bacı sizin köy yayla yok mu hiç? Hadi yok diyelim güvendiğin samimi bir arkadaşının da mı yok? Beraber gidersiniz köylük yerde varsa dereye gidersiniz tarihi yerleri görürsünüz. Yoksa bir bahçeye gidersiniz mangal yeller doğal meyve sebze yersiniz. Bir ağaca salıncak hamak neyim kurarsınız. Küçük çocuklardan yöresel oyunlar öğrenir oynarsınız. Bebek belzemeyi halı dokumayı kıl eğirtmeyi öğrenirsiniz. Köylük yerde çok masraf da olmaz. Günlük ekmek paran varsa yeter.
Otostop ya da ortak olmadan gidebileceğin araçlarla gitmek istediğin yere gidebilirsin, kalacak yer sorun olacaktır, tanışma programlarını kullanırsan oradaki birilerine ulaşabilirsin. Yemek olayınıda onlar çözecektir. Az para ile mümkün parasız sanmıyorum. ya da seni tatile götürecek birini bulabilirsin tanışma programlarından..
Tabi paralı birinin teklifi ile tatil yapmak mümkün yalnız bazı şeyler göze alınarak.. Yoksa parasız yaşamak bile güç.
Cevap
79Cevap
tabi ki mümkün tatil anlayışlarımızı değiştirebiliriz
az parayla küçük bir macera yaşadım geçen yaz azıcık korktum ama çok eğlenceliydi.
Sırt çantamla otostop çekerek antalyadan muğlaya kadar gezmiştim kamp alanlarında sırt çantamdan kamp malzemelerimi alıp yatmıştım ama bir daha tek gitmem harbiden biraz korktum akcamlcaeklmae
Tabi yapılır ama kenarında az da olsa bir para olması seni orda rahat ettirir mesela gideceğin yere otostop ile gidersin paran yoksa sokakta kalırsın tabi bu hayallerindeki tatil mi olur cevabı sana bırakıyorum 😁
Tatil yapmak külfetlidir bence, parasız mümkün değil. Tabi herkesin tatil anlayışı farklıdır, ormanda hamakla sallanan, evin balkonuna şezlong atanlar ya da park ve bahçeler müdürlüğünün banklarına uzananları da görmezden gelemeyiz.
Ailenin akrabanın yazlığı falan varsa mümkün. Ama maksat tek başına gidip farklı yerler gezmekse biraz paran olsa yeter hiç parasız biraz zor. Sonuçta yemek içmek yolculuk için belli bir miktar ayarlamalısın.
Tabii mumkun parasiz demeyelim de çok uygunfiyatlara😂 unide uyanik bir arkadas vardi yurtdisina max 600 lira vererek cikiyordum taylanda malezya vs geçen romanya ya 85 liraya gitti😂
Bizde 4 kişi bir arabaya binerdik çeşme ye elimizde sıcak ekmek domates peynir zeytin offf özledim o günleri be
Şu linktekileri al kampa git etle birlikte 1000 lira altına kaptırsın. www. decathlon. com. tr/... sandalyesi-id_8492643. htmlwww. decathlon. com. tr/... adiri-yeil-id_8293539. htmlwww. decathlon. com. tr/air-basic-mat-id_8561145. htmlwww. decathlon. com. tr/... ermos-08-l-id_8554867. htmlwww. decathlon. com. tr/...-gerecleri-id_8492725. html
otel de çalışanlar mesai dışında tatil yapıyor sayılmaz mı?
Merhaba, bu tatil anlayışınızın fiziksel mi, yoksa manevi olarak mı olduğuna bağlıdır. Haftasonunu kendinize ayırın ve doğaya çıkın, ağaç altında oturup sevdiğiniz müzikler dinleyin. Sunulabilecek diğer seçenekler arasında yoga ve meditasyon vardır. Hayatı fiziksel olarak yaşamaktan öte manevi olarak, zihin susturarak streslerden arınabilir, dolayısıyla herhangi bir maddi kaynağınız olmaksızın, boş zamanlarınızı değerlendirebilrsiniz. Sevgi ve huzurla kalın. Ben'in huzuru...
Mümkün diyenler >
https://www.youtube.com/embed/1VnXnMuNlX0bisiklet ile çoğu şehri gezdim tatilde yaptım tabi yine cebimde para vardı ama çok masraf yapmamıştım benzine şuna buna gereksiz para harcamamıştım
yani hiç parasız tatil olmaz. köye giderim ama yol parası ve yemek parası orda'da var. parasız yaşam mümkün ise tatilde mümkün olur.
Tabi mümkün benimde de bir vosvosum var. Çadır ve doğa olduğu zaman paraya ihtiyaç yok.
Belediye plajında denize girersin ya da yürüyüş yaparsın al sana tatil o da olmadı köyün varsa orada kafanı dinlersin.
50 lirayla 2 gün tatil yaptığımı hatırlıyorum ama fii tarihte.
malesef mümkün değil ama uygun fiyatlara yapabilirsiniz
Kesinlikle mümkün değil.
Not: paranın köpeğiyim
Parasız olması için birşeyler verilmeli bende de o yok 😂
Parasız tatil olmaz. Çooook ödün vermek zorunda kalırsın
Karavan alacaksın her yıl binlerce TL otel ve uçak bileti masrafından ömür boyu kurtulacaksın.
Yıllık iznin başladığı zaman karavanınla ülkemizin doğal cennet noktalarını turlayacaksın.
para engel değil deneyimledim daha heyecanlı ve keyifli bir çok dert dinliyorsun.
Tatil beldesindeyim zaten paralı parasız sürekli tatilde gibiyim farketmiyor :)
evet hersey para değil bir cadir benim için herseyi yapmaya yeterli
50 TL parayla Ankara 'yı gezdim. Az parayla gezilir de, parasız benim için imkansız.
parasız yaşamak bile imkansızken tatil yapmak cidden zor
Araba varsa sıkıntı olmaz. İstediğin yerde kur çadırını yap yemeğini ye. Mesela geçen sene Aydın da yapıp gitmiştim , güzeldi. Tabi kamp bahçesine araba için otopark parası ödedim o bedava değildi 😃
sexsi güzel bir bayansan abazanların sırtından geçinir gidersin sıkıntı olmazda erkek olursa işte olmaz..
Para harcamadan, bir yere gidebilmeniz için otostop çekerek gidebilirsin. Kamp eşyaların varsa ve yanında erzak götürebiliyorsan neden olmasın.
En çok keyif aldığım tatil dir fakir Fakir ege uni öğrenciyken full fakir tatili yapardık 😂😂😂
Hotel değil de çadır falan düşünürsen ya da aracında karavanda az bir maliyet ile tatil yaparsın
Al sırt çantamı çadırını gerekeni ki koy, aşağı yukarı da bin lira kafi. Uygun bir sahile kurul, bak keyfine
Parasiz ne mümkün tuvalete bile gidemezsin parasiz su icemezsin fizyolojik ihtiyaclari karsilayamadan para bitiyor
Yapamazsın nefes dahi alamazsın ama. hatun olsan vereevere vere tatil yapma şansım var
Mümkün bence otostop çekerek gidilir bazen şartlar agır olabilir belki ama gidilir 😉😉😉
Uçak biletleri hariç 800 tl ye ölüdenizde geçen yaz tatil yaptim hemde gayet güzeldi.
Olmaz karavan ile yaparsın ama benzin, dizel ise motorin bitene kadar gerçek bu.
Kafa dengi bir bayan arkadasla tanissak onun icin mumkun olur :)
Mümkün balkonumda harika tatil yapıyorum ben çayımı çekirdeğimi aldım mı tamamdır
tabi ki mümkün tatil anlayışlarımızı değiştirebiliriz
Olmaz param cebimde olmalı
İlgimç bu garı ilk defa azmamış kandwksmsld
Yani belki olabilir ama zor olur baya.
Karavan canım ben o konuda çşamslıyık
Parasız ne yapılır ki? Hiç.
Her şey bir çadıra bakar
Gençken mümkün, otostop ve çadır
paralı bir arkadaşın varsa neden olmasın xd
Sadece doğa gezeceksiniz evet mümkün
Çadır kurarsın cüzzi paraya tatil olur
Parasiz tuvalete bile gidemezsin
Tercih etmem. hostel bana göre değil.
Evet mümkün ama yapabilene tabi
İstanbuldaysan evet olabilir.
Parasız hicbir şey yok
Parasız tatil şakamı asla
Parasız tatil yapmak mümkün (kadınlar için)
Mümkün ama hiç bir sorumluluğun olmayacak
Mümkün değil , ne yiyecen ne içecen ki
Yaparsin ama kisitli olur
Sence mümkün mü?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba arkadaşlar,
@nirhamm İlginç bir soru oldu bu ama bir karar vermen lazım, nasıl ve nerede bir tatil yapmak istersin? Eğer aklında 4-5 yıldızlı oteller var ise o zaman çalışmak zorundasın.
Mesela otellerin göreceli olarak rahat ve esnek saatlere bağlı bir alanı olan animasyonda görev alabilirsin. Genellikle birkaç saat çalışırsın ve sana epeyce bir zaman kalır ama farklı seçenekler de var. Özellikle Yurt dışında farklı alanlarda çalışır ve tatil yapabilirsin, mesela Agroturizm diye bir alan var, bence bir araştır.
Hem üretir, hem de tatil yaparsın. İtalya, İspanya, Portekiz'de yaygındır.. Agroturizm nedir?
Teşekkür ederim 🌸 🌸 🌸 😊😊