Yolcunuzu nazikçe uyandırın: Horlama, genellikle derin uyku sırasında ortaya çıkar. Bu nedenle, yolcunuzu nazikçe uyandırıp, horladığını söyleyebilirsiniz. Belki farkında değildir ve durabilir.
Yolcunun pozisyonunu değiştirin: Horlama, yatış pozisyonu nedeniyle de ortaya çıkabilir. Yolcunun yastık veya koltuk pozisyonunu değiştirmesi, horlamayı önlemeye yardımcı olabilir.
Kendinize kulaklık takın: Yolculuk sırasında müzik dinlemek, kulaklık takmak rahatlatıcı olabilir. Bu, horlama gibi dışarıdan gelen sesleri de engelleyebilir.
Ben uyarırdım uyandırıp ama uyumuyorsam da sorun değil zaten kulaklık takıp şarkı dinliyorum. ama aslında çok sinir bozucu bir durum yani bir kişinin yanımda ses çıkartarak uyuması ya da gürültülü ses ile nefes alıp vermesi beni rahatsız eder çünkü rahat uyuyamam hiç bir şekilde bu yüzden de mutlaka uyarırdım ama ben uyumayacaksam daha çok kulaklık takardım film izler veya şarkı dinlerdim duymamaya çalışırdım zaten.
Uzun yolu çok severim ve bu konuda gerçekten tecrübeliyim o yüzden şunu net söyleyebilirim ki uzun yolda en önemli gerekenlerden biri eğlenceli bir ko-pilot yani yol arkadaşı o yüzden uyurken horlayan biri olabilir insanlık hali ama bende ona karşı önlem alırdım müziği açardım en basiti ama nazımın geçtiği biriyse kalk lan derim 😃
Dellenirdim. Önce onu uyandırmadan burnunu bir süre sıkardım çünkü böyle yapınca horlama kesiliyor. Yine de devam ederse yüksek sesle öksürürdüm. Buna rağmen uyanmazsa da ne şanslıyım ya der son ses kulaklıkla müzik dinlerdim. Ama harbiden çok fena bir durum yahu. Allah düşmanıma yaşatmasın
Uzun yolculukta nerde dengesiz insanlar var beni bulur. Yaa yüksek sesle konuşurlar, ya da cips poşetlerini şakur şukur açıp katur kutur yerler 🤦♀️otobüste cips mi yenir yaa😭
Biri horlasa naparım bilmiyorum ama deli olacağım kesin 😬
Toplu taşımaysa yer değiştiririm hiç dayanamam. Şehirlerarası otobüs falansada bilerek ses çıkartırım yanlışlıkla çarparım ve sesli müzik açıp uyanmasını sağlarım. Hiç benlik değil katlanamam.