Aksine bir günlük iş seyahatine bile gitsem yanımda şampuan götürürüm ya da marketten alırım. Saç derimin hassaslığından mıdır nedir oteldeki dandik şampuanları kullanınca ertesi sabaha hemen kepeklenme oluşuyor.
Hayır genelde yanımda almıyorum orada kullanıyorum sadece. ama her zaman almak istemiştim. özellikle filmlerde ki gibi. ama genelde yanımda zaten götürüyorum mutlaka yani hazırlıklı giderim. genelde istediğim bir şey otelde bulunmayabilir çünkü.
Ama çoğu otel zaten genelde bir çok hatta çoğu ürünü zaten hazır bulunduruyor odalarda.
Genelde kendi kullandığım bitkisel şampuan, saç kremi ve duş jeli götürürüm. Otelin temin ettiği şampuan, saç kremi ve duş jelini kullanmam. Yanımda da kullanmadığım bir ürünü götürmüyorum..
Saçlarım için kendi malzemelerimi kullanırım. Oradakileri sadece vücuduma kullanırım. Ama bazı otellerde malzemeler gerçekten kaliteli oluyor. Onlar kullanılır işte..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aksine bir günlük iş seyahatine bile gitsem yanımda şampuan götürürüm ya da marketten alırım. Saç derimin hassaslığından mıdır nedir oteldeki dandik şampuanları kullanınca ertesi sabaha hemen kepeklenme oluşuyor.
Her cilde uyum sağlamıyor demek ki
Hayır genelde yanımda almıyorum orada kullanıyorum sadece. ama her zaman almak istemiştim. özellikle filmlerde ki gibi. ama genelde yanımda zaten götürüyorum mutlaka yani hazırlıklı giderim. genelde istediğim bir şey otelde bulunmayabilir çünkü.
Ama çoğu otel zaten genelde bir çok hatta çoğu ürünü zaten hazır bulunduruyor odalarda.
Kullanmıyorum ama yanıma alıyorum, hatıra diye :D
Ben terliklerden tut şampuana kadar herşeyi alıyorum yanıma 😅
Poşet çay, kahve ve şeker şukur ne varsa alınır, adet böyle djdj
Genelde kendi kullandığım bitkisel şampuan, saç kremi ve duş jeli götürürüm. Otelin temin ettiği şampuan, saç kremi ve duş jelini kullanmam. Yanımda da kullanmadığım bir ürünü götürmüyorum..
Saçlarım için kendi malzemelerimi kullanırım. Oradakileri sadece vücuduma kullanırım. Ama bazı otellerde malzemeler gerçekten kaliteli oluyor. Onlar kullanılır işte..
Her şampuanı kullanamıyorum almamda zaten görgüsüz gibi ne o☺️
Yanıma alıyorum.. Renkleri ve minik şişeleri hoşuma gidiyor
Kokularını sevmiyorum o yüzden zorunlu olmadıkça kullanmıyorum
Hayır kullanmıyorum kendi eşyalarım yanımda olur genelde
Evet yanımda götürmediğim için kullanmak zorunda kalmıştım
Otelden çıktıktan sonra hepsini çantaya atıyorum 😅
Kullanıyorum evet, mini boysa alıyorum😁
Genelde küçük şişeler içinde oluyor zaten 😁
Saçımın içine ettiği için genelde kendi kullandıklarımı götürürüm. Ama duş jelleri güzel kokuyosa affetmem😂😂
Tatil mi? 😂😂😂😂😂😂 Hiç gitmedim.
Gidersin bir gün 😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂😂😂 Hiç sanmıyorum.
yanima almam, kullanirim sadece
Uzun süredir sabun kullanıyorum.
Hayır kullanamam yanıma alırım
Kullanırım ve alırım fazlaları
Yok kullanmam
Tatile gitmedim ki