Tatil & Seyahat 1 ay Pasaportun olsa ilk hangi ülkeye giderdin? Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Pasaportunuz olsa çalışmak için hangi ülkeye gidersiniz #tatil #seyhat #iyi #günler #reisaga55 Almanya Fransa Amerika Kanada Rusya Afrika Azerbaycan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 ay Soru çok süper soru seçildi soruyu beğenmeyi unutmayın Pasaportun olsa ilk hangi ülkeye giderdin? Görüş Yaz 43 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
yenibirii Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eig 94% 1 ay alman pasaportuna sahibim. dubaiyi cok merak edıiorum onun dışında yıne venedike gitmek isterim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 5 yorumu gör Reisaga55 1 ay Alman misin yenibirii 1 ay Cift Reisaga55 1 ay Evli mısın yenibirii 1 ay Evet ahahhahahha Reisaga55 1 ay Ne zaman evlendin
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eig 97% 1 ay Pasaportum var zaten birkaç ülkeye gittim (çalışma maksatlı değil) ama benim asıl hedefim amerikaya gitmek, orada kariyer yapmak ve orası için pasaport yeterli değil vize de lazım amerika da herkese vize vermiyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Balamirkağan Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eig 97% 1 ay Almanya, zaten bı tane kız vardı onun sayesinde gidebilirim belki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör Reisaga55 1 ay Ne alaka Yorumla Balamirkağan 1 ay Ya bı kız var belki diyorjm onun sayesinde Almanya'ya giderim. Kız Almanya dan türk. Belki evlenirim ya da bı katakulli ceviririm. . belli olmaz Yorumla
MuratKocumoglu Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eig 50% 1 ay Şuanda zaten afrikadaymVe 1 ay sonra ispanya-fransa-italya yapacağim. afrikada fas moritnaya ve senegali gezdimŞuanda senegaldayim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 4 yorumu gör Neyse1900 1 ay Fas nasıl, bende tatile gitmek istiyorum Yorumla MuratKocumoglu 1 ay Türkiye kadar olmasada Türkiye gibi diyebilirim. Yorumla MuratKocumoglu 1 ay Gezmeni öneririm güzel gidebilirsin. Yorumla MuratKocumoglu 1 ay Türkleri çok seviyorlar. Yorumla
s Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 30 1 ay Pasaportum var vize alıp Danimarka'ya gitmek isterim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 3 yorumu gör Reisaga55 1 ay Pasaport kaça çıkıyor ki Sonasık24 1 ay 10 yıllık 1705 tl ödedim. Reisaga55 1 ay Anladım
Aşkınsın Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eig 74% 1 ay Kanadanın ekonomik durumu yaşam sıtandartları Daha makul yapılan araştırmalarda Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Yoda Yaş: 105 , eig 100% 1 ay Finlandiya'ya giderdim. Ama maddi durumum iyiyse öncesinde bir Afrika'ya uğrardım ¢ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Necro12345 Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 99% 1 ay Bende zaten pasaport var ama bir yere gidecek bir nedenim yok. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Yoda Yaş: 38 , eig 100% 1 ay Almanya 9 yıl yaşadım Fransa olsun orada güzel bir hatun var😅 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
yeahnofeelings Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eig 100% 1 ay Pasaportum var çalışmak için bi yere gitmem çalışmayı sevmiyorum çalışmıyorum da Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Karl-Johan Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eig 100% 1 ay Pasaportum var ve ilk gittiğim ülke Polonya. Ama yukarıdakilerden Fransa’yı tercih ederim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Karl-Johan 1 ay Ne iş yapacağıma bağlı olurdu ancak. Yazılım vs üzerindeyse kesinlikle ABD, gıda üzerine olsa İsviçre olurdu :) Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 32 , eig 84% 1 ay Tatil & Seyahat konusunda 2,3b görüş paylaştı. Pasaportum olsaydı turistik gezi için ilk rota İtalya, çalışmak için Almanya olurdu. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Lenneyapıyorsun Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eig 95% 1 ay 2 yıldır pasaportum var ama param yok gidemiyorum kanka 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Yoda Yaş: 32 , eig 99% 1 ay Kafama göre bir kabile bulursam Afrika'ya yerleşmeyi düşünüyorum 🤣🤣 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
SueɹdʞuɔnK Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eig 93% 1 ay Adam daha pasaport ile vizeyi ayıramıyor rıza baba :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 31 , eig 98% 1 ay Bir pasaportu sahibi olsa Amerika'ya gitmek isterdim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 77 , eig 75% 1 ay Tatil & Seyahat konusunda 1,6b görüş paylaştı. İlk Mısıra gittim pramitlerin cazibesi için.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Erkekpenguen0707 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 ay Hollanda yazmamışın broow ot çekip bira içmek karı kız anam anam anam 😍 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Reisaga55 1 ay Bilmiyorum Yorumla
selmaemirhan Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 ay Fransa görülmeye değer... Mısır'da görülesi bir yer ama sanırım sadece bir ülke değilde dünya turu yapmak... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Tatil & Seyahat konusunda 3,6b görüş paylaştı. İtalya olurdu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Reisaga55 1 ay Sende var mı pasaport
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
27Görüş
alman pasaportuna sahibim. dubaiyi cok merak edıiorum onun dışında yıne venedike gitmek isterim
Alman misin
Cift
Evli mısın
Evet ahahhahahha
Ne zaman evlendin
Pasaportum var zaten birkaç ülkeye gittim (çalışma maksatlı değil) ama benim asıl hedefim amerikaya gitmek, orada kariyer yapmak ve orası için pasaport yeterli değil vize de lazım amerika da herkese vize vermiyor
Almanya, zaten bı tane kız vardı onun sayesinde gidebilirim belki
Ne alaka
Ya bı kız var belki diyorjm onun sayesinde Almanya'ya giderim. Kız Almanya dan türk. Belki evlenirim ya da bı katakulli ceviririm. . belli olmaz
Şuanda zaten afrikadaym
Ve 1 ay sonra ispanya-fransa-italya yapacağim
. afrikada fas moritnaya ve senegali gezdim
Şuanda senegaldayim.
Fas nasıl, bende tatile gitmek istiyorum
Türkiye kadar olmasada Türkiye gibi diyebilirim.
Gezmeni öneririm güzel gidebilirsin.
Türkleri çok seviyorlar.
Pasaportum var vize alıp Danimarka'ya gitmek isterim.
Pasaport kaça çıkıyor ki
10 yıllık 1705 tl ödedim.
Anladım
Kanadanın ekonomik durumu yaşam sıtandartları Daha makul yapılan araştırmalarda
Finlandiya'ya giderdim. Ama maddi durumum iyiyse öncesinde bir Afrika'ya uğrardım ¢
Bende zaten pasaport var ama bir yere gidecek bir nedenim yok.
Almanya 9 yıl yaşadım Fransa olsun orada güzel bir hatun var😅
Pasaportum var çalışmak için bi yere gitmem çalışmayı sevmiyorum çalışmıyorum da
Pasaportum var ve ilk gittiğim ülke Polonya. Ama yukarıdakilerden Fransa’yı tercih ederim.
Ne iş yapacağıma bağlı olurdu ancak. Yazılım vs üzerindeyse kesinlikle ABD, gıda üzerine olsa İsviçre olurdu :)
Pasaportum olsaydı turistik gezi için ilk rota İtalya, çalışmak için Almanya olurdu.
2 yıldır pasaportum var ama param yok gidemiyorum kanka 😂
Kafama göre bir kabile bulursam Afrika'ya yerleşmeyi düşünüyorum 🤣🤣
Adam daha pasaport ile vizeyi ayıramıyor rıza baba :D
Bir pasaportu sahibi olsa Amerika'ya gitmek isterdim
İlk Mısıra gittim pramitlerin cazibesi için..
Hollanda yazmamışın broow ot çekip bira içmek karı kız anam anam anam 😍
Bilmiyorum
Fransa görülmeye değer... Mısır'da görülesi bir yer ama sanırım sadece bir ülke değilde dünya turu yapmak...
İtalya olurdu
Sende var mı pasaport