Tatil & Seyahat Gezmek amacıyla, en son ne zaman ve nereye seyahat ettiniz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Teşekkür ederim @elifkaymaazz Gezmek amacıyla, en son ne zaman ve nereye seyahat ettiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Antalya gezmiştim 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 753 cevap paylaştı. Ay epeydir gezmedim... Hatırlamıyorum yaa.. Valla Du bej bunu bi düşüneyim 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Enişte ile doğu ekspresi size iyi gelir. Yorumla saskinomayra +1 yıl Yok ben istemem onu..Ama düşüneyim bi... Canım seyahat etmek istiyor Yorumla Soran +1 yıl O zaman kar yağmasını bekleyin, Abant güzel olur. Yorumla saskinomayra +1 yıl Olabilir 🙏 Yorumla Soran +1 yıl Kış başlamadan Bartın, Kastamonu turu da (Batı Karadeniz turu) yapabilirsiniz. Yorumla
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Düne kadar Ankara 'daydım. Gezmekten ziyade yeğen sevmek için gitmiştim. 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl En son geçtiğimiz çarşamba Fransadaydim ah ahh rüya gibiydi😌 1 0 Yorumla
yenibirüyegldi44 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Şişliye gitmiştim ama şöyle araba veya taşıtla bir yere ailecek gitmedim son zamanlarda …:(( 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ağustosta muğlaya gittim aralıkta bungalov istiyoruz 1 0 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Adana, Antep, Urfa 1,5 ay önceydi. 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Turla mı? Yorumla Alacabulaca +1 yıl Hayır, karavanımızla Yorumla Soran +1 yıl Yakıt sorunu olmadı mı? Yorumla Alacabulaca +1 yıl Problem olmadı. Yorumla terziayca +1 yıl Adana'dan Antep'e Kahramanmaraş'tan geçmediniz mıYa hep Kahramanmaraş haritadan silinmiş gibi davranılıyor Konser gelmez ünlü yazarlar gelmez Tamam sehrimi ben de sevmem de kimse de mi sevmez Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Konyaya plaja gitmistim yazin 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Konya'da plaj mı varmış? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beysehir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ilceleri Yorumla Soran +1 yıl Göl mü? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evttt Yorumla Soran +1 yıl Konyaaltı anlamıştım ilk başta. Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Erzincan'a gittik sanırım Ablamı ziyarete 2 1 Yorumla terziayca +1 yıl Sonra Ankara 'ya gittik abimi görmek için Yorumla
Laqwze Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Disari ciktim yagmur basladi sansima puh 1 0 Yorumla
cayadabekleriz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl tatil köyüne (!) gittim yani babamın köyüne 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Antalya gezmiştim
Ay epeydir gezmedim...
Hatırlamıyorum yaa.. Valla Du bej bunu bi düşüneyim
Enişte ile doğu ekspresi size iyi gelir.
Yok ben istemem onu..
Ama düşüneyim bi... Canım seyahat etmek istiyor
O zaman kar yağmasını bekleyin, Abant güzel olur.
Olabilir 🙏
Kış başlamadan Bartın, Kastamonu turu da (Batı Karadeniz turu) yapabilirsiniz.
Düne kadar Ankara 'daydım. Gezmekten ziyade yeğen sevmek için gitmiştim.
En son geçtiğimiz çarşamba Fransadaydim ah ahh rüya gibiydi😌
Şişliye gitmiştim ama şöyle araba veya taşıtla bir yere ailecek gitmedim son zamanlarda …
:((
Ağustosta muğlaya gittim aralıkta bungalov istiyoruz
Adana, Antep, Urfa 1,5 ay önceydi.
Turla mı?
Hayır, karavanımızla
Yakıt sorunu olmadı mı?
Problem olmadı.
Adana'dan Antep'e Kahramanmaraş'tan geçmediniz mı
Ya hep Kahramanmaraş haritadan silinmiş gibi davranılıyor Konser gelmez ünlü yazarlar gelmez
Tamam sehrimi ben de sevmem de kimse de mi sevmez
Konyaya plaja gitmistim yazin
Konya'da plaj mı varmış?
Beysehir
Ilceleri
Göl mü?
Evttt
Konyaaltı anlamıştım ilk başta.
Erzincan'a gittik sanırım Ablamı ziyarete
Sonra Ankara 'ya gittik abimi görmek için
Disari ciktim yagmur basladi sansima puh
tatil köyüne (!) gittim yani babamın köyüne