Tatil & Seyahat En son nereye seyahat ettiniz? s MrKuzey Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 117 Yapay Zekaya Sor İzmir'e gidiyorum şu an 😌 En son nereye seyahat ettiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
Seinjerlin Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 1 yıl Antalya ya gitmiştim geçen hafta. 😅 Oradan da İstanbul a geldim. 1 0 Yorumla
Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl En son Balıkesire gitmiştim:))) Gel can parem güneş açsın İzmir de 4 1 Yorumla s MrKuzey 1 yıl <3 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 487 cevap paylaştı. Hayırlı yolculuklar dilerim brom 😊 Ben en son 4 ay önce ailemle birlikte İstanbul'a gidip gelmiştim. 1 1 Yorumla s MrKuzey 1 yıl Teşekkür ederim dostum :) Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yolun açık olsun kardeşim.✨En son Ankara 'ya, kardeşime gitmiştim. 2 1 Yorumla s MrKuzey 1 yıl Teşekkür ederim abla :) Yorumla
s 27esmerim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 96% 1 yıl İzmir'e gitmiştim en son hayırlı yolculuklar 😊 1 1 Yorumla s MrKuzey 1 yıl Teşekkür ederim abla :) Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl En son Ankara 'ya gittim.. Yakın zamanda da İstanbul'a hicret edeceğim.. 1 2 Yorumla s MrKuzey 1 yıl Hayırlı yolculuklar dilerim o halde şimdiden 🙂 Yorumla mütesellî 1 yıl Teşekkür ederim, kardeşim. Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 19 , eic 99% 1 yıl Nağlet İstanbula gitmiştim 😂İyi yolculuklar abiiiğğ 🤪 1 2 Yorumla s MrKuzey 1 yıl Mülteci şehri resmen orası aman jgjhhjj teşekkür ederim :) Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Rica ederim 🤗 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 15,1b cevap paylaştı. İyi yolcuklar dostum. bende en son antalyaya gitmiştim 1 2 Yorumla s MrKuzey 1 yıl Teşekkür ederim dostum. Bu arada moderatörlüğünü kutlarım :) u Barış_LonelyForever 1 yıl Rica ederim, teşekkürler brom 😊
u helene1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 325 cevap paylaştı. Türkiye’ye gittim en son djddjd, iyi yolculuklar… 1 1 Yorumla s MrKuzey 1 yıl Ya jfkfkfk teşekkür ederim 🙂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kırıkkale ye gittim sanırım dün Kırşehir deydim geçen hafta yozgat öyle dolaşıyoruz 1 2 Yorumla s MrKuzey 1 yıl Ne güzel :) kış ayında yolculuk yapmakta çok güzel açıkçası :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen öyle genelde gece gider gündüz gezer diğer gece gelirim ☺️ Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et Guru Yaş: 81 , eic 99% 1 yıl En son Bartına gitmiştim. Güzeldir bizim oralar seyahatin keyifli geçer umarım 1 0 Yorumla
Yardmci1993 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 1 yıl Bende izmirdeyim ama çok soğuk şu an İzmir gezebilecekmisin? 1 2 Yorumla s MrKuzey 1 yıl Sevdiğimin yanına geldim Yorumla Yardmci1993 1 yıl Çok iyii Yorumla
Dorukkhn Takip Et Xper 3 Yaş: 32 1 yıl Şırnağa askerdeyim şu an. Hala kurtulamadım burdan 😅😅 1 2 Yorumla s MrKuzey 1 yıl Geçer brom geçer valla ben 1 sene diyarbakırda dağda kaldım çok çabuk geçer :d Yorumla Dorukkhn 1 yıl İnşAllah reis Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 348 cevap paylaştı. En son Eylül ayında memlekete ( Kastamonu) gitmiştim sanada hayırlı yolculuklar dilerim sağlıcakla güle güle gidip gelin inşallah 🙏 Allah'a emanet olun 🙏🙋 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 426 cevap paylaştı. Bursaydı. Özüme selam olsun İzmirime ❤️💚 1 2 Yorumla s MrKuzey 1 yıl Ben de Bursa'dan oraya geldim 😂 Yorumla ángelsinalasyocéano 1 yıl Jaja:)) Bazen otobüs yolculuklarını sevdiğimden bursa otobanı olsun vs, yeşil cennet (etrafta hep ağaçlar gördüğümden çok güzeldi) Yorumla
İndifference321 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl İyi yolculuklar kazasız belasız inşallah 1 1 Yorumla s MrKuzey 1 yıl Teşekkür ederim 🙂 Yorumla
İrelia00 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Yılbaşından bir hafta önce Bursa, Balıkesir, Çanakkale üzerinden Kırklareli, Lüleburgaz ve tekrar İstanbul yaptım. 0 0 Yorumla
aleynawft Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Kayseriye gitmiştim ay buluşun artık sevgilinizle 🙄 1 0 Yorumla
Papatiam Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Mutfağa gittim geldim birkaç dakika önce. Evdeki odalardan başka hiçbir yere seyahat edemiyorum. 0 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 91% 1 yıl Maldivler'e ama hiç memnun kalmadım. Paradise island. 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 599 cevap paylaştı. Ben de en son İzmir'e seyehat etmiştim sanırım 0 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 62% 1 yıl Adana’ya seyahat ettim gezmedik ama 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 840 cevap paylaştı. Cuma günü @tortitotilla ile Edirne’ye doğru gittik 1 1 Yorumla tortitotilla 1 yıl Güllü eşliğinde uzun yol💃🥳😂😂 çok güzeldi Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,9b cevap paylaştı. Diyarbakır tey, tey, teyyy 1 0 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% 1 yıl İstanbul 1 4 Yorumla Nightwalk35 1 yıl İzmir bugün -1 dereceyi gördü. Birkaç gündür bayağı soğuk Yorumla Nâ-mūtenahį 1 yıl Evet dondum ben dün 😅 Yorumla s MrKuzey 1 yıl Evet hava soğuk :D Yorumla Nightwalk35 1 yıl Aynen ben de dondum 😂 Yorumla
canocan96 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Memleketime yani havasi dogasi guzel olan ardahana 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 487 cevap paylaştı. Amasya 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 612 cevap paylaştı. Tekirdağa gittim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Antalya ya gitmiştim geçen hafta. 😅 Oradan da İstanbul a geldim.
En son Balıkesire gitmiştim:)))
Gel can parem güneş açsın İzmir de
<3
Hayırlı yolculuklar dilerim brom 😊 Ben en son 4 ay önce ailemle birlikte İstanbul'a gidip gelmiştim.
Teşekkür ederim dostum :)
Yolun açık olsun kardeşim.✨
En son Ankara 'ya, kardeşime gitmiştim.
Teşekkür ederim abla :)
İzmir'e gitmiştim en son hayırlı yolculuklar 😊
Teşekkür ederim abla :)
En son Ankara 'ya gittim.. Yakın zamanda da İstanbul'a hicret edeceğim..
Hayırlı yolculuklar dilerim o halde şimdiden 🙂
Teşekkür ederim, kardeşim.
Nağlet İstanbula gitmiştim 😂
İyi yolculuklar abiiiğğ 🤪
Mülteci şehri resmen orası aman jgjhhjj teşekkür ederim :)
Rica ederim 🤗
İyi yolcuklar dostum. bende en son antalyaya gitmiştim
Teşekkür ederim dostum. Bu arada moderatörlüğünü kutlarım :)
Rica ederim, teşekkürler brom 😊
Türkiye’ye gittim en son djddjd, iyi yolculuklar…
Ya jfkfkfk teşekkür ederim 🙂
Kırıkkale ye gittim sanırım dün Kırşehir deydim geçen hafta yozgat öyle dolaşıyoruz
Ne güzel :) kış ayında yolculuk yapmakta çok güzel açıkçası :)
Aynen öyle genelde gece gider gündüz gezer diğer gece gelirim ☺️
En son Bartına gitmiştim. Güzeldir bizim oralar seyahatin keyifli geçer umarım
Bende izmirdeyim ama çok soğuk şu an İzmir gezebilecekmisin?
Sevdiğimin yanına geldim
Çok iyii
Şırnağa askerdeyim şu an. Hala kurtulamadım burdan 😅😅
Geçer brom geçer valla ben 1 sene diyarbakırda dağda kaldım çok çabuk geçer :d
İnşAllah reis
En son Eylül ayında memlekete ( Kastamonu) gitmiştim sanada hayırlı yolculuklar dilerim sağlıcakla güle güle gidip gelin inşallah 🙏 Allah'a emanet olun 🙏🙋
Bursaydı. Özüme selam olsun İzmirime ❤️💚
Ben de Bursa'dan oraya geldim 😂
Jaja:)) Bazen otobüs yolculuklarını sevdiğimden bursa otobanı olsun vs, yeşil cennet (etrafta hep ağaçlar gördüğümden çok güzeldi)
İyi yolculuklar kazasız belasız inşallah
Teşekkür ederim 🙂
Yılbaşından bir hafta önce Bursa, Balıkesir, Çanakkale üzerinden Kırklareli, Lüleburgaz ve tekrar İstanbul yaptım.
Kayseriye gitmiştim ay buluşun artık sevgilinizle 🙄
Mutfağa gittim geldim birkaç dakika önce. Evdeki odalardan başka hiçbir yere seyahat edemiyorum.
Maldivler'e ama hiç memnun kalmadım. Paradise island.
Ben de en son İzmir'e seyehat etmiştim sanırım
Seul yoyun açık oyşun be ya abiş
Antalya'ya gitmiştim
Sırbistan belgırat
sabah mutfağa gitmiştim
Muğla'ya gittim
En son Ankara 'ya gittim
Adana’ya seyahat ettim gezmedik ama
Cuma günü @tortitotilla ile Edirne’ye doğru gittik
Güllü eşliğinde uzun yol💃🥳😂😂 çok güzeldi
Diyarbakır tey, tey, teyyy
İstanbul