Güncellemeler
+1 yıl
sorum çok süpermiş, KS dedi 🤩
ben hatrlamyorm bile baya zaman oldu ama özlediğim bir duygu. otobüs, uçak, tren her şekil yolculuğu severim aslında. şeyi denmedim ama bak, gemiyi 😂
ha ok hatırladım, en son yurt dışı yapmıştm pandemi öncesinde. baya oldu be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Antalya ya gittim Şubat ayında
ankaradan porto rikoya gitmistim is dolasıyla
Turkiyeden kuze ırak gabar suriye el bab 🤣 Allah nereyi nasip ederse nerde çer çakal varsa onları anlıyoruz
asker misin
Evet
hımm, kolay gelsin
Tesekurler
Mersinden Konya'ya yolculuk yaptım ve hiç güzel değildi. Otobüs yolculuğunun canı cehenneme
türkiye den arnavutluk
geri dönmedin mi ya
konuştuk mu daha önce
yoo.
geri dönmedin mi diye sorunca
hani trden arnavutluk deyince, orada kaldın gibi oldu :)
kaldım ya burada
güzel mi oralar :)
çook güzel hemde çook
ay ay özledim yurtdışına çıkmayı
nerelere gittin
en son Pekine gitmiştim
tam da pandemi öncesi 😂
yoksa yoksaaağğ yoksaaaa o kişi sen misin dncmcmc
ahahaha 😂😂 yok ben covirginim 😎
o ne oluyo ya djfkfk
covid bakiri/bakiresi:d duymadın mı. hiç yakalanmamışlara bu ismi veridiler.
töbest fjfjfjfk bende 100 milyar milyonluk tüekite de covid olmadım pipi kadar makedonyaya gitmiştim orada oldum kfkfkf ben artık senin bildiğin masum axi değilim fkfkfkfk
bekaret gitmiş desene😂
bende şimdi öğrendim valla fkfkffk
biri şey demişti bu covirgin tanımı üzerine, birden fazla kez yakalananlar ne oluyor, covid orspusu mu :d... hoş, şu aralar bir salgındır dolaşyor, nefes darlğı çekiyom, ben de günaha bulaşmadım inşalla
cncjfkfkfk yaa o çok iyiymiş fkfkfk yok be sana covid bile şeyedemez ckckc
o kadar ki muhafazakarm 😂
nickinden belli olmuyor zaten fkfkfkf
Yoldayım
hareme gel
Orası neresi bilmiyorum be
sen İstanbul'a ilk mi geliyorsn
Yooo sadece orası neresi bilmiyorum veya hangi ilçe hangi tarafta hatırlamıyorum ndhdjd
Birde ppsi olmayan birisi çağırınca koşa koşa gitmeyi tercih etmiyorum ddhdhdhd
öyle deme herkesin bir popisi vardır sonuçta 😂 Harem Üsküdarda. Şehirler arası yolculuklarda varılan popüler duraklardan biri
Şu şey değil mi büyük eski korkunç otogar
yok yahu, Üsküdar sahilde Harem. Haremde İnmişken yukarı doğru yürür kız kulesini de görür gelenler. hoş, kule de örtündü şu aralar.. eski korkunç otogar olayını da ilk duydum.
Avrupa yakasındaki otogar o zaman orası dhdjdd
Üsküdara çok geldim harikulade fotoğrafları mı Büyük çekmece sahilinde çektim amaaa
büyükçekmece filan baya uzak yerler. sen silivirden ya da büyükçekmeceden İstanbul'a gelene kadar 3/4 saat harcayabilirsin toplu taşımayla. hele de bizim yakaya geçmen.
Yok be erken kalkıp gelirim zaten
Denizli'ye geldim okumaya işte :D
Dün akyaka gittiğim
akyaka neresi
Muğla'nın bir kasabası çok güzel bir yer önerilir
oo muğlayı hiç bilmyom. gelriim bi gün umarım🙏
İnşallah, Gelirsen rehberlik edebilirim tam senlik bir şehir
senlik demen güzeldi 😀 gezmeyi sevdiğim için herhalde
Ben de gezmeyi çok seviyorum gezgin biriyim de nedense böyle hissettim 😃
çok doğru hissettin 😂
Kalp kalp karşıymis o zaman 😂😂
şu an kadar hangi yerleri gezdin
Tr içinde mi. dur sayayım. rize, düzcr, Ankara , İzmir , aydın, denizli, mersin, ığdır, antep, bolu, başka yoktu galiba ya. ha kilis de var. antepin dibinde. istnbulu saymyorm tabi bu arada. yurdışından baküye gitim, gürcüstana gittim, çine gittim bir de :d
sen peki?
Türkiye İstanbul, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, İzmir, aydın, Denizli Muğla, düzce, Rize, Samsun, Ankara , Mardin, Diyarbakır, Batman , bu arada birçok ortak gezdiğimiz şehirler var, yurtdışına çıkmadım inşallah bu Yaz Almanya Fransa gideceğim bir aksilik olmazsa
Umarım ilerde sevgilim veya eşim senin gibi bir ruh eşim karşıma çıkar 😂😂 kız arkadaş çevrem de kafa dengi gezmeyi seven yok kafasına takacak hadi bavulunu al gidelim diyen arkadaş çevrem çok az 😂😂
oo güzel. yurt dışı da olur umarım🙂 benim de planlarım var bu konuda. hoş, önce bir İstanbulu ve TRyi bitirmek lazım. Gerçi İstanbul bitmez 😂 ... Bende Muğla yok ya, üzüldüm şimdi. Güzel şehir diye duydum.
İstanbul bitmez ya Türkiye desen zamanla ancak biter
Muğla yolun düşerse mutlaka haber et gezdiririm
Memlekete gittim 2 hafta önce
nere ora
Karadeniz
Balıkesir'e yapmıştım
İzmirden eskişehire ve ordayım
Girne/İstanbul/girne😊
Kıbrıs Girneye
İzmir'den İstanbul'a