Merhabalar...
Bir yaz da bitti daha nice nice yaz aylarına...
Bazı hallerde tatil artık çekilmez hale gelmekte. Size göre hangi durumlar tatili çekilmez hale getirir?
#MustiEmre
#tatilseyahat
#zehirrr

Merhabalar...
Bir yaz da bitti daha nice nice yaz aylarına...
Bazı hallerde tatil artık çekilmez hale gelmekte. Size göre hangi durumlar tatili çekilmez hale getirir?
#MustiEmre
#tatilseyahat
#zehirrr

Kesinlikle babam. Tatil falan dinlemez. Saçma sapan şeylerden kavga çıkarır. Bir keresinde ben bayat ekmek değil taze ekmek yemek isyediğim için kavga etmiştik. Bir seferinde de o dışardayken çay yapmadığım için. Kavga dediysem öyle küçük kavga falam değil. Kopma ve tatili bitirme düzeyindeydi kavgalar 😂
İnsanların hadsizliği saygısızlığı, konaklamada temizlik hijyen olmaması yiyecek servisi sıkıntısı kısaca çok insan ama boş insan kalabılıklığı çekilmez hale getirir
Yani tatile gidilmisse mızmız, düşüncesiz tatil 🌅🏖️arkadaslari her şeyi mahvedebilir bence.🙃😒
Bir de bunların telini elinden bırakmayan, kendi halinde takılan, haber vermeden oraya buraya gidip kendini arattiran, oturduğu yerden kalmak istemeyen vs vs daha birçok türü varmış.😒. neyse
Niçin 🤣
Aynen bunlarla tatil en kotu çalışma hayatından da kötü olabilir, bunlarla gideceğine hiç gitmemek de tatil sayılabilir bir bakima😂 iyi ki rast gelmedim bunlara☺️
Sıcaklaaarrrr... Kesinlikle çekikmez hâle getiriyor.
Cevap
7Cevap
Çok konuşan insanlar
Yanık bir de tatilde yemeği fazla kaçırmaktan kaynaklı kilo alma korkusu, benim için öyle en azından. Ha bir de regl isem regl sancısı çekmek.
Sana ayak uydurmayın, eğlenmesini bilmeyen yanındaki o kişi..
Huysuz, memnuniyetsiz, her an sıkıntı çıkartan insanlar
Otel'in beklentiyi karşılayamaması. Olumsuz hava koşulları.
Bence tatili konforsuzluk çekilmez hale getiriyor
Havanın bozuk olması, planların bozulması, kısa sürmesi
Güneş yanıkları, bitmek bilmeyen telefonlar, birlikte tatile çıkılan kişinin ruh hali
Güneş yanığı, gürültülü geceler, bulunduğun ortamda çok fazla insan olması.
Çocuk ağlaması sarhoş olup bokunu çıkaran yabancı turistler
Yanlış insanlarla tatile gitmek 😬
Kalabalık, parasızlık😅
Kalabalik ortamlar ( cok fazla turist)
Her yerde çöp, gürültü ve mangal dumanı.
Kalabalık ve gürültülü yerler
Kavga
sıcaklar
İnsanlar
Abuk sabuk tipler
Aşırı sıcaklar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?