Koç; Haftasonu çalışmayı kim çıkardı arkadaş offf millet geziyor fıldır fıldır.
Boğa; Bak ben iftiraya uyuz oluyorum bana yapmadığım şeyi yaptım gibi söylemeyeceksin.
Yengeç; Oyala oyala insan değilim sabrım yok zaten benim 80 sene beklerim seni ben.
Başak; Ateşle de yaklaşsan patlatamazsın nıçççç 3 güne bilemedin 3 aya unuturum vermeyin kendinize o değeri ya 🙄
Aslan; Pasif mi kalıyorum şu an varlığım
yokluğum bir Allah'ımmm soyunsam mı ki ya n'apsam radikal bir şeyler yapmam lazım 🤦🏻♀️
Terazi; Ateşin ta kendisi benim sorun değil yaklaş yaklaş.
Akrep; Dekolte mi veriyor o bakkk kıvırıyor da şu noktada o ateşle yaklaşırsan patlar uyarmadı deme.
Kova; Yaaa hayır diyorum hayır hayırsa bir sebebi vardır 300 kez söyleyince evet derim falan mı sanıyorsun beynimi yedin 🤬
Balık; Ama çok güzeldi o gün ben anlamıyorum nasıl sıkılıyor benden torunlarımız olacaktı ya bizim daha 🤧
Boğa; Bak ben iftiraya uyuz oluyorum bana yapmadığım şeyi yaptım gibi söylemeyeceksin.
Yengeç; Oyala oyala insan değilim sabrım yok zaten benim 80 sene beklerim seni ben.
Başak; Ateşle de yaklaşsan patlatamazsın nıçççç 3 güne bilemedin 3 aya unuturum vermeyin kendinize o değeri ya 🙄
Aslan; Pasif mi kalıyorum şu an varlığım
yokluğum bir Allah'ımmm soyunsam mı ki ya n'apsam radikal bir şeyler yapmam lazım 🤦🏻♀️
Terazi; Ateşin ta kendisi benim sorun değil yaklaş yaklaş.
Akrep; Dekolte mi veriyor o bakkk kıvırıyor da şu noktada o ateşle yaklaşırsan patlar uyarmadı deme.
Kova; Yaaa hayır diyorum hayır hayırsa bir sebebi vardır 300 kez söyleyince evet derim falan mı sanıyorsun beynimi yedin 🤬
Balık; Ama çok güzeldi o gün ben anlamıyorum nasıl sıkılıyor benden torunlarımız olacaktı ya bizim daha 🤧
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ee kötü bir şey 😂
@busegmss bunun burcu ne ise ateşle yaklaşmamak lazım. Ateşi yasaklayınca daha bı istekli yürüyor çünkü 😂
Koçları anlaşılmamak çok delirtiyo ya anlatıyosun bişeyi anlamıyorlar gelde delirme
Onu bilmiyorum valla
Yay burcunu göremedim.
Sallıyorum çünkü bilmiyorum umarım tuttururum 😂
Yay; Beni beni yıllardır tanıyorsun beni ama 5 günlük tanıdığın kişiye mi inanıyorsun devam et sen devam et.
Kafasına göre sallamış mkk
Gel senin kafana göre de sallarım vardır sende 🤔
Şşt bidaha daha özenli ve dikkatli yaz hadee uza
Manyak mısınız oğlum 😂😂 zahmet ediyorum haketmiyorken kalkıyorum sana elimi yoruyorum ya teşekkür et ya kaybol şurdan
ikizler yok mu
İkizler burcunu sinirlendiren bir şey bulamadım ama bi saniye 😂
İkizler; Şu benden daha mı çok ilgi çekiyor ama herkes onunla ilgileniyor offf pufff
İkizler nerde kızımm
İkizler burcunu sinirlendiren bir şey bulamadım kızımmm ama bi saniye 😂
İkizler; Şu benden daha mı çok ilgi çekiyor ama herkes onunla ilgileniyor offf pufff
Aferim bakk nasıl buldun hemenn
Aferme sen bakıym 😂😂
Eksik ve kafadan uydurma yazma daha fazla aferim alırsın 😉he bide sitede paylaşılan başka burç yorumlarına bak örnek al biraz tamam mı canm
Mantığı 5 gün 4 gece kar tatiline mi gönderdin sen bilmediğim burcu yazamam zeka küpü kapişto?
Ayrıca 🤔 Bunları herhangi bir Astroloji bilgisiyle yazmıyorum kendi auramla ve enerjimle yazıyorum aura meselesi bu şekerim 😂😂
Canımın yazmak istediğini yazıyorum yazmak istemediğini yazmıyorum hesap mı vermem lazım 😂
Yav bi sgg mkk dilinize bı aura dolamışsınız popüler kültür köleleri sizi karakter yoksunlarının kendini avutma şekilleri konuşma tarzından da belli popüler kültüre fazla uyma sen yine de kafayı az daha yeme bu da sana son kıyağım hadi😉
Çok mu ilgilendin çennnn benim karakterimle 🥺O kadar takılmayacak birisin ki silme zahmetinde bile bulunmuyorum yorumunh adios 🤚🏻
Laflara bakk mkk bebesi lann silsen nolacak sen kimsin ya bu kadar önemseme kendini ergen ergen laflar
Hade uza bebelerle işim yok benim burada ki Abaza erkeklerle karıştırma beni abazanların lafını da çok dikkate alma sana tavsiyem aura aura diye diye kafayı yeme hepten
Oğlum güldürdün ya 😂