GEÇMEYEN BURUN TIKANIKLIĞI NASIL GEÇER?

Melissaaxx

Arkadaşlar selam herkese ben bir hata yaptım ve çok önceden uzun süreli burun spreyi kullandım illadin adında ve çok zararlıymış bunun icin doktora gitmiştim doktora durumu anlattım bana otrivine yazdı ve doktorun belirttiği süre boyunca kullandım zamanla biraz açıldı burnum ama eskisi gibi rahat nefes alamıyordum sanırım zarar verdi neyse en azından nefes alıyordum yarı yarıyada olsa rahat bir şekilde ama iki gün önce grip oldum ve sabaha kadar uyuyamıyorum burnum tıkalı diye ne yaptıysam açamadım tuzlu su sirkeli su her şeyi denedim burnuma yani sarımsak bile soktum :D yok geçmiyor doktora gittim serum yedim özele gittim bide adam akıllı bakmadı boğazım icin antibiyotik yazmış cefaks adında burnun için deniz tuzu spreyi al dedi fakat bugün eczaneye gittim ama bulamadım onun yerine başka bir sprey verdi kadın nazoster adında zararı yokmuş diğer spreyler gibi değilmiş sıktım yok yine tıkandı burnum fıtık geçirmeme ramak kaldı birde vicks aldım şimdi buhar yapıcam kulak burun boğaza randevu için aradım uygun randevu yok şaka gibi bir hayat özelde çok istiyor ne yapacağımı şaşırdım çözümü olan var mı ağzım açık uyumak çok kötü ve zararlı

GEÇMEYEN BURUN TIKANIKLIĞI NASIL GEÇER?
3 Cevap