Ben tanımadığım ve büyük ihtimalle bir daha görmeyeceğim kişilerle muhatap olmayı sevmiyorum.

Ben tanımadığım ve büyük ihtimalle bir daha görmeyeceğim kişilerle muhatap olmayı sevmiyorum.

İlk günlerde arkadaş edinemiyorum, masada oturup otomobil çizim ve tasarımları yaparken gelen geçenin dikkatini çekerek arkadaş edinirim. Sonradan bol keyifli sohbetlerimiz olur. Eski üniversitenin kapanan tatil köyünde 10'a yakın arkadaş edindim. Ta tatilin 5. günü yağmur yağana kadar birlikteydik, sonradan hepsi gidince 1,5 gün yapayalnız kaldım.
Kadınsa sever- idim ama artık diil. İp bağladım ucuna 😄
Tatilde bir kadınla sohbet ettik çok tatlıydı ama baktım çok anlatıyor ve birlikte yemek yiyelim, biseyler içelim diyorum oğlumla gittiğim için ve yalnızlığın sevdiğim için kibarca sivistim. Benim öyleyse bir dusuncem yok belki sohbetim ileride de devam eder ama böyle birşeyi istemiyorum, gerek yok
Arkadaş edinmeye çalışmam ama olmak isteyeni de reddetmem
Cevap
9Cevap
Evet seviyorum.

Bunun gibi olsada mı?😂
Gerçi Yvonne başka, ben benzeyeni bulsam alâ ama hanım keser🙂
Aslında yüz yüze değil ama hiç bilmediğin birisi ile sesli bir şekilde ya da mesajlaşarak kimseye anlatamadığın şeyleri anlatmak 10/10 sonuçta nerden görecek bir daha seni :d
Evet uygun olur ama bazen insan hangi yolu seçeğinde kararsız kaldığında 1 den çok kişinin fikrine ihtiyaç duyuyor 😌
Harikasın çok teşekkür ederim ben de senin öyle bir durumun olursa buradayımm🥰
Benim her yerden bı arkadaşım olur
Sınava giderim arkadaş edinir
Kuyruğa girerim kuyrukta arkadaş edinirim
Arkadaş canlısı oluyorum sabirim
Özgür ruhlu olduğum içn fazla muhabbetler bize göre değil
Hayır konuşmam.
Konuşmaya çalışanlar boşlukla karşılaşır gülümseyenler de öyle.
İletişime açık tipler ise elbette olabilir. Son tatile gittiğim de tanışmıştım öyle.
Tatil de mi? Hiç tarzım değil, gündelik hayatta bile arkadaşlık kurmam..
Pek değil en güzeli tek başına kimseyle muhatap olmadan yapılan tatil.
Genelde seviyorum, evet.
Evet, çok severim.
Tatil arkadaşlarım olur evet
Gereksiz buluyorum.
Ben tatil sevmem.
Tatil sürecinde yatak partneri olur sadece
Arkadasim yokki arkadaşımla gideyim tatile
Tatilde arkadaş edinmeyi soruyor. Yani tek başına gidip, tatildeyken birisiyle tanışıp arkadaş olmaktan bahsediyor.
İkimizde ayrı ayrı yazmışsınız benim konuma ya
Yorumuma
Hayir.. sevmem
sevmem
Anlık yaşamak da güzel
Seviyorum
Sevmem. Gerek yok
ne zamandır tatile çıkamadığım aklıma gelmiştir 😔
Edinmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?