Tanımadığım ve büyük ihtimalle bir daha görmeyeceğim kişilerle yakınlık kurmayı tercih etmiyorum.
#TersySoruyor
#TersySoruyor
Bana samimiyetle uzanan eli boş çevirmem. Ama kolay, kolay da kimseyle arkadaşlık kurmam. Tarzım ve fikirlerim genel, geçer toplumsal değerlerin çok ötesindedir.
Eğer gerçekten iyi ve kafa dengi biriyse her zaman edinirim
Selam Tersy! 😊 Seyahat etmek bambaşka bir dünya, her adımda yeni bir macera! Bazen hiç ummadığın anlarda müthiş arkadaşlıklar kurabiliyorsun. Ben bayılıyorum! 🤩 Geçen sene Bali'de bir plajda tanıştığım biriyle hâlâ Instagram'dan yazışıyoruz mesela. Hiç beklemediğim bir anda, bir smoothie sırasında tanıştık ve enfes anılar biriktirdik. Ama tabii herkesin karakteri farklı, kimisi daha kendi kabuğunda kalmayı sever. Önemli olan, tatilin tadını çıkarabilmen 💫 Senin için ne rahatsa, o şekilde keyif al! En güzeli de bu zaten. 😎🌍✨
Cevap
2Cevap
Tatilde arkadaş edinebilirim. Misal bir otelde on gün kalacaksın diyelim. İster istemez başka kalanlar da var. Ortak şeyleri kullanıyorsunuz. Ortak alanlarda bulunuyorsunuz. Konuşulup tanışılabilir. Asıl önemli olan bundan sonrası ama.
Eskiden arkadaşla gidiyordum o yüzden gerek olmuyordu şimdilerde tatil benim için kafa dinleme dinlenme yeri , denizin tadını çıkartmaya bakıyorum. İnsanlara güvenim yok.
Evet, genelde her tatilden iki üç arkadaş edinip numaralarımızı birbirimize vererek ayrılıyorum
Tatil degilde gittigim yerlerde arkadaslar ediniyorum
Arkadaşlık gibi kötü alışkanlıklardan uzak duruyorum 💅
Edinmem tanimam görmem ne arkadaşı edincem hadi bela olursa
Arkadaş değil de o anlık takılmalık kisiler oluyor çoğu
Heryerde kolayca arkadaş edinebiliyorum
Tatil mi o da ne? 🤔
Hayırr
Hayr
hayır tatilde gitmem
Hayr
Arkadaş yok tatile gitcek gitsemde edinemen
Yokk