Tatil & Seyahat Tatil arkadaşlıklarınız devam ediyor mu? Pnrakgl Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Tatilde tanıştığımız insanlarla bazen gorusebiliyoruz.Peki ya sizin tatil arkadaşlıklarınız devam ediyor mu? Tatil arkadaşlıklarınız devam ediyor mu? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Devam etmiyor 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Austrailia tatilinde cok iyi arkadasliklar edindim. Hala bir cift aile ile görüsürüm Belcikaya evime misafir olarak geldiler kaldilar. o ailenin bay'i ile en son new yorkta bir söyleside tekrardan bulustuk. Jean-Piere gercekten cok iyi bir insan. 1 0 Yorumla
avalokiteshvara Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Hayır çünkü sadece iyi zamanların paylaşıldığı arkadaşlıklar sığ kalıyor 2 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 481 cevap paylaştı. Evet görüştüğüm arkadaşlarım var. Hatta iyi arkadaşlarım var o anlamda 🙂 1 0 Yorumla
Adorf Takip Et Xper 4 Yaş: 48 , eic 73% +1 yıl Adı üstünde tatil arkadaşlığı bir süre sonra yüzünü bile unutuyorsun 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 922 cevap paylaştı. 1 tanesiyle telefonda görüşüyorum sadece. Arada sırada araşır , konuşuruz. 1 0 Yorumla
Tttolqaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Ahhhh ah nerdeee onlar Rusya ve ukrayna da genelde 😂 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 560 cevap paylaştı. Evet arada bir yazışıyoruz yine görüşeceğiz gibi.. 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 410 cevap paylaştı. Yok öyle arkadaşlar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Devam etmiyor
Austrailia tatilinde cok iyi arkadasliklar edindim. Hala bir cift aile ile görüsürüm Belcikaya evime misafir olarak geldiler kaldilar. o ailenin bay'i ile en son new yorkta bir söyleside tekrardan bulustuk. Jean-Piere gercekten cok iyi bir insan.
Hayır çünkü sadece iyi zamanların paylaşıldığı arkadaşlıklar sığ kalıyor
Evet görüştüğüm arkadaşlarım var. Hatta iyi arkadaşlarım var o anlamda 🙂
Adı üstünde tatil arkadaşlığı bir süre sonra yüzünü bile unutuyorsun
1 tanesiyle telefonda görüşüyorum sadece. Arada sırada araşır , konuşuruz.
Ahhhh ah nerdeee onlar Rusya ve ukrayna da genelde 😂
Evet arada bir yazışıyoruz yine görüşeceğiz gibi..
Evet arkadaşız halen
Yok öyle arkadaşlar
Hayır orada kaldı