Tatil & Seyahat Arkadaş ortamı ile tatile gitmek nasıl bir duygu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben hiç gitmedim nasıl bir duygu acaba merak ediyorum hiç sıkıntı oluyor mu? Arkadaş ortamı ile tatile gitmek nasıl bir duygu? Cevapla Tatil Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Coolumsu Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kafa uymayan arkadaşla olmuyor, herkesin zevki farklı olduğu için illa pürüz çıkıyor. Tatil en güzel eşinle sevgilinle veya yalnız güzel oluyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl yalnuz hiç gitmedim ama sarmaz sanırım illa biri olmalı Yorumla Coolumsu +1 yıl En güzeli yalnız oluyor :) Yorumla
06AnkaraKızı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Eğlenceli olur ama sevgilim varsa onunla gitmeti tercih ederim :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Güzel oluyor ama hepsini sevmen lazım para sıkıntısının olmaması lazım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ee yani sevmediğinle ne tatili Yorumla
italianbull Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Arkadaşlarla Norveç'e gitmiştik çok güzel oluyo be korona bitsene yine gezsek 1 0 Yorumla
smurfChild Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Herkes kafaysa, para sourn olmuyorsa ayrıca yakınlaşabileceğin karşı cinste varsa güzel oluyor. 0 0 Yorumla
Beautifultogether Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 47% +1 yıl Dünyanın en güzel ve en rahat tatili 🌟 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oo efso 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kafa uymayan arkadaşla olmuyor, herkesin zevki farklı olduğu için illa pürüz çıkıyor. Tatil en güzel eşinle sevgilinle veya yalnız güzel oluyor
yalnuz hiç gitmedim ama sarmaz sanırım illa biri olmalı
En güzeli yalnız oluyor :)
Eğlenceli olur ama sevgilim varsa onunla gitmeti tercih ederim :D
Güzel oluyor ama hepsini sevmen lazım para sıkıntısının olmaması lazım
ee yani sevmediğinle ne tatili
Arkadaşlarla Norveç'e gitmiştik çok güzel oluyo be korona bitsene yine gezsek
Herkes kafaysa, para sourn olmuyorsa ayrıca yakınlaşabileceğin karşı cinste varsa güzel oluyor.
Dünyanın en güzel ve en rahat tatili 🌟
Bilmiyorum
Guzeldir heralde
Oo efso
Hiç gitmedim