u
+1 yılMerhaba, evet böyle bir risk her yerde her zaman olacak hatta otobüste, taksi de dahi kaza riskiniz var ama şöyle düşünün yani siz gerekli tedbirleri aldınız mı yani kemerinizi bağladınız ve kullandığınız aracın şöförünün deneyimine veya uçak firmasına güveniyor musunuz? Tamam ben güveniyorum diyorsanız yola çıkıyorsunuz yani bu şekilde düşünmek lazım. Herkes böyle yapıyor inanın. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
bence doktora git destek al yoksa binince korkun gelirse kötü olur
Kemal Sunal Çeşitli festivallerde, ödül törenlerine kara taşıtıyla yetişemeyen sanatçının uçak fobisi, yaşamı boyunca yenemediği bir korkusu olarak kalmıştır. 3 Temmuz 2000 tarihinde, Balalayka isimli filmin çekimleri için bindiği Trabzon uçağında geçirdiği kalp krizi sonucu 55 yaşında öldü.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- +1 yıl
trafik kazasında ölme ihtimalin uçak kazasında ölme ihtimalinden onlarca kat daha yüksek. Uçak daha güvenli.
03 Yorumla- +1 yıl
Dua edin
- +1 yıl
dua mı uçuruyor uçağı? en güvenli seyahat yollarından birisi uçak.
- +1 yıl
O tamam 👌 da ama işte dua 📿 belkide kurtarır beni (:
- +1 yıl
Ben hiç uçağa binmedigim halde kabin memurluğu bölümünü seçtim hayırlısı gerçi canım çok tatlı değil en fazla ölürüz 😂
03 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun ölüm de kimmiş:))
- +1 yıl
Ölüceksek karada da ölürüz sen yine de dua okuyarak bin icini ferah tut bişe olmaz
- +1 yıl
İnşallah 🙏🤲❤️
- +1 yıl
Hergun on binlerce uçak uçuyor. Kaç defa düştüğünü gördün? Çok az var. Ama sürekli kaza yapan arabalar var ve hala korkmuyiruz binmekten
00 Yorumla - +1 yıl
Düşerse uçağı sigortalayan firma, düşünsün😆😆😆giren onlara, giriyor😆😆😆
04 Yorumla- +1 yıl
İyide o vakit ben ☠️ ölmüş oluyorum ve diğer tarafa doğru yol almış oluyom
- +1 yıl
Öldükten sonra Hala hesap peşindesin😆😆😆hayat sigortana beni yaz, bol bol dua, ederim sana, mekanı cennet olsun yarabbim diye, senden kalan paralarıdaafiyetleyerim, psikocum kaç uçak düşüyor yılda, risk düşükrahat ol
- +1 yıl
İyi 😌 sağol çok yardımcı oldun
- +1 yıl
Ne demek, her zaman beklerim, işimiz bu😆
Duygu duygu ile çözülür.. Korkularının üzerine gideceksin..
01 Yorumla- +1 yıl
Ay korkuyorum 😦, nasıl korkumu yenerim.. uçakta uyumak istiyorum ama uyku tutmuyor bu defa ve türbülans olunca ayvayı yiyorum
uçak düşerse yerden malayla kazılar seni nolcak sanki
00 Yorumla- +1 yıl
düşeceği varsa düşer yapacak bir şey yok, hayatı akışına bırak
00 Yorumla Gitme Bursaya gel
00 Yorumla- +1 yıl
aşağı bakma
01 Yorumla- +1 yıl
Hımmmm:)) demesi kolay:)
- +1 yıl
ölürsün beya nolcak
00 Yorumla Binme
02 Yorumla- +1 yıl