Norveç'in Adalet Bakanı bu pozla ülkesini ikiye bölmüş ama olay sandığınız gibi bikinili poz değil! Norveç'te su sporu yapmak için can yeleği giyme şartı varmış güvenlik gereği. Bu kuralı ezdiği için eleştiriliyor. Ne dersiniz buna? :D

Norveç'in Adalet Bakanı bu pozla ülkesini ikiye bölmüş ama olay sandığınız gibi bikinili poz değil! Norveç'te su sporu yapmak için can yeleği giyme şartı varmış güvenlik gereği. Bu kuralı ezdiği için eleştiriliyor. Ne dersiniz buna? :D

Abi adamların tartışma konusuna bak ya bende bir şey sandım 😂 Medeniyet, ekonomi ve eğitim seviyesi konusunda 500 yıl ileride olunca insan böyle komik konularla gündem oluyor ama bizim ülkedeki bakan çıkıp %80 enflasyon ile övünüyor ve ayıplanmıyor.
Şov yapıyor kendince..
Bir bakan olarak örnek olmalı yasalar önünde, bu artistlik yapmış. Zaten bu kadın yaptığı iş ve görevi ile değil hep özel yaşamı ile gündeme geliyor. Yakında başka olaylar olur demedi demeyin.
Buna özellikle dikkat etmeli aslında. Örnek olacak bir insan çünkü.
Detayı okumasam veya konuyu demesen herkes normal bir foto derdi buna.
Cevap
79Cevap
Harika bu ülkede olsa cahiller ekran da poz doğru mu değil mi onu tartışırdı
Badem bıyığı nerde olm böyle bakan mı olur Fethullahla fotosu da yoksa bakan olması imkansız yazık Norveçlilere alnı secdeye bile değmiyor kafirin valla yazık adamlara imanı da yok Allahtan bizde tam tersi çok şükür
Yalnız hanımefendi Norveç'te değil İtalya'da kano yapmış o yüzden masum bence orada can yeleği zorunlu olmayabilir. 😊
@Üye160 doğal
@Üye160 teşekkürler
Türkiye'de olsaydı vay ahlaksız cıbıldak cıbıldak dolaşıyor, bakan mı ospu mu diye gündem olurdu. Kimse can yeleği konusunu düşünmezdi.
Bundan sonra bikinili pozlarini görmediğim kadın siyasetcilere benden oy çıkmaz. Kime oy verdiğimizi bilmeden olmaz 😄
Bizde olsa ekonomi ne durumda bakan tatile gitmis diye linç edilirdi, onların da ihtiyacı var demekki😂 fotoya gelince de gayet adaletli davranmış, herkes gidiyorsa kendisi de gider😂
Niye Norveçte olay mi olmuş doğal afet mi savaş mı?
Niye ortalık karıştı ki 🤔 bizim Eko gibi mi yapmış
Bir bakan olarak kural ve kanun konusunda vatandaşlara örnek olmalı. Hele de Adalet Bakanı ise.
nesi karıştırmış onu anlamadım o tatil yapamaz mı? hemde herkesin refah seviyesiin yüksek olduğu bir ülkeden bahsediyoruz
Adamların derdine bak anasını satayım, bizim hükümet bizim pantalonu yırtıp tecvz ediyor hiç kimsede tepki yok
Düşünsene bunu tavlayıp yatağa atıyorsun ertesi gün adalet bakanı olduğunu öğreniyorsun. Si.. rim böyle adaleti dedikleri bu olsa gerek 🙈🤣😂🤣😂
Bunların da başka derdi tasası kalmadı. Neyi eleştireceklerini şaşırdı. Ne güzel dertler var ya. İşte bizde de sınav soruları çalınıyor vs
Coğrafya kaderdir. Bir onların bakanlarına bak bir de bizimkilere. d
Biz bu ülkede can derdindiyiz. Onlarda can yeleği derdinde. Ee kimi ülkelerin sorunlarıda böyle
Onların gündemine bak bir de bizim gündemimize
Güvenlik önemli yoksa Norveçte kadınların geneli güzel.🤣
Ülkenin derdine bakarmısin kendi derdimizden utandim şu an asjdjsj
Ülkemde de can yeleğine takılacak medeniyet seviyesini görürüz bir gün inşallh diyorum
Medeniyet sen nasıl bir şeysin 😢
Hayır ağlamıyorum gözüme medeniyet kaçtı
Neden olayın bikini sandığımızı düşünüyorsun... Senin de bazı problemlerin olabilir
Adalet bakanı olmuş bir kadın kurallara uymamazlik edemez diye düşünüyorum
Bizim de ülkecek en fazla böyle dertlerimiz olsa ahhsdh.
evet cok haklilar kim olursa olsun su sporlarinda can yelegi bulundurmak zorundasiniz
Ne diyelim coğrafya kaderdir lafını bu yasımda iliklerime kadar hissediyorum
Norveç i cennet zanneden ezik ruhlu mankurtlar doluşmus...
Olur öyle şeyler, her genç kızın başına gelir. Büyüyünce unuturlar.
sadece can yeleğinden dolayı eleştrilmiş medeniyet ya :D bayılıyorum şu kuzeylilere
Norveç kralıda işini biliyor. Yoksa birileri o makamlarda olamazlardı. Yersen meşrutiyet hadi oradan
norveçe savaş açalım bu hıyarlara rahat batıyor aga
Adamların dertlerine bak ya. Canım Norveç :)
Yorumlarda da görüldüğü üzere çalışan kadın her zaman erkeklerin gozunde 10-0 öndedir
Adalet Bakar mısın? Gerçekten bazen nerede yaşıyorum diye sorguluyorum.
Allah ülkemizede böyle dertler versin, bütün ülkecek derdimiz böyle konular olsum inşallah amiiin😁
İşte dünyadaki kadın portresi ve konuları ile Türkiye'deki kadınların rezaletleri.
@emirist07 bakın erkekler askerlik eğitimi ile yine de toplumsal sorumluluk içinde yaşamayı biliyorlar. İnatlaşma veya kabalık diye bir tutum yok erkeklerin arasında. Kıskançlık asla olmaz. Ben 45 bin tane vatan evladı eğittim. Elbette hatalı oldukları konular da var ama bu ülkede her şey kadına göre. Ben bile bu yaşta bu düşünceden sıkıldım ve bunaldım. Ortalık cahil, kaba, medeni olmanın anlamını bilmeyen kadınlarla dolu. Tamam Norveç olmayalım ama bu ülkede kadın pespayeliği erkek rezaletlerinden daha fazla. Emniyetin ve mahkemenin kayıtlarına bakabilirsiniz.
@emirist07 size medya sadece kadın örneklerini veriyor. İftira ile 115 bin tane erkeğin hapis yattığını biliyor musunuz? İftira diyorum çünkü kadınların hepsi vicdan azabı sebebiyle geri mahkemeye başvuruyorlar. Mahkemedeki hakim bile seni tehdit etmişler deyip hukukta sanrı yoktur delik vardır, ama kadının beyanı esastır diyerek o 115 bin erkek bir köle gibi kullanılabiliyor. Ankara 'ya yolunuz düşerse size bunların delilini gösteririm. Öldürme deniyor. Öldürülen erkekler yok mu bu ülkede, kadın tarafından hem de? Ama medyada bir tane haber yapılmaz. Meselenin siyasi boyutu var. 2008 yılı itibariyle Meryem kült'ü ( Maria Cult) devreye sokuldu. Kadın ne yaparsa yapsın masumdur ama erkek yan gözle baksın suçludur anlayışı hakim. Gelin kadınlara sorun Türkiye'de kadın erkek eşitliğini gerçekten istiyorlar mıymış?
turk kocasi tarafindan oldurulmus yabanci kadin haberinin nesi yalan olabilir? her sey belli, kadinlarin kendi ulkelerinde de haberlere cikiyor vatandasimiz olduruldu diye. bosandiklari yabanci uyruklu kadinlara nafaka odediklerini oradaki turk arkadaslarim kendileri anlatiyor.
@emirist07 hâlâ anlamak istemiyorsunuz. Ben bu ülkenin mahkeme ve emniyet kayıtlarından bahsediyorum. Konu yabancı kadın değil. Bu ülkedeki erkek ve kadınlar. Ayrıca kadın ölümleri konusunda Fransa nasıl bir ülke bakın? Gelişmiş bir ülkede kadın cinayetleri Türkiye'nin 1,5 katı. Hem de nüfusu yaklaşık 20 milyon az olduğu hâlde. Tek bir örnekle karşıma geliyorsunuz. Ben sadece en basit örnekle 115 bin candan bahsediyorum.
hayir sunu diyorum. turk kadini nafaka aliyor vsdiye sikayet ediliyor, evlendigimiz yabanci uyruklu kadinlar da bizden bosaninca ayni nafakalari aliyor. halktan zaten cok ornek var da bilirsin diye mustafa sandalla serdar ortaci ornek vereyim. ikisi de eski yabanci uyruklu karilari tarafindan icraya verilmis adamlar.
@emirist07 bakın nafakadan bahsediyorsunuz. Nafaka Müslüman bir kadının alabileceği 3,5 aylık bir haktır. Türkiye'de nafakayı artırıp dostuyla evlilik dışı gezen milyonlarca kadın var. Norveç'in alım gücünü daha düşünün Türkiye'yi düşünün. Adamın hiçbir geliri yok. Kaymakamlık adam muhtaçlık belgesi veriyor. Kadın gidip bu adamı dava edip nafakasını ödemedi diye 3 ay tazyik hapsine yatırıyor. Hakim bir kaymakamlıktaki memur kadar araştırmıyor, hakimlerin umrunda değil varsa yoksa siyaset ve aldıkları maaşları konuşuyorlar odalarında. Ha kadın işine gelince kadın erkek eşitliğini savunuyor, işine gelmeyince İslam'ı örnek verir. Hangi yerden tutmak isterse. Norveç'te var mı böyle bir hayat?
Ne demek istedigimi yazacagim yine... Turk kadininda sikayet ettiginiz her seyi yabanci kadinla da yasiyorsunuz. Aile ici gecimsizlik, dayak, siddet, olum, kadinin bosaninca cuvalla nafaka almasi. Bunlari yabanci uyruklu kadinla evlenince yasiyor turk erkegi. sorun direkt turk kadini olamaz bu kosullarda. ben turk kadini melaike demiyorum. sadece yabanci kadin da ayni nafakalarin pesine dusuyor turk kocasindan bosaninca.
@emirist07 peki alın size Türk kadını örneği. Hasetlik mi dersiniz, yoksa boş boğazlık mı. Çoğunluğu böyle...
Evlenenlere tahammül edemiyorum evli insanların her mutluluğu bana batıyor çok kıskancım, kıskançlık nasıl aşılır? ↗
@emirist07 ben de diyorum ki, yabancı bilmiyorum ama bu ülkedeki kadınla olmuyor olmuyor olmuyor. Zoraki bir yaşam sürüyoruz ülkede. YouTube'da Rusya'dan yayın yapan bir Türk var. Rusya'da kadınlarla günü birlik görüşüyor ve bunları video çekiyor. Kıza öyle kaba davranıyor ki (video şakası gereği) kız asla duruşunu bozmuyor. Kaliteden sıfır ödün... Sonra adam kamera şakası deyince mutlu olup gülüşüyorlar. Al erkek, al Türk al hanzoluk (YouTube içeriği gereğince) ama yabancı kadın asla değişmiyor. Eğer bunu Türkiye'de yapsın var ya kızdan yemediği küfür hakaret kalmaz bir de iftira atıp çevreye dövdürür veya mahkemeye sevk edilir. Adam kızla tanışmak için telefon numarasını verdi diye 4 ay hapis cezası verilmiş bir ülkeyiz. Sen Norveç'ten kolay konuşuyorsun. Bu ülkede yaşadığında anlarsınız.
@emirist07 kağıda telefon numarasını yazıp, çok hoşsunuz, görüşmek isterim diye not veren çocuğun aldığı 4 ay hapis cezasını bırakın Avrupa'da Afrika'da bile göremezsiniz. Siz tamam Türk kadınlarını bu denli değerli buluyorsunuz. İnşAllah sevdiğiniz ve değer verdiğiniz bir Türk ile hayatınızı birleştirirsiniz. Mutlu da olmanızı isterim. Ama sorun yaşarsanız lütfen bugünlere geri dönmeyin.
Ben Norveçli bir kadinla evliyim (2. evliligim, onceki esim de Norvecliydi)... Turkiye tamamen Turk kani tasiyan kadinlardan ibaret degil. Aslinda cogu milletten insan var. Ama hepsi ayni kulturde buyudugu icin benzer tepkileri veriyorlar... Norvecli kizlari da bebeklikten Turkiye'ye gotursek, orada buyuseler Norvecli kizlar da sikayet ettigin gibi olurdu. Sorun Turk kaninda degil, nasil yetistirildiklerinde.
Can güvenliği giymemiş diye Bakan eleştiriliyor. Biz de burada " alma abi" yi konuşuyoruz
Viking soylarına yakışmayacak bir tartışma.
Offff Bakanımm
😡😡
Şu kadin bizim basimiza gelsin bunlarin yediginin iki katini yese zorumuza gitmez. Aksama kadar a haberi acar bunu izlerim.
Heran ne olacagını bılemedıgımız ıcın kendını korumaya almadıgı gerekcesıyle mahkemeye suc duyurusunda bulundu ıse norvec halkı tebrık edıyor kutluyorum sonucta bızler bırer norvec hatta norvecten daha ıyı kalıtelı gelısmıs bır ulkeyız.
Sen hristiyansin sanirsam soyle bakayim hristiyanlikta iffetsizlik acik giyinmek serbestmi bundan 100 yil onceki hristiyanlar dahi simdiki sozde musluman kizlarindan daha kapaliydi
Çarşafla mı yüzsün?
Gunumuzun penceresinde baktigimizda isler degisikti eskiden ninelerimiz yuzme bilmezdi ve yuzmezlerdi ama savas geldigin de hepsi cengaber idiler ayriyetten eski hristiyanlarin dahi edep anlayisi su anki muslumanlardan daha fazlaydi
Adamlar haklı kuralı kural koyanlar uygulamazsa kimse umursamaz
Bakan da olsan kurallara uyacaksın. Adamlar bizden 100 sene ilerde. Kesin ceza alır.
can yeleği zorunluymuş ve giymemiş güvenlik şart onun diğer insanlardan farkı ne bu kadın tanrıça mı?
Norveçi bu noktalara taşıyan bir bakan hakediyorsa ki hakediyor hakettiği tatili yaşamalı ve yaşıyor
Bizde de olsa nasıl bikini giyer olur mu öyle şey direk görevden alınsın derler
Özgür ülke sonuçta, herkes dilediği gibi yaşıyor. Hiç kimse ayıplamaz bunu Norveç'te
Bence garip değil sadece bizler alışık olmadığımız için garip geliyor
Burada olsa ahlak bekçileri fırlamıştı bile
Geçen bende yaptım bunu bizde de can yeleği yoktu sjsnsn
Ya tc daha gülşenin konser kostümünü kaldiramiyo
Dikkatini cekerse bizim aslimiz taaa ezelden beridir musuman ve ezanlar okunuyor islamin bas vilayeti oldu yani sap ile samani karistirma
Hocam yanlışın var türkler ezelden beri müslüman değildir türkler anadoluya gelip arap kültürü ile tanışana kadar göktürklere inanırlar ve kaldı ki türklerin köküne işlemiş olan tüm davranışlar Göktürk inanışına bağlı oldukları zamandan gelmedir en basitinden erkeklerin eşlerine HANım demesi gibi
Ayrıca bu ülkede ezan okunuyor diye kadınlar kara çarşaf ile mi gezsinlee bu ülkede herkes kadın iffetine hakim olsun diyorda cinsel bölgelerini kapattıktan sonra kalan gözüken vücut parçalarının hepsi normal uzuv bence erkeklere cinsel eğitim verilmeli burdaki sıkıntı ne gülşenin kostümü ne sap ile samanın karıştırılmasıdır tek sorun eğitimsiz ve sığ düşüncelere sahip kadınları kendi malı sanan cinsel dürtülerine hakim olamayan erkeklerdir
@Excalibur7007 Dikkatini cekerse bizim aslimiz taaa ezelden beridir musuman ve ezanlar okunuyor islamin bas vilayeti oldu yani sap ile samani karistirma. Yorumumla senin kültürünün ne alakası var önce bana bunu temellendir sonra ben sana gerekli dizaynı yapicam boş yere beni yorma evet bekliyorum sap saman buyur söz sen de
@Crawled ne cok konusmussun :))) bir dinlende motorun sogsun soyumuzun lideri oguzhan icin hz zulkarneyn a. s oldugu soyleniyor ve turklerin inanci ayriyetten hep bir tek tanri modelinde idi lafi surekli gevelemissin , su kizda seni destekci buldu eeee ne derler bilirmisin kör topal bir birlerini agirlar :))) hanginiz turk burada :))) hanginiz musluman ikinizde degil iki kafirin lafi icin kuyuya tas bile atmam ben :) birde saldırganlik var bu arada yazilarinizi okumadım :) bos sozlere harcayacak zamana yazik :)))
@Excalibur7007 Soramazsının yeni bölümünde evrimini tamamlamamiş kara cahil homosapiens mağarasından bize asasyol sancılarını paylaştı teşekkürler müslim vatansever ama ing nickname kullanan billur
Soru ve yorumla bağlantısız zamanimi aldığın için saçma temelsiz sıfır getirisi olan sohbetin üzerine ben de un kurabiye tarifi veriyorum
1 paket tereyağı ya da margarin (yumuşak olmalı, 250 g)
1 kahve fincanı sıvı yağ
4 çorba kaşığı buğday nişastası
1 su bardağı pudra şekeri
Aldığı kadar un
Üzeri için;
Yarım su bardağı pudra şekeri
Margarin ya da tereyağı, sıvı yağ ve pudra şekerinin 1 su bardağını yoğuruyoruz. Kalan yarım bardaklık pudra şekeri üzeri için kullanılacak.
5 dk. yoğurduktan sonra nişasta ve unu ilave ediyoruz. İyice yoğuracağız çünkü hamur parçalanacaktır.
Şekil verirken 2 adet ceviz büyüklüğünde bir parça koparıp rulo şekline getirin. Sağ, sol ve üst kısmına çatalla şekil verip yan yan kesin.
Tepsiyi yağlamayın hamur zaten yağlı. Kurabiyeleri tepsiye dizin.
Önceden ısıtılmış fakat ılık olmalı 160 derecelik fırında 15 dk. pişirin. Yumuşak ve nemli gibi olacaktır o zamanla kıvamına gelir. 15 dakikayı geçmesin pişmesi.
Fırından çıkarınca soğusun ve ayırdığımız yarım bardaklık pudra şekerine hepsini bulayın. Kurabiyemiz hazırdır. Afiyet olsun tşş'k.
@Birabey soru mu bu yani teoloji severim zeki kişiyle böyle yobaz müslimle olmuyo cahil cesareti deniyo bilemiyorum da prezervatifte sakla bayatlamaz
Tanrım biz ne zaman şöyle bir topluma kavuşucaz.
Bakanda erik gibiymiş kütür kütür
Demek sadece TÜRKİYE'DE geçerli değilmiş
Bu şimdi adalet bakanı mı 😦😂
Türkiye'ye gelsin kural yok 😂
Bu kadın doymaz ben diyim
tatil en çok bize yakışır desin
Alıp vurun beni
ya da beni oraya götürün
bu bakan degil, bakilan 👾
garı ne güzel tatil yapmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?