Ülkemizde bir milletvekili, bakan, başkanın Finlandiya başkanı gibi eğlendiği bir görüntü gündeme gelse ne tepki verirsiniz?

Finlandiya başkanı 35 yaşındaki bir kadın. Birkaç defa ülkesinde gündem oldu. Birinde denizde canyeleksiz sörf yapıp halka kötü örnek olup canını tehlikeye attığı için diğerinde de evinde arkadaşlarıyla bir ev partisinde uyuşturucu kullanmış olabileceğiyle ilgili bir iddia yüzünden.

https://www.instagram.com/reel/ChdEAzFFFCm/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.instagram.com/reel/ChcQlcOolkX/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Dikkat ederseniz gündem olma sebebi bikini ile başkan olduğu halde denize girmesi görüntü vermesi değil ya da ev partisinde kadın erkek arkadaşlarıyla içki içip dans etmesi değil uyuşturucu kullanıp kullanmaması iddiası. Bizim ülkede acaba tam da böyle korumasız gezen, herkes gibi denize giden tatil yapan ama bunun için koy körfez kapatmayıp, asla görüntü alınmayan tepesine askerlerin dikildiği saraylar yaptırmayan, gizli saklı eğlenmeyen başkanın/bakanların/vekillerin olmadığı bir Türkiye olsa nasıl olurdu acaba? Yıllar önce Atatürk’ün kurdurduğu hem bilimin sanatın devlet meselelerin geç saatlere kadar konuşulduğu içkili sohbetli sofraların kurulduğu sofralara laf edenler sanıyorlar mı ki bizi yönetenler, bakanlar, milletvekilleri evlerinde kös kös oturmuş ne olacak bu memleketin hali diyor? Eğlencenin, s1k1şin s0kuşun anına koyuyorlar tvlerde de kasıntı kasıntı öfkeli öfkeli konuşup köpek dövüşlerinde iti ite hırpalatır gibi bizi birbirimize hırpalatıyorlar.

Bu görüntü bana zerre itici kötü gelmiyor. Gayet normal buluyorum. Ülke yönetecek diye karalar bağlamış. Sürekli sinirli agresif olup tuvalette kabızlıktan sıçamıyormuş gibi alnı damar damar ve ter içinde bir şekilde mi yaşayacaktı kadın? Ben de mesela Türkiye’nin başkanı olsaydım 28-30-35 yaşlarında (OLAMAM ASLA İMKANSIZ BİR ŞEY BU ZATEN DE HAYALLER GÜZEL NE DE OLSA) ben de hemen hemen böyle olurdum. Bu kadın bu ülkede başkan olsa benim oy kararını değiştirmezdi. Eğlence insanlar için bir ihtiyaç. Bize bu ülkede yaşamak lüks görüldüğünden bir siyasetçinin her insan gibi eğlenmesini tuhaf karşılıyoruz. Bizim siyasetçileri de gördük nasıl eğlendiklerini 2 MHP’li vekil karıya gitmişler. 4 kişilik çiftler halinde sofra başında Hz. Osman, Hz. Ali konuşup karı *. O yüzden milletvekillerinin kapalı kapılar ardında neler yaptığını bilmiyoruz. Bu bana daha iğrenç ikiyüzlüce geliyor. Ha, şu da var bizde böyle eğlenen bir vekil olsa halk tepki gösterir mi evet çünkü bizde insanların bir paket kaliteli sigara, 1 şişe orta kalite içki içip eğlenmesi lüks görüldüğünden toplumda herkes buna sahip değil. Zar zor yaşadığımız zamlarla etimizin ruhumuzun kemirildiği bu Türkiye cehenneminde halk böyle eğlenen bir vekili başkanı onaylamaz haklı olarak. Ama bunu bile dine bağlayacak şerefsizler çıkacaktır. MEDENİ ÜLKELERDE EĞLENCE BİR İHTİYAÇTIR HERKES BİR MEKANA BARA GİDİP MÜZİĞİNİ DİNLEYİP DANSINI EDİP EĞLENİR BİZİM GİBİ ORTADOĞU CEHENNEMLERİNDE SADECE ZENGİN SEÇKİN BİR SINIF BUNU YAPABİLİR.

Olumsuz tepki veririm. ÇÜNKÜ... (yoruma yazacağım)
Olumlu yaklaşırım. ÇÜNKÜ... (yoruma yazacağım)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Niye lan kimse düşüncelerini yazmıyor?
Ülkemizde bir milletvekili, bakan, başkanın Finlandiya başkanı gibi eğlendiği bir görüntü gündeme gelse ne tepki verirsiniz?