Finlandiya başkanı 35 yaşındaki bir kadın. Birkaç defa ülkesinde gündem oldu. Birinde denizde canyeleksiz sörf yapıp halka kötü örnek olup canını tehlikeye attığı için diğerinde de evinde arkadaşlarıyla bir ev partisinde uyuşturucu kullanmış olabileceğiyle ilgili bir iddia yüzünden.
https://www.instagram.com/reel/ChdEAzFFFCm/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
https://www.instagram.com/reel/ChcQlcOolkX/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Dikkat ederseniz gündem olma sebebi bikini ile başkan olduğu halde denize girmesi görüntü vermesi değil ya da ev partisinde kadın erkek arkadaşlarıyla içki içip dans etmesi değil uyuşturucu kullanıp kullanmaması iddiası. Bizim ülkede acaba tam da böyle korumasız gezen, herkes gibi denize giden tatil yapan ama bunun için koy körfez kapatmayıp, asla görüntü alınmayan tepesine askerlerin dikildiği saraylar yaptırmayan, gizli saklı eğlenmeyen başkanın/bakanların/vekillerin olmadığı bir Türkiye olsa nasıl olurdu acaba? Yıllar önce Atatürk’ün kurdurduğu hem bilimin sanatın devlet meselelerin geç saatlere kadar konuşulduğu içkili sohbetli sofraların kurulduğu sofralara laf edenler sanıyorlar mı ki bizi yönetenler, bakanlar, milletvekilleri evlerinde kös kös oturmuş ne olacak bu memleketin hali diyor? Eğlencenin, s1k1şin s0kuşun anına koyuyorlar tvlerde de kasıntı kasıntı öfkeli öfkeli konuşup köpek dövüşlerinde iti ite hırpalatır gibi bizi birbirimize hırpalatıyorlar.
Bu görüntü bana zerre itici kötü gelmiyor. Gayet normal buluyorum. Ülke yönetecek diye karalar bağlamış. Sürekli sinirli agresif olup tuvalette kabızlıktan sıçamıyormuş gibi alnı damar damar ve ter içinde bir şekilde mi yaşayacaktı kadın? Ben de mesela Türkiye’nin başkanı olsaydım 28-30-35 yaşlarında (OLAMAM ASLA İMKANSIZ BİR ŞEY BU ZATEN DE HAYALLER GÜZEL NE DE OLSA) ben de hemen hemen böyle olurdum. Bu kadın bu ülkede başkan olsa benim oy kararını değiştirmezdi. Eğlence insanlar için bir ihtiyaç. Bize bu ülkede yaşamak lüks görüldüğünden bir siyasetçinin her insan gibi eğlenmesini tuhaf karşılıyoruz. Bizim siyasetçileri de gördük nasıl eğlendiklerini 2 MHP’li vekil karıya gitmişler. 4 kişilik çiftler halinde sofra başında Hz. Osman, Hz. Ali konuşup karı *. O yüzden milletvekillerinin kapalı kapılar ardında neler yaptığını bilmiyoruz. Bu bana daha iğrenç ikiyüzlüce geliyor. Ha, şu da var bizde böyle eğlenen bir vekil olsa halk tepki gösterir mi evet çünkü bizde insanların bir paket kaliteli sigara, 1 şişe orta kalite içki içip eğlenmesi lüks görüldüğünden toplumda herkes buna sahip değil. Zar zor yaşadığımız zamlarla etimizin ruhumuzun kemirildiği bu Türkiye cehenneminde halk böyle eğlenen bir vekili başkanı onaylamaz haklı olarak. Ama bunu bile dine bağlayacak şerefsizler çıkacaktır. MEDENİ ÜLKELERDE EĞLENCE BİR İHTİYAÇTIR HERKES BİR MEKANA BARA GİDİP MÜZİĞİNİ DİNLEYİP DANSINI EDİP EĞLENİR BİZİM GİBİ ORTADOĞU CEHENNEMLERİNDE SADECE ZENGİN SEÇKİN BİR SINIF BUNU YAPABİLİR.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gayet normal tepki vermem
Eğitim sağlık ekonomi finlandiya gibiyse kızmam istedikleri gibi eğlensinler.
Sen onu bunu boş ver Türkiye'de tüyü bitmemiş yetimin hakkı devlet malıni kendi malı gibi kullananlar var bunun yaptığında da burdakilerin yaptıkları cezalandırılır gunedeme getirilmeli...
Tamam kızma.
Onlar da insan. Eğlenmeye hakları var
Ben eğlenmesinler demiyorum. Bizimle de paylaşsınlar nasıl eğlendiklerini. Millete survivor adasında yaşatıp kendileri babilin asma bahçelerindeymiş gibi yaşamasınlar yani onu diyorum.
Mümkün mü bu
Mümkün niye mümkün olmasın? Ekonomiyi düzelt ülkeyi şahsi menfaatlerini gözeterek yönetme. Gelir dağılımında, vergide adil ol, herkesin iyi bir sağlık ve eğitim hizmeti alabildiği bir ülke haline getir. Kendini halktan üstün görme. Ülkene önüne gelen arabı afganlıyı pakistanlıyı sokma terörist tanımın yasadaki tanım olsun sırf sana muhalif diye millete terörist yaftası yapıştırıp terör ve terörist kavramının içini boşaltma ki gerçek bir terörist olduğunda devletin organları gereğini yapsın. Ülkenin iç güvenliğini kendinin bile korumasız silahsız gezebildiğin bir hale getir. Ben de seni plajda şezlongta güneşlenirken ailenle veya tek başına seni eğlenirken göreyim.
Ne desek boş önümüz de iki seçenek var ya kalıp savaşıcaz bu malum zihniyetle ya da başkaları bu ülkeyle savaşıcak onda da kimse bir şey yapamıyacak egemenliğini kaybedicek.
Türkiyede normal kabulleniliyor
Ne demiş ki Türkiye hakkında?
Fransada Türkiyeyi sikayet ediyor bati yalakasi, canımsın
https://www.youtube.com/watch?v=MmNS1Nr_PSQ
Soylu zamları bize yaptıran ALLAHTIR DİYEN Bi çapulcu kudur
şahane görüntüler bence eğlenmeyi bilen insanlar