Sosyal medyada çoğu insan kızın rızası varsa kime ne falan yazmışlar “. Açıkcası koca adam yaşını başını almış, genç zihinler kandırılmaya müsait oluyor bence bu aşk değil sapkınlık ve tacizdir. Bakan 67 yaşında Liseli Kız ise 18 yaşında. Kız reşit diye bakanı suçlu bulmayanlar var.
Lise öğrencisiyle ilişkisi ortaya çıkan Norveç Savunma Bakanı istifa etti. Sizce bu aşk mı, sapkınlık mı?
20 yaşından küçük kendisinden yaşlı birisi ile birlikte olmasında arada hangi sebep olursa olsun yaşı büyük olan kişi suçludur. Kızın istemesi önemsiz. O zaman birisi gelsin beni öldürsün sonrada desinki mahkemede kendisi istedi. Böyle bir adalet anlayışı yok. Bu yüzden bu kızın durumu için kızın istemesinin bir önemi olamaz. Genç kızların hepsi +18 video izledikelerinde videolarda ki kişilerin yaş ortalaması 30 ve üzeri. Veya sosyal medyada ona asilanlarin yaş ortalaması malesefki ondan her zaman büyük kişiler. Veya güzel olmadığı düşüncesine vararak beni ancak onlar kabul eder. Veya maddi sorunları oldukları için onlarında bu yönünü gördükleri için tercih edebiliyorlar. Bu onların suçu değil. Tıpkı 8 yaşındaki çocuğun ekmek calmasında ki gibi.
Sapıklık kesinlikle değil. Bu tutku. Kız buna hazırsa, erkek hangi yasta olursa olsun, onu arzular. Tam tersi de mümkün. Yani 18 yaşında bir erkek, 40 li, 50 li yaşlarda bir kadını da arzulayabilir. sekste arzuların ge hayal gücünün sınırı olmaz. Buna sapıklık diyen zeka fukaralarinin düşünce tarzına göre atalari hep, toptan sapik oluyor. Zira kirsal yaşam yaşayan eski toplumlarda günümüzün yuzde biri kadar dahi dış uyaran yokken bile kızlar 14-16 yaşlarında evlenirlerdi. Tüh baksana hep sapik insanların torunlariymisiz. Ya da biz kolay aldanann g. zekalilarmisiz.
Para uğruna rezil olmaktansa git şerefinle açlıktan öl o daha iyidir. Bu kartoloş Andropoz dede de o liseli kasar da kabahatli! Kız babası ve denizciyiz millete güvenip nasıl çıkacaz gemiye aylarca orası meçhul! Mecbur annesi okulun önünde kamp kuracak bu devirde başka yolu yok!!! Evden okula okuldan eve!
Birlikte olduğu lise okuyan bir kız çocuğu elbette sapkınlık adam 50 yaşında olsa kız 25 yaşında olsa aynı tepkiyi vermezdim ikisi de yetişkin arayışlar ve uyum olmuş olabilir karşılık görmüştür derdim belki ama bu şekli ile net sapkınlık...
Abla o tür insanlara laf anlatamazsın, boşuna uğraşma. Diyelim ki kız henüz 1 hafta önce 18 (reşit) oldu. Bu insanlar 1 hafta önce çocuk istismarı bu, ceza verilmeli vs. diyecekken 1 hafta sonra "Ama ikisi de reşit, kendi kararlarını kendileri verebilirler." diyor. Sorsan 1 haftada kızın zihin dünyasında ne değişmiş olabilir diye bön bön suratına bakarlar :( O yaştaki biri çok olgun olmadığı müddetçe sağlıklı düşünemez. Kısacası sapkınlık :(
PDR mezunu olarak söylüyorum bu yaş grubu çok müsait kaldırılmaya 3-5 cilveli laf edersin direkt tongaya düşer henüz kendilirini cinsel anlamda tatmin edememişlerdin çünkü kızlarını bu sapkınlıktan koruyun kaç öğrencim vardı zorunlu görevdeyken bu durumlardan muzdarip