Tatil & Seyahat Yolculuğunuzda sürekli ağlayan mizlanan çocuklardan rahatsız oluyor musunuz? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Onlar için bı şikayette bulunuyor musun yetkili birine uçakta otobüste gemide farketmez Yolculuğunuzda sürekli ağlayan mizlanan çocuklardan rahatsız oluyor musunuz? Cevapla Çocuk Soruları Otobüs Soruları Uçak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Evet rahatsız oluyorum 0 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Tabiki rahatsız oluyorum ama çocuk oldukları için ailesini mahcup etmemek adına şikayet etmiyorum kulaklığımi takıp müzik dinliyorum 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl İster istemez ama melek onlar idare edecez artık sırf ağlıyor diye bağırıp korkutmak ilerde çocuğun psikolojisini alt üst etmek demek sabır 0 0 Yorumla
sertmulayim Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 40% +1 yıl Ağlayabilir yapacak bir şey yok, sonuçta çocuk, ebeveynler de keyif almıor bu durumdan. 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1b cevap paylaştı. Bir baba olduğum için rahatsız olmam. Beni rahatsız eden rahat anne ve babalar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bakın bir gün evadınız olunca ve bu konuma gelince anlayabiliyorsunuz ne kadar fevri davrandığınızı.. Asla etmem çocuk bu.. 0 2 Yorumla seyda028 +1 yıl Bnde bı anneyim biliyorum bunu Cevap sahibi +1 yıl aynen.. saygılarımla 🙏
magdalensilvestra Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl @seyda028 selam, bu siteye yeni üyeyim. bişey sordum da kaldırdılar sanırım uygun olmadığı için. ilk seni gördüm yazdım bir kıza sormam daha uygun diye düşünüyorum. rica etsem ulaşır mısın? 0 0 Yorumla
Dilaraduman64 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Kardeşim her küçük şeyde mızlanır ve ağlar yani hiç sevmem böyle şeyi ama alışkınım sayesinde 0 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Rahatsız olurum ama bir şey diyemem çocuk sonuç da 1 0 Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Olursa evet ama çocuklarım sessizdir yolculukta 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 713 cevap paylaştı. Kınamayım ama o an ölmeyi istiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet rahatsız oluyorum
Tabiki rahatsız oluyorum ama çocuk oldukları için ailesini mahcup etmemek adına şikayet etmiyorum kulaklığımi takıp müzik dinliyorum
İster istemez ama melek onlar idare edecez artık sırf ağlıyor diye bağırıp korkutmak ilerde çocuğun psikolojisini alt üst etmek demek sabır
Ağlayabilir yapacak bir şey yok, sonuçta çocuk, ebeveynler de keyif almıor bu durumdan.
Bir baba olduğum için rahatsız olmam. Beni rahatsız eden rahat anne ve babalar
Bakın bir gün evadınız olunca ve bu konuma gelince anlayabiliyorsunuz ne kadar fevri davrandığınızı.. Asla etmem çocuk bu..
Bnde bı anneyim biliyorum bunu
aynen.. saygılarımla 🙏
@seyda028 selam, bu siteye yeni üyeyim. bişey sordum da kaldırdılar sanırım uygun olmadığı için. ilk seni gördüm yazdım bir kıza sormam daha uygun diye düşünüyorum. rica etsem ulaşır mısın?
Kardeşim her küçük şeyde mızlanır ve ağlar yani hiç sevmem böyle şeyi ama alışkınım sayesinde
Rahatsız olurum ama bir şey diyemem çocuk sonuç da
Olursa evet ama çocuklarım sessizdir yolculukta
Kınamayım ama o an ölmeyi istiyorum
Evet çok rahatsız edici
Bazen 🤣
Evet