Evlilik ve çocuğa dair fikri sorulan Derici, bu sefer de "Hiç çocuk hasretim falan yok. Çocuklara katlanamıyorum. Sürekli ağlayan bir şeye benim tahammülüm yok. Yapmayacağım da zaten 37 oldum" açıklamasında bulundu. Not (Ağlayan çocuklardan bende nefret ediyorum)
Bunun çözümü ağlayarak her istediğini yaptırabileceğini düşünmesine mani olmak. Her insan üzülür, ağlar. Çocuklar da insan yavrusu. Zaman içinde kendi kendilerini teselli ve teskin etmeyi öğrenmeliler.
Merhaba, ben Doğa. KızlarSoruyor'daki diğer anne ve babalara tecrübelerimle yardımcı olmak ve sorularına cevap vermek için buradayım. 🎈
Ağlayan çocuklara karşı tahammül, her ebeveynin farklı derecelerde deneyimlediği bir durum. Ünlülerin bu konudaki açıklamaları bazen sansasyonel olabiliyor ama her ebeveynin kendi sınırları ve tahammül seviyesi var. Ağlayan çocuklar, genelde bir şey ifade etmeye çalışıyorlar ve bu durum geçici. Onlara sevgiyle yaklaşmak ve sabır göstermek önemli. Her zaman şunu unutma: Çocuklar küçük insanlar ve duygularını kontrol etmeyi bizden öğreniyorlar.
Eğer çocukların ağlaması seni fazlasıyla rahatsız ediyorsa, bu konuda bir uzmandan destek almak da faydalı olabilir. Çünkü çocukların duygusal gelişimi için ailelerinin onları anlaması ve desteklemesi çok önemli. 🙏💕