Çocuklar genellikle güvenilir olmayan kişilerin kucağına gitmiyor, zorla götürülürse ağlıyormuş. Tabii çocuğun o anda başka bir sorunu olmadan ağlaması için geçerli bir durum. Çocuklarla iyi anlaşabiliyor musunuz? Yoksa sizi gören çocuk kaçıyor mu? 😑
Çocuklar yanınıza gelince ağlamaya başlıyorsa güvenilmez biri olabilirsiniz! Çocuklarla aranız nasıl?
Çocuklar ile aram iyidir ama arada sırada huysuzlukları tutunca hemen ağlamaya başlıyorlar. Fakat hiç kendime yormuyorum bu durumu. Başka bir sebepten ötürü ağlıyordur diye düşünüyorum hemen 😊
Yanlis bir tez, bazi cocuklar kimin kucagina giderse gitsin aglar bunun guvenle alakasi yok. Kimi cocukta hic kimsede aglamaz bu da herkesi guvenilir yapmaz :)
Ehehe 😂 teşekkür ederimm. 😇 bugün otobüsteydim 1 bebek 2 kız ve ben vardık. Bebek ağlıyordu 2 kıza baktı karşılıklı gülümsediler. Sonra bebek bana döndü tam gülümseyecekken birden bebek ağladı! 😂 Çok mu korkuncum ne? 😂
sadece çocuklarda değil içi temiz insanlarla da olur bu. Kimi insanlar sizi çeker kimi insanlar sizi rahatsız eder, anlarsınız, ruhun anlar o kişiyi, auraylada bağlantılı
bir tek sakalımdan korkanlar ağlıyor. onun dışında her yaştan bebek çocuk ve ergenlerle aram iyi. yaşlılar da iyi de gereksiz ve boş konuşanları sevmiyorum
Çocuklar beni görünce hep gülüyor hatta dün metroda bir cocuk durup dururken bakıp gülümsüyordu bu sefer bende baktım ifademi değiştirmeden utandı bir daha bakmadı 😀
En İyi Cevaplar