Yer : Maldivler.
Tatilin sıcaçık günlerini harika geçirmek için kredi çeker misin. Tatil için çeşitli altarnatifler mümkün sana göre hangisi daha uygun.
#nirhamm🟢🔴🟢🔴
#yaz 🔴🔴🟢🟢
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yer : Maldivler.
Tatilin sıcaçık günlerini harika geçirmek için kredi çeker misin. Tatil için çeşitli altarnatifler mümkün sana göre hangisi daha uygun.
#nirhamm🟢🔴🟢🔴
#yaz 🔴🔴🟢🟢
Valla birikmiş nakit parayı harcamaktan daha cazip gelmeye başladı kredi çekmek bana. Param var ama bir şeyler yapmak için kredi çekmeyi düşünür oldum. O yüzden çekebilirim.
Kredi çekilerek yapılan tatilden bi bok anlamazsın. Sevişirken bile o kredi aklına gelir. Bu dünyada ya zenginsindir ya da değilsindir, zorlamayın bazı şeyleri
Gerek yok. Öyle bir soru. Yok çünkü uzun süredir tatil yapmıyorum.
şu an bile 1aylik tatilimi çok rahat karşılarım.
Tabi inşallah çıkabilirim.
Selam gadası 🙃
Faizle bir iş yapmak insana hayır getirmez. O yüzden kredi çekmem. Kaldı ki kredi çekecek olsam arabamı yenilerim.
Cevap
17Cevap
Çekmezdim
Çok güzel bee 🙄
Tatilden dönmenin üznüyle bir de krediyi ödemek felan tatilin mutluluğunu unutturur bence
Hayir cekmem ceken arkadaslarim var kisin calisip yazin ki kredi borclarini odeyen
Bu sene fethiyeye ordan antalyaya gectim. Cokta bisey harcamadim simdide sinoba yazliga gitmeye hazielaniyorum. Ordanda bi antalya yaparim belki yine. Artik İstanbul beni boguyor galiba. Ama tatil. Icin kredi cekmezdim.
Belli limitin çok üzerindeyse belki çekebilirim. Genellikle biriktirdiğim paranın bir kısmını tatile, akaryakıta ve mola yemeklerine harcıyoruz.
Hayır çekmem, yoksa gitmem. Varsa da a. mna bile krum (biraz kaba bir tabir ama olsun ) 😂😂😂😂😜😜😜
gerek yok. ayrıca k. k taksit verılıyor 10 aya kadar.
Gittim kişi buna değiyorsa düşünmem bile para pul önemli değil benim için.
Bütçeme uygun tatil planlarım ama kredi çekmem
Zevkin veresiyesi olmaz mıydı nasıl bir sözdü hatırlayamadım 😅
Çekmem sadece tatil için değil çok mecbur değilsem hiçbir şeye sahip olmak için kredi çekmem kredi kartım bile yok benim 🤔
tabi ki hayır.
1 hafta tatil yapacağım diye 1.5 sene kredi ödemek çok anlamsız :)
Öyle yapanlar var duymuştum.
Cekimserim bu konuda
Ödeyebileceksen çekilebilir
Aç kalsam ölsem çekmem inşallah
İhtiyacım yok şükür
Çekmem
Tatil şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?