Piyasaların yükselişiyle artan fiyatlar tatil mekanlarına da yansıdı. Yeterli paranız olmazsa tatil için kredi çeker misiniz?

Hayır tabiki. Tatil için param yoksa yeteri kadar çalışmamış ve eksideyimdir. Bırak tatil yapmayı, nefes bile almamam gerekir.
Hayir kredi cekmem.. kredi ile hic birseyimi yapmam..
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Elimde imkanım varsa çekerim. tatil bir zaruri ihtiyaçtır bence.
Yeterli param yoksa çekerim. Geri öderim nasıl olsa rahatlıkla.
Hayır tabi..
https://voca.ro/13pgQ6kIxQSS
Tatil anlayışı herkese göre değişir🙂 sevdiklerinle tatilde olmak da çok güzel olur. Sevdiklerinle musmutlu anlarının çok olması dileklerimle🥳
Sende öyle😄 Teşekkür ederim , tatil sadece sahil veya otel diye geçer ben o tatile en fazla 4 kez gitmişimdir
Doğa ve tarihi gezileri seviyorum ben. Deniz plaj burnumun dibinde var zaten. Deniz için tatile gitmem🙂
Bu bizim evi tarif ettin gibi oldu hsdj tarihi yerler değil de Doğu ekspres olsa güzel olur ama kış daha hoş olur
Ahahah süper soru. :D Yapan arkadaşlarım yok mu var tabii ki ama borçla ne düğün yapmayı ne de tatil yapmayı mantıklı bulmuyorum. Bütçemin yettiği yere giderim ama 1 haftalık tatil için kendime 1 yıllık eziyet çektiremem :D
Ya bu ne tatil sevdası arkadaş, evine 5 kg şeker alamayan insanlar tatil de tatil deyip tutturuyor. Ne gereği var tatile anasını satıyım, gidersin dağlık bir eve miss gibi
Zaten tatilim hepi topu 1 hafta olacak. 1 haftalık tatil için de krediye ihtiyacım olmaz 😅 param olmasaydı da tatil için kredi çekmezdim. Ayranım yoksa içmeye, atla gitmem çeşmeye.
Tatile Türkiye'ye geliyorum. Bedava gibi oluyor zaten krediye gerek görmüyorum. Kredi çeksem bu kadar kârlı yatırım yapamam yani 😂
Yazlik var oraya giderim. Cok degisiklik istersem cebimde ogretmen kartimda var extra otellere para vermem enayilik yapip.
Yok ya bir hafta tatil yaptıktan sonra aylarca onun borcunu ödeyeceksen bir anlamı yok benim için.
Ayağımı yorganıma göre uzatırım. Geri ödeyebilecek bir durumum varsa çekerim
İstediğim yerde tatil yapabilirim ama fiyatlar gereksiz pahalı ve modum düşük
Şey mi 1 haftalık tatili 12 ay ödemek 😂 kolay kolay kredi çekmem hele kı tatıl için hayatta çekmem
Hayır, zaten tatile pek gitmem. Bunun kredi asla çekmem.
Ancak çok bunalırsam ve tatil mutlaka o yıl yapıp kafamı bosaltmam gerekiyorsa çekerim. Onun haricinde çekmezdim ben olsam
Açlıktan geberiysonuz tatil düşünüyorsunuz cidden ayağınızı yorganınıza göre uzatın bir zahmet hshsh
Kredi çekiptr aylarca ödeme yapamam birde faizide var kalsiin
Çekerim sonra da tüm yıl evden çıkmayıp kredi öderim:D
Aklım çektiğim o kredi de olur. Rahat tatil yapamam şidöfşdödşkf
Bence riskli iş. Ben yapmazdım.
Ben o kadar akıllı değilim 😂😂
En İyi Erkek Görüşleri