Normalde de kredi zor alınıyor ama imkan oldu sana kredi açıldı diyelim.

Normalde de kredi zor alınıyor ama imkan oldu sana kredi açıldı diyelim.

Kişinin maddi durumuna göre cevap da değişir. Eğer normalde tatile gidecek maddi durumu yoksa ve ödeme güçlüğü çekecekse tabi ki kredi çıksa bile çekilmemeli.
Fakat kişinin maddi durumu iyiyse ve kendi parasını yatırımlarda kullanmışsa, getirisi de kredi faizinden fazlaysa bunları bozup o şekilde tatile gitmek yerine kredi çekerek gitmek onun için daha avantajlı olacaktır o yüzden çekilir.
Hem bu tatil konusunda hem de diğer konularda kredi çekilir çekilmesine ama ödenecek faizden daha fazla bir getiri olması veya olacak olması durumu gerekir.
Çekilmez tabi.
Zenginsen paran bolsa gidebilin tatile.
Kredi çekip tatile gidip tadını çıkarın geldiğinde de o krediyi ödemek için uğraş dur sonra o tatili burnundan gelir. Sonra eksik olsun böyle tatil dersin.. kendine iyilik yapacağına kötülük yapmış olursun.
Bana sadece sırt çantamı verin oradan. Sessizce tamamen beleş sadece yürümeyle ve konforsuzluk ile beraber gezmenin verdiği deli zevki tadalım birlikte 😉😄😄
Ben çekmem 😅 zaten kıt kanaat geçiniyorum bir de tatil için kredi mi çekeceğim 😅 köyüme gider hem bedava yer içerim hemde bronzlaşırım😜
Cevap
27Cevap
Bana göre asla çekilmez yani bile bile lades gibi bir durum bu ama bazı insanlar parası olsa da yapıyor bunu çünkü elindeki paraya yatırım için dokunmuyorlar diğer türlü krediyi alır uzun döneme yayar öderim diye ticari bir düşünceye sahipler...
Şu faiz döneminde Hiçbir şey için Kredi çekilmez.
Ne gerek var ki gadası boş yere günaha girip faize girelim ki
Hayır ben çok saçma buluyorum.
Bütçen varsa tamam ama böylesi hiç olmaz. Bir arkadaşım tam olarak böyle yaptı yazık
Ben çekmiyi düşünmem yani kredi de sanırım bir de faiz durumları var 50 çekip daha fazla ödüyorsun mesela o parayı demek ki ödeme halin var ki ödüyorsun bankaya ödemek yerine birikim yapılabilir.
Gelir düzeyine bağlı bir durum. Kendi açımdan değerlendirecek olursam çekerdim. Durumum müsait olduğundan buna gelir anlamında. Dünya turu fırsatıysa tadından yenmez🤌🏻
Geçen sene ya da 2-3 sene öncesi olsaydı çekilirdi, şu faiz ortamında yanından geçilmez kredinin.
Tatil keyfi yapılır. Kredi çekiyorsan imkanın yok demektir. İmkanın yoksa da borçla tatile gitmek bana akıl işi gibi gelmiyor.
Ben olsam çekmem. Çünkü bu tür kredileri, gerçekten ihtiyaç durumunda çekmek gerek. Ayağını yorganına göre uzatmak gerek.
Tamam çekilir, gidip gelinir de ama sonra ödemek var en iyisi kış ayından birikim yapıp, yaza gitmek mantıklı bana göre.
çekilmez ya düşeş gelirse bilmem 2 liralik fiyatı 1 liraya alırsan
Her zaman cebimdeki parayla gittim. Tatil için kredi asla çekmem.
onun yerine başka bir ihtiycın için çek daha iyi
gereksiz masraf
Maddi olarak daha zor bir sürece sokacaksa gerek yok bence.
Tatile giderken borç takmak yapılabilecek en büyük şaşkınlık ve saflık olur. Kesinlikle olmaz bence.
Birde onu ödemesi var. Herkes bedava para gibi harcıyor ama sonra icralık oluyorlar. Herşeyin bedeli var..
Saçmalık. Diyelim aldın ve gittin. Ödemeler başlayınca tatil zehir oluyor.
Tatil için kredi çeken bence boş insandır kusurs bakma
Çekilir tatil insan hayatında gerekli bir şey.
Hayır saçmalık.. 1 haftalık tatil için aylarca kendimi sıkamam
Tatlı tatlı yemenin acı acı diye bir laf vardı heralde
Tatil, tasarruf ile yapılır. Borçlanarak yapılmaz.
Ben olsam eger büyük bir miktarsa zaten faiz büyükse çekme eger küçükse cek ama eger egleneceksen
Şehir değiştirmek için kredi çekilir
Bence büyük sıkıntı çıkar çekilmez
gerek yok ya
Battı balık yan gider anam çekerim giderim🤷🏻♀️
zevk için kredi çekilmez saçmalık
bence çekilmez
paran yoksa , gitmeyeceksin
Çekilir ama basit tatiller için değil
Hayır yapmazdım bunu.
Planı önceden yapmak gerekir değil mi.
Kredi olmadan zaten çok zor bu zamanda
Yap bea bidahamı gelecen dünyaya🤣🤣🤣🤣