Peki, sizlerin tercihi ne yönde?

Benimde uçak olsada eğer kaliteden ödün vermeyen bir firma denk getirebilirsen otobüsüde rahatsa kara yolu ve tren yolculuğununda kendine göre güzellikleri var.
Elbette hepsinin ayrı bir güzelliği var.
Arabayla gitmeyi seviyorum ama çok uzun mesafe olunca araba kullanmak beni yoruyor, özellikle trafikte cebelleşmek beni bitiriyor. Trafiğe girmeden gideceğim yere gidersem kendimi şanslı sayıyorum. Uçakla yolculuğu da severim tren de güzel izbanla gider gelirim.
Arabayı sadece trafik olmadığı zamanlar kullanmak zevkli oluyor. Örneğin, benim arabam olsa dahi yine toplu taşıma araçlarını kullanmaya devam ederim.
Trafikte araç kullanmak çok kötü, yol boş olacak bascan gitcen
Cevap
8Cevap
Uçak
Başka favori yolculuk türün daha var mı?
Otobüs olabilir şehirler arası
Şehirlerarası otobüs yolculuğu da fena olmuyor.
Trenle iyi oluyor. Hamburga gidip geliyorum. Arabayla zor. Trafik ve park yerleri de yok.
Hangi şehirden Hamburg'a gidip geliyorsun? Bir de Deutschlandticket kartın da varsa, o zaman ayrı bir keyifli oluyor. İstediğin RE ve RB trenlerini rahatça kullanıyorsun.
Var evet. Hangi şehirden gidip geldiğimi söylemek istemem burada
Mantıklı diyorsun. Kartın olması ise gerçekten büyük bir avantaj. Bir dezavantajı zamanla trenler tam kapasiteli olunca oturacak yer kalmıyor. 😂🤣
Bulunuyor aslında hep bi yer. Birinin yanına oturma fobin yoksa. Nadiren hiç bulamadığım oldu.
Sen nerde yaşıyorsun
Doğma, büyüme ve yaşadığım yer Berlin. Doluluk oranı özellikle Schwerin aktarmasında oluyor.
Schwerin e gitmediğim için bilemiyorum oranın doluluğunu. Hamburg-Kiel treni çok dolu oluyor. Bazen Kiel veya Neumünstere gittiğim oluyor.
Bende burada doğdum büyüdüm :)
Anladığım kadarıyla doğup büyüdüğün yer Kiel, değil mi? Bazen Kiel veya Flensburg'a da gidiyorum. Hatta 3 defa Danimarka sınırına giderek Kruså adlı yerleşim yerine yürümüştüm. 😊
Yok kiel de değilim. Pinneberg diyeyim 😅 iyice gizemli olmadan
Eğlenceli gibi geliyor kulağa. Ne kadar sürüyor o yere yürümek sınırdan. Özel bi yol mu var. Manzarası güzel veya neden öyle bi şey yaptın
Pinneberg'i hep Hamburg'daki S-Bahn trenlerinde görmüşlüğüm var. Ama hiç gitmedim. Yalnız Hamburg, Berlin'e göre bir tık daha düzenli ve daha az kaoslu.
Bir otobüs durağında indikten sonra toplamda 1 saatini alıyor. Danimarka'nın bir süpermarket zinciri var. Adı Rema 1000. Bazen oradan alışveriş de yapıyorum. Değişiklik olsun diye. 🤣😂
Ben Regionalbahnlari kullanıyorum. Ordan geçiyorlar.
Berlini pek sevmedim ben de. Çok daralıyorum nedense. Belki dediğin kaosdan.
😂😂 özel bi sebebi yok o zaman. Herhangi başka yer de olabilir. Yoksa deneyecektim. Detayları sorarım aynısını yaparsam
Aklına takılan bir şey olursa, elimden geldiğince yardımcı olmaya bakarım. 🙂 Berlin, birkaç yıl öncesine kadar bu kadar kaos değil idi. Son zamanlarda bozulmaya başladı.
Sağol. Haber veririm.
Rica ederim, ne demek.
Zamanın varsa Tren yolculuğu cok güzel ancak bilet bulmak artık çok zor 😓
Türkiye'de bilet bulma durumunu bilemesem de zaman olduğunda gerçekten tren yolculuğu keyifli oluyor.
biz bilet falan almiyoruz direk biniyoruz zaten tren kalkar kalkmaz 2. ci durak bizim bura boş oluyor genelde
Araba ve tren ama trene fazla bilmiyorum
Bilmiyorum değil binmiyorum olucaktı
Yolda müzik de dinliyorsan araba yolculuğu daha keyiflidir.
Ucak yolculugunu seviyorum.
Uçak yolculuğunda bir de bence bulutları izlemek keyifli oluyor. Yalnız bulutları uçaktan izleyince nedense hep pamuk şekerine benzetiyorum. 😀
Tren yolculuğu huzur bakımından çok iyi.
Bunu son 2 yılda ben de fark ettim ve sana katılıyorum.
Yapıcam bu hafta sonu
👍🏻👍🏻
Yolculuğun her türünü severim ya niyeyse 😛
Zira farklı yerlere gitmek insana ayrı bir heyecan verir de ondan. 😊
Otobüs veya araba
İkisinden birini seçecek olursan, hangisi daha ağır basar?
Uçak
İkinci olarak başka tercih ettiğin bir yolculuk daha var mı?
Hm otobüs
Otobüs de iyidir. En son otobüs yolculuğumu ise geçen ay yaptım.
Ben de öyle
Tren elbette
Diğer yolculuk türlerini pek sevmez misin?
Otobüs severim ama en güzeli hususi ile
Tren yolculugunu cok seviyorum
Detayda belirttiğim gibi benim de bayağı bir hoşuma gitmeye başladı.
Ben yolculuğa pek çıkmayı sevmem normalde arabaya biner binmez affedersiniz arabanin o kokusuna dayanamayıp istifra ediyorum direk. tren i bu nedenle tercih ediyorum aslında
Bak, bunu bilmiyordum.
Vardr bi saglk sorunum araştırmadm
Bence bir araştır derim.
teyzemdede varms bu durum ciddi bisey degil demek
Yine de geçmiş olsun sana.
tesekur ederim
Hava yolu
Uçak seyahati tabii ki benim de birinci tercihim, ancak diğer yolculuklar da güzel oluyor.
Tren iyi ama yoruyor
Günü birlik seyahatlar olunca o kadar yorucu olmadığını düşünüyorum.
Treni severim.
Yolda giderken örneğin, dörtlü koltukta oturuluyorsa, o zaman ayakları istediğin gibi uzatması da güzel oluyor.
otobüs yolculuğu
Şehirlerarası otobüs yolculuğu da farklı bir deneyimdir.
tren bence
Her seyahat türünün ayrı bir keyfi vardır.
Araba
Arabada güzel tarafı, son sesle müzik dinlemek çok güzeldir. 🎼
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?