Tatil & Seyahat En çok hangi yolculuğu seversiniz? bikedigördümgaliba Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Otobüs, özel araç, gemi, uçak, tren.. siz hangi yolculuğun insanısınız?Ben hızlı tren ve uçak diyorum çünkü zaman benim için önemli. En çok hangi yolculuğu seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Tren Soruları Otobüs Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Uçak yolculuğu 0 0 Yorumla
ozkin Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Ucagada bindim gemiyede luks arabalarada at arabalarinada atlarada ama halaaaaa en cok sevdigim yolculuk essekle daga girmemdir 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 573 cevap paylaştı. Tren , çok uzak değilse motor ve uçak.Trenin ray sesi, motor da rüzgar sesi, uçakta sallanmak hoşuma gidiyor. 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Gece saat 2.5 ile 05 arası yapılan araba yolculuğunu severim. Hava yağmurlu olmalı 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ucak ile gündüzÖzel araba ile gece yolculuğu severim 0 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Arabam hiç olmadı. Otobüs yolculuklarını çok severim. 0 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kendi aracımla çıktığım yolculuğu hiçbir şeye değişmem. 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Arabam ve yüksek hızlı tren. 0 0 Yorumla
merhabakitty Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hayal olarak tekne ya da karavan olurdu 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Yolculuk sıkıntı ya uçak denemek lazım 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,5b cevap paylaştı. Araba 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Uçak yolculuğu
Ucagada bindim gemiyede luks arabalarada at arabalarinada atlarada ama halaaaaa en cok sevdigim yolculuk essekle daga girmemdir
Tren , çok uzak değilse motor ve uçak.
Trenin ray sesi, motor da rüzgar sesi, uçakta sallanmak hoşuma gidiyor.
Gece saat 2.5 ile 05 arası yapılan araba yolculuğunu severim. Hava yağmurlu olmalı
Ucak ile gündüz
Özel araba ile gece yolculuğu severim
Arabam hiç olmadı. Otobüs yolculuklarını çok severim.
Kendi aracımla çıktığım yolculuğu hiçbir şeye değişmem.
Hepsi birbirinden güzel ama en çok tren
Arabam ve yüksek hızlı tren.
Hayal olarak tekne ya da karavan olurdu
Yolculuk sıkıntı ya uçak denemek lazım
Metrobüs ve metro
Otöbüs ama gündüz yolculuğu olacak.
uçak çekiyor şu aralar
Otobüs
Uzay
Otobüs
Motor ve tren
gemi