Otobüs Yolculuğu
Tren Yolculuğu
Gemi Yolculuğu
Uçak Yolculuğu
Araba Yolculuğu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Otobüs ve trende ayakta seyehat etme durumu oluyor, onları baştan eliyorum, uçağa bindim ve az korktum, uçak havalanınca hafiften bir korku yokladı beni, annemin elini tutmuştum korktuğum için , ilk kez bindiğim için olsa gerek, araba yolculuğu ise yine güzel lakin en güzel yolculuk bence vapur yolculuğu, deniz havası almak fevkalade güzel oluyor, başlı başına bir terapi
Ya ben uzun yolu zaten çok severim aslında neyle gittimin de bir önemi yok çünkü hepsinin verdiği zevk farklı oluyor ama kendi şahsi aracımla gitmek daha keyifli oluyor çünkü sigara icebiliyorsun istediğin yerde mola veriyorsun vss hatta arabayı @METE3534 kullansın ben çevremi izliyim 😂 arada iki muhabbetin de belini kırarız 😂 sonra uykum gelincede arka koltukta uyuyum 😂 en sevdiğim uzun yolculuk retüelim bu olur
Tren yolculuğu ama aşağıdaki şekilde.
Bağımsız bir tren tatil şirketi olan Railbookers, gezginlere yaşatmayı vat ettiği en üst seviye tren macerasını açıkladı. Bu firma, ziyaretçilerini 56 günlük tren seyahati ile 4 kıta, 5 milli park ve 20 inanılmaz şehir gezdiriyor. Kişi başı 19 bin 500 Dolar’dan başlıyor.
Benim en sevdiğim yolculuk türü uçak oluyor genelde. hiç binmedim ama binmek isterdim rahat ve güvenilir olurdu diğerlerine göre otobüs hiç sevmiyorum çünkü midem bulanıyor ne zaman binsem araba da güzel ama yine de uzun sürüyor yolculuk.
Cevap
37Cevap
Kendi arabamla gitmek güzel kotrolun bende olması hoşuma gidiyor istediğim yerde durmak istediğim yere surmek
Uçak. En rahat en konforlu ve en hızlısı olduğu için. Tek şikayetim iniş esnasında kafamın çatlayacak gibi olması🙄
dkslaksf ben kalkış anını seviyorum eğlenceli oluyor ama iniş esnasında oluşan basınç beni parçacıklarıma ayıracak bir gün, bir de bazı pilotlar iniş anın da ön tekeri gümm💥 diye yere çakıyor ya o an içimden harika şeyler
sövüyorum* ')
İçlerinde en ideali araba yolculuğu, tren ve otobüsü sevmiyorum. Uçak da sürekli bir saatle yarişma halı doguruyor, check-in uçağın kapılarının açılması hepsi için yoğun bir bekleyiş, hem gözünüz hep saatte hem de bekleme halı sinir bozucu.
Yavaş giden yataklı trende uzun bir yolculuk.. hatta öyle uzun olmalı ki sonbaharda çıksam da gideceğim yere varamadan.. kışa kalsam.. iki mevsimi bana yaşatacak bir yolculuk türü istiyorum..
Kalabalık ise otobüs ama arkadaşlarla ise araba yolculuğu :) Uçak sıkıcı geçiyor, gemi de sıkıcı aynı yerleri görüyorsun stabil. Araba da en azından ağaç, bina vb. şeyler görüyorsun :D
Gemi ve tren favorim ama tren gezi treni yani doğu ekspresi gibi onun haricinde en favorim dediğim gibi gemi ve sık sık binmeye çalışırım kendi arabamı saymıyorum bile ama gemi bir başka ⛴️
Arabada ön koltukta. Koltuğu en arkaya dayayıp ayaklarım torpidonun üzerinde cam üstten açık, sevdiğim hafif müzik ve uzun yollar. Oof be
Araba en iyisi otobüs dışında da diğerlerinde yolculuk yapmadım zaten bilmiyorum ama araba kendine ait rahat yani her yönden
Eskiden tren yolculuklarını çok severdim. Çok uzun yıllardır araba ve uçakla yolculuk eden birisi olarak tren yolculuklarını özlüyorum
Birincisi uçak, ikincisi tren yolculuğu. Üçüncü olarak ise sadece arabada ben olduğumda ve yüksek sesle müziğimi dinleyip otoyolda hızlı giderek seyahat etmeyi seviyorum.
Otobüs yolcuğunu seviyorum. Araba ile yolculuk yaparsam abimler vs aşırı hız yaptıkları (ne kadar hızı sevsem de) sevemiyorum.
İşınlanma hâlâ çıkmadı dimi :( ben yola gelemem yol bana gelsin... migreni olanlar anlar beni
Bu kış değil ama 2024 kışında tekrar Kars seyahatine gideceğim planlandı
Araba yolculuğu çünkü hiç uçağa binmedim yazıklar olsun bana ajskdkdlflfltl
Şahsi araç yolculuğunun verdiği rahatlık hiç birinde yok.
motorumla seviyorum ama motor dışında atın beni denizlere! gemi yolculuğu 🌊
Benim genelde en çok sevdiğim yolculuk otobüs yolculuğudur
Hiç yapmamış olsamda tren yolculuklarına çok özeniyorum en sevdiğim o sonra araba ve otobüs geliyor
Zaman çok kısıtlı uçakla varıp bol bol gezmek şart…
Uçak yolculuğu tabik eğer uçak yolculug mümkün dglse özel araba
Uçak yolculuğu gideceğim yere hemen gidiyorum
Direksiyon bende olmalı reis. :D araba diyorum
Yanında kafana göre bir insanla, sakin ve titiz şekilde yapılan araba yolculuğu çok güzeldir. Mesafe çok uzunsa en güzeli uçak. Trenin yeri de ayrı ama sanırım bunlar içinden kısa, orta ve az uzun mesafeler için arabayı tercih ederim.
Otomobil ile yapılan yolculuk en keyifli yolculuk benim için.
hepsiyle seyahat etme sansım oldu sadece trene binmedim. hepsi huzur verıyor fakat en huzur verıcı olan kendi arabanda yaptığın yolculuk..
Uçak yolculuğu gideceğin yere en kısa sürede gidiyorsun
araba yolculuğu. engebeli yerlerde arabanın sallanması hoşuma gidiyor nedense veya virajlar.
Araba yolculuğu...
Tren 🚂, gemi 🚢 ve uçak ✈️
Henüz icat edilmedi (ışınlanmak)
Gemi yolculuğu yapmadım. O güzel olabilir bencea
Her daim ve her yerde uçak
Uçak, gemi ve tren.
Gemi diyeyim bu soruya
Kendi arabamla yaptığım uzun yolculuk...
Otobüs araba uçak bisiklet
Hep otobüs kullanıyorum zaten 💁♀️
Otobüs yolculuklarını çok seviyorum ben.
Uçakla yolculuk en güzeli.
Deniz yolculuğu ve demir yolu👍🏻
Kendi arabamla gittiğim yolculuğu seviyorum.
Hızlı Tren İstanbula sık sık giderim
Araba ve otobüs yolculuğu
Yolculuk sevmiyorum.
Otobüs ve araba yolculuğu
Tır ile yolculuk yapmak
Otobüs yolculuğu güzel kendi arabam ile rahat
kendine ait özel araba daha mantıklı
Çok güzel uçak kulanırım
Otobüs 🤢
Otobüs hariç hepsini severim
Otobüs yolculuğu
araba