Panik anlarında hiçbir şey yapamıyorum ben ya :( Bir keresinde sabaha kadar diğer uçağı beklemiştim. Sizin b planlanınız var mı, böyle durumlarda ne yapılmalı?
Bir sonraki uçuşa bilet almaktan başka çare yok ki. Dua edelim de bir sonraki ucus birkaç saat içinde olan bir yer olsun.
En sevmediğim şey havalimanında koşturmaca. Kaçırmasam bile o anki kaçırma korkusundan nefret ediyorum. O yüzden erkenden gider, havalimanında beklerim daha iyi.
Benim hayatım hep planlı ve dakik olduğu için uçak kaçırma vs şeyleri hiç yaşamıyorum. Tüm hahatım kısa vade, orta vade ve uzun vade olarak 3 ayrı kategoride planlı ve tıkır tıkır işleyen bir sistem içinde yürüyor
Böyle bir durum yaşamamak için erkenden giderim, check up açıldığında, 2 saat öncesi orada olurum. Eğer böyle bir durum yaşarsam, bir sonraki uçağı beklerim. Havaalanları sevdiğim için, orayı keşf etmeye çıkarım xd.
Eve dönüp bilet alıp sabah binmiştim hahaaa 😂İzmir uçağıydı. Metroda da gençler İzmir in dağlarında çiçekler açar söylüyor ayy nasıl sinirim bozulmuştu gülmekle ağlamak arasında 😂😂