En güvenli seyahat aracı olmasına rağmen...
Seyahat için uçağa bindikten sonra “ ya uçak düşerse “ diye gerginlik yaşıyor musunuz?

En güvenli seyahat aracı olmasına rağmen...
Seyahat için uçağa bindikten sonra “ ya uçak düşerse “ diye gerginlik yaşıyor musunuz?
Ölümden korkan biri olmadığım için hiçbir zaman böyle gerginlik yaşamadım, uçak yolculuğunda düşme ihtimalin milyonda bir.
Zamanımız geldiyse, uçak değil; yolda kafana saksı düşer, yine ölürüm
Hayır. Uçağa bindiğim zaman hosteslerin "aranızda pilot var mı?" diye koridorda koşuşturmasını falan hayal ediyorum. Dnsnsnsn
Hayır hiç öyle olmadı çünkü hem ölümden korkmuyorum hem de uçaklar en güvenli ulaşım aracıdır. Trafik kazasından ölme ihtimali uçak kazası ihtimalinden daha yüksek.
Uçağa hiç binmedim ama binersem kesin öyle düşüncelere kapılırım. İlk olduğu için gözüm korkar birazcık.
Cevap
21Cevap
Yaşamadım
Hayır, hiç aklıma bile gelmez.
Uçağa bindikten sonra telefon ya da tabletten birşeyler dinler ya da izlerim. Keyfime bakarım. Uzun bir yolculuksa zaman farkına göre uykumu düzenlerim.
türbülansa girdi uçak birde SunExpress ( bilenler bilir diğer iki firmaya göre uçaklarının dış yapısını) dedim bu gece düşmezse daha düşmez
Bir defa istanbuldan kalkışta birden suya doğru yanaştı ödüm koptu bu uçak yükselecekken neden alçaldı dedim 😂 yanımdakilerde korktu ha ha
hayır hiç yaşamıyorum, otobüste giderken trenle giderken de kaza yapma ihtimali var sonuçta ama ben aklıma kötü senaryoları getirmiyorum
dışarı çıktığında da araba çarpabilir, gece uyurken deprem olur bina çökebilir çok da şey yapmamak lazım
Belirli bir süre sonunda endişeler yok olur, seyahatler arttıkça alisirsiniz ve normal gelmeye başlar, otobüs, araba, tren vs vs gibi.
Hayatımda bir kere uçağa bindim o da 2013 de askere giderkendi. Aklıma gelmedi tabi. Ama kader'de varsa zaten günü gelir.
Vakti saati geldiyse elden ne gelir ki. Keyifli bir seyahat bence.
Okuduğum ayetel kursinin hesabı yok dbsdb çok kafamda kurmuyorum ecelden kaçış yok zaten
Ben hiç binmedim. Trene bile 7-8 sene önce 1 kere bindim.
Hiç öyle bir şey düşünmedim. Genelde o an farklı şeyler düşünüyorum.
Filmin sonunda hepimiz ölüyoruz, korkmaya gerek yok
o kadar uçağa bindim, ki kıtalar arası da uçtum, hiç yaşamadım bu korkuyu
Bir defa bindim uçağa, onda da akla karayı seçtim.. 😄
Bir daha biner miyim, emin değilim..
Uçaktayken türbülans sorunu yaşanmazsa hiç aklıma gelmiyor.
Teknik olarak ucagin dusmesinin ne kadar zor oldugunu ve ucusun her asamasinda nelerin nasil yapildigini bildigim icin oyle bir korkum yok. Son derece guvenli
Hayır aklıma gelmiyor
Hic oyle negatif dusuncelerim olmaz 😇😇
Yok ya o konuda endişelerim Yok
Yükseklik korkum var, ama umarım birgün binerim
Hemde nasıl çok hemde
Aklına gelmeyen yoktur 😆
Hayır hiç düşünmüyorum hatta uyuyorum 😂
Yaşamıyorum keşke düşse diyorum ekşın mekşın :D
Evet yaşıyorum. Yükseklik korkum da var mis gibi.
Aglamisligim bile var
Hiç yaşamıyorum çünkü uçağa binmiyorum😂
Hayır kapalı alanda olduğum için stres oluyorum
Hayır, uçak dünyanın en güvenli aracı, sorun yok.
Genelde ins düşer diyorum
türbülansa bir girişimiz var bır de çıkışımız
Düşse de kurtulsam rahatlığı oluyor
Niye yahu 😅
Hayır
Hiç yaşamadım
Yoo 😃
Evet 😂
Yok yaşamıyorum ya
Bazen
yaşamıyorum
Hayır