#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Her sene yaz ve her kış giderim.. Tatil anlayışım kafama göre.. Yazligim var tum yazi orada geciririm. Kisin araçla zor şartları seviyorum.. Olmayanin olsun dileyenin hayalleri gerçekleşsin dilerim. Doga yürüyüşü , cadir kurma, ata binmek ve balik avciligi yapmaya çalışırım. Ates yakıp genelde basında ya sabahlarim ya da gec saatlere kadar vakit geciririm.
Evet bu devirde artık fazlasıyla lüks oldu. Özellikle yazlık sahibi olmayan insanların günlük otele para vermesi ve normal bir maaşla geçinen bir insanın bırakın tatili pazar alışverişi bile yaparken zorluk çekmesine neden olurken tatil yapması çok zor
Evet. Hem de çok.
Hayır
Cevap
27Cevap
evet kesinlikle luks cunki isden izin almak orasi bir zorluk para bulma orasi bir zorluk araban olmali ben prius insallah gelecek yil alam pilanliyorum orasi bir zorluk dogru pilanlama yapamak orasi bir zorluk gunesli sicak guzel havayi tutturmak orasi bir zorluk elbise almak orasi bir kolaylik amma yani hayli uğras gerektirecek seyler bunlar yani kolay is degil tatil yapamak.
Bence lükse kaçıyor. Fiyatlar çok yüksek geliyor bana.
Ben yıllardır memleketime gidiyorum orası da güzel.
valla senin görsellerdeki gibi bir tatil tabii ki artık lüKS kaçıyor. çadırı alıp ancak çıkabiliyorum tatile :))
Tatil yalmak yerine tatil beldelerine köleliğe gidiyorum fakire tatil ne hakla ben kim kopek
Bu gidişle Ayçicek yağı da lükse gittiğine göre tatil hayli olur.
Evet lükse kaçıyor. Ancak bunun bir sebebi de lisansını yeni bitirmiş işsizler ordusuna katılmam. Hedeflerimi yerine getirip istediğim konuma geldiğim zaman şimdiki kadar lükse kaçacağını düşünmüyorum.
Kimisine göre lüks elbette... Asgari ücretli 2-3 çocuklu bir ailenin aynı şehir içinde bir yakınına gitmesi bile onlara maddi külfet getirirken uzak bir şehre tatile gitmeleri çok ta kolay değil.
Hayır, fakat bu sene yeni bir sektöre geçiş yaptığım için tatile gitme planımı iptal ettim şehir içinde takıldım denize girdim vesaire.. Keyifli akşamlar..
#smellsmoke
Aslında evet 1 hafta tatile gitmek benim için lükstü eskiden çünkü hayallerim planlarım ve borçlarım vardı ama artık yok evlenme hayalim suya düştü şu an tek derdim borçlar ve güzel yaşamak
Çiğ köfte yemek bile lüx oldu benim için, tatil ne ki:)
bir çok farklı bütçe seçeneği var. ama tabi ki tatile hiç gidemeyecek kadar maddi durumu kötü olan bır kısım bulunmakta malesef.
Lükse kaçmıyor ama ekonomik hayat böyle devam ederse gözümüze vergi kaçacak :dd
hayır herkesın ıhtıyacı.
ama bu ulkede hersyeın boku cıkınca oda luks oldu maalesef.
Kölelik sisteminde ne olursa olsun tatil planlayıp uygulayın
Tüm sene çalışanlar için senede 1 tatil ihtiyaç bence.
Her butceye gore tatıl yapılabılır lüks degıl ıhtıyac
Senede 1 normal yapilmasi lazım ama imkani olmayanlar maalesef gidemiyor
Sksjsj güldürme beni. Bu devirde tatile gitmeyen mi kaldı. Maddi durumuna göre illaki herkes gidiyor bir yerlere
Hayir kacmiyor, iyi ki de kacmiyor.
hayır benim için ekonomik sıkıntı yaratmıyor
Yo kaçmıyor niye kacsin
tatil lüks ama sonuçta bir ihtiyaç
Maalesef artik luks oldu.
yılda 3 kere gidiyorum yazın 2 kere kışın bir kere
Lüks değil ihtiyaç bence.
Fırsat bulamıyorum yoksa lüKS değil
Nereye gittiğine bağlı
Artık öyle
Lüks artık
Evet Türkiye’de lüks maalesef