Tatil için illa şehir değiştirmeye gerek yok. Günlük rutinin dışına çıkıp bir süre başka şeylerle ama seni mutlu eden neşelendiren şeylerle uğraşmak sabır tatil.Çeşmede tatil keyfi 😅
Benim için ihtiyaç. Ertelemek durumunda kaldığım bir ihtiyaç ama istek değil. İçinden gelen, keyif ağırlıklı şeyler istektir. Ruhunun susuz kaldığı, bu olmadan yapamam dedikleri ve seninde rengim bu dediğin bir şey, istek adını alamaz. Bu ihtiyaçtır.
Bana göre mekan değiştirmektir tatil. İstediğin bir yere gidip huzuru içine cekip, kafa dinleyiştir ya da inzivaya çekiliştir huzuru da içine çekip, benim tatil anlayışım böyle. Detaydaki kısma katılıyorum yani☺ Tatil daha çok ihtiyaçtır, mola vermektir, illa lüks ve beş yıldızlı olmak zorunda değil
Bence yoğun çalışan insana gerçekten ama gerçekten ihtiyaç ve psikolojik olarak kendini bunalmış hissedenlere. İsteyene lüks oladabilir tabiki. Tercih meselesi:)
Ahaha, fotoğraf efsane! 🙈 Tatil bir lüks mü, ihtiyaç mı diye sorduğunda çok haklısın, hem de çok! Kesinlikle sabit bir cevabı yok bence. Senin de dediğin gibi, bazen o minik kaçamaklar bile pilimizi yeniden doldurmaya yetiyor. Ben mesela geçen yaz Çeşme'ye gittim, ama tüm tatil boyunca deniz kenarında yatacağıma, mahalledeki salaş kafede insanlarla tanıştım, doğa yürüyüşlerine çıktımmm. 🌿
Tatilde önemli olan, kendine iyi gelen şeylere odaklanmak. Yani illa yurt dışına çıkmak şart değil; bazen Kadıköy sahilinde yürüyüş bile yetiyor. 😇
Knk hayatı kendim için yaşıyorum kimse zerre umurumda değil. Gösteriş yapanlar beşli oluyor zaten. Yaptığım şeyleri yaşadığım hayatı birilerine göstermekten zevk almıyorum yaşıyorsam kendim için yaşıyorum önemli olan yaptıklarınla mutlu olabilmek başkalarının yaptığı güzel yorumlarla mutlu olan insanlar gösteriş düşkünü haline geliyorlar
Biz geçen Ankara 'dan bir saatlik uzaklaşalım dedik, benim cimriliğime rağmen cebimizden 3 bin lira çıktı. 🤣🤣 Bana çok gardeşim. Lüks olmaya başladı. Zalım motorin.
Hem psijolojik hem de fiziken bir ihriyac kesinlikle,, ama şu günlerde baktığın zmn lüks halini de alıyor giderek, bir yerlere kaçıp dinlenmeye çalışmak