Diyelim ki küçük bir tatil planladınız hayatınızdaki insanla ve bir telefon geldi; Ailesi buna müsaade etmiyor. Bütün planlar alt üst olur sanırım bu durumda. Lakin gideceğiniz yer de harika mı harika..! O seyahate çıkar mısın yoksa kalır mısın? Hadi anlat bakalım.Ah şu resimler, beni benden alıyor. 😃
Sevgilinizle seyahat planladınız, o da geliyordu ama vazgeçmek zorunda kaldı. Gider misin, kalır mısın?
Otele rezervasyon vermişsem, rezervasyonu iptal ettirirdim. Ödemesini günü dolduğunda dönüş yolunda nakit olarak yapacağım diye ertelemişsem, rezervasyonun aniden iptal olması paramda sıkıntı yaratmaz. Mağduriyet yaşamam. (Aile tatilinde, genellikle tatil bitimi memlekete dönerken ödeme yaparız. Hiç kapora göndermeyiz veya gitmeden direkt ödeme yapmayız. İptal olunca, otel geri iade etmezse mağdur oluruz.)
Ben sevgilimle seyahat planlamam sevgilim yok çünkü ne kadar lüks güzel bir tatil olsada bana ters ama açık söyleyeyim güzel bir tatil olurdu tatile çok ihtıyacım vardı lakın mumkun değil aile müsade etmiyorsa olmaz aslında yaşım kemale erdi kendi kararlarımı kendım veririm sevgilyle tatil bana ters
Yok ya o gelmiyorsa ben de gitmem. Sonuçta birlikte gitmek için heves etmişim neden tek başına gideyim. Amaç birlikte keyifli vakit geçirmek değil midir. Bence sonra da gidilebilir problem olmaz.. Keyifli geceler..
Yurtdışı seyahati ise babam olsa tanımam. Yurtiçi ise gitmem çünkü yurtiçi seyahati ise muhtemelen ben istememisimdir ama onu kırmamak için kabul etmişimdir. O yoksa da gitmeye gerek yok 😂
O tatil ne hayallerle, planlarla ayarlanmıştır şimdi 😃 biri eksik kalırsa o tatilin ne anlamı kalırki, sevdiğimle anı biriktiremedikten sonra dünyanın en güzel yeri olsa ne yazar 🏖
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ailesinin müsaade etmediği yeni mi ortaya çıkıyor yoksa o yeni mi sormuş? Sorumsuzluk. Öyle biri hayatımda olmasın, lütfen. Tek başıma giderim.
Bir seyahat planlanmış ve sevgilim bir sebepten dolayı gelemiyorsa, gitmemeyi tercih ederim. Fakat ondan bir nezaket beklerim.. Bir arkadaşınla git demesini beklerim..
Son güne kalmadığı sürece biletler rezervasyonlar vs iptal edilebilir. Yalnız ailenin izin vermemesi çok garip bi gerekçe, izin alması gerekiyorsa ilk plan yaparken izin istese ya.