Aşk İlişkileri Sevgilin sana trip atıyorsa, ne yapmışsındır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Ne yaparsan sevgilin sana trip atar? 🤓Bazen bir şey yapmaya gerek kalmıyor değil mi beyler 🤓 Sevgilin sana trip atıyorsa, ne yapmışsındır? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Sanırım kötü bir şey olsa gerek sevgilim durduk yere trip atmaz bana çünkü ya da onu kızdıracak bir şey de yapmış olabilirim. 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Trip atmam trip attırmam. 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ben muzip bir kadınım her yaptığım trip sebebi olabilir. 0 0 Yorumla
Hesapismiyok Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ensesine vurmuşumdur veya eşek şakası yapmışımdır 1 0 Yorumla
Lokiningecesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Yatarken istemeden kulağını ısırmış olabilirim. 2 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Geç aramış ya da yazmış olabilirim. 1 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı. Trip attıracak bir şey yapmıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sanırım kötü bir şey olsa gerek sevgilim durduk yere trip atmaz bana çünkü ya da onu kızdıracak bir şey de yapmış olabilirim.
Trip atmam trip attırmam.
Ben muzip bir kadınım her yaptığım trip sebebi olabilir.
Ensesine vurmuşumdur veya eşek şakası yapmışımdır
Yatarken istemeden kulağını ısırmış olabilirim.
Geç aramış ya da yazmış olabilirim.
Trip attıracak bir şey yapmıyorum