Bunu bir şekilde öğrenseniz ne tepki verirsiniz? İftar öncesi boş duran parmaklar ağlarmış, hadi bakalım cevaplar konuşsun.

Alması teklif dahi edilemez
Alabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Almasın. Burası her tür insanın olduğu bir ülke. Güvenilir insanların olduğu bir yer olsa, sevgilimin arabaya alacağı insanlar da sevgilimden 50 yaş büyük veya 10 yaş küçük bir karşı cins olsa alabilir derdim.
Alması teklif dahi edilemez. Ollllmmmaaazzzzzz hele benim sevdiğim insanın arabasına asslaaa olmazz..
Sevdiğime güvenim sonsuz da olsa olmaz düşüncesi bile kötü benim sevdiğim ve bir kız aynı araba tı olmuyor.😄
Zorrr
Eig için teşekkürler
Ben erkek halimle güvenip kimseyi arabama almam kadın nasıl alacak
Cevap
7Cevap
Alır mı almaz mı bilemem , olmayan sevgilim adına ne söylesem yalan olur 🤭🤷🏻♀️ ama beni tanıdığı halde alıyorsaa aklından şüphe etmelii 😂😂🤷🏻♀️
Kıskançlık duymam böyle bir şey için ama bu devirde kimseye güven olmaz ona zarar vermesinden korkarım
Yok arabada tekken tanımadığı bir adamı arabasına alması hoş olmaz kadınıda almasın zaten iti var kopugu var kimseyi almasın.
Ben alalım yazık desem bile almaz canımı sokakta bulmadım, sokakta bulan alsın der. Yaşlılara kıyamaz yokuş çıkılacak yerlerde hemen yardım eder.
😁Yaşamaktan sıkılıp o güzelim canından vazgeçtiyse alabilir @Maidetta ne diyorsun?
Eğer gençse alamaz yaşlı biriyse alabilir o kadar vicdansızda değiliz
Zor durumda biriyse alabilir o denli vicdansız değilim
Bu devirde insanlara güvenmek kesinlikle çok zor yani ona bir şey olmasından korkarım
Kiyamet kopar. Artik kim hangi dagin altinda kalir ben bilmem.
Böbreklerini sevmiyorsa alabilir tabi bence bir sorun yok:)))))
Almaz. Alamaz demem ama yabancılara mesafeliyiz. Ciddiye bile almayız otostopçu birini.
Alamaz tabiki, yardım etme amaçlı aldığını düşünmem ben.
başına her şey gelebilir bulunduğumuz toplumda cinayetler sadece kadına yönelik değil cinayet tecavüz bunlar maalesef cinsiyet ayırt etmeyen şeyler
ayy bi alsın göriyim onun bulunduüu ortamda boş bir kız olamaz ilişkiye girerler falan
Zor durumda kalmissa otostop yapan kisi evet alabilir
Organlarını sevmiyorsa tabii ki alabilir. :)
Alsın bakim
Ben de yaparım
Alırsa bence büyük risk.
Yoooh... Alırsa ciddi risk almış olur.
Kafasini kirmami istiyosa alsin arabaya
Otostop çekme parmağımla gözünü çıkartırım alırsa
Alamaz.
Hayir alamazz
Hayır
Hayır alamaz.
Alabilir
A l a m a z