Merhaba
hiç tanımadığınız kişi ya da kişileri yolda görseniz durur musunuz
ben kadın ya da erkek olsun durup da almazdım

Merhaba
hiç tanımadığınız kişi ya da kişileri yolda görseniz durur musunuz
ben kadın ya da erkek olsun durup da almazdım
Üniversite zamanlarımda her yere otostopla gittim hatta otostopla erkek arkadaşımla şehir şehir gezdik cok şükür karşıma kötü biri de çıkmadı karnımızı doyurup üstüne harçlık vermeyi teklif eden de oldu otostop çekmenize gönlüm razı değil diyip otobüs bileti alan da oldu ama maalesef şimdi haberlere baktigimizda kime güveneceğiz diyoruz korkunç bir dönemden geçiyoruz insanlar insanları sıkıntıdan bile öldürüveriyor benim arabam olsa otostop çeken birini görsem açıkçası herkesi almaya cesaret edemem ama genç temiz yüzlü kızları alabilirim ama bir kadın olarak maalesef bir erkeği almaya cesaret edemem
Zamanında tatillerimin çoğunda Türkiye’yi otostopla gezdim, bir dolu insanla bu yolla tanıştım, bedava yaptığım yolculukların haddi hesabı yok…
Yine de herhangi bir otostop yapanı alırım diyemem. Neden almam sorusunun cevabını da her zaman tam veremem, biraz sezgi meselesi açıkçası… ama örneğin otostoptakiler karışık cinsteyse, yani hem erkek hem kadınsa, fazla eşyası yoksa alma ihtimalim yüksek.
Araba sürmüyorum, motosiklet sürüyorum. Bana otostop çeken denk geldi ama almadım. Otostop çekene yanaşmam pek, yardıma ihtiyacı olan birisi olduğunu samimi bir şekilde hissedersem dururum, yardım ederim.
Almam, çünkü neyle karşılaşacağımı bilmiyorum malum günümüzde yaşananlar ortada. Ayrıca bende otostop çekmem yine aynı şekilde güvenden ötürü. Marmaris'in çıkışında çok görürdüm alanda vardı almayanda.
Cevap
29Cevap
kadınsa alırım
Gozum tutarsa alırım. Ayrıca lise univesite öğrencilerini falan da alir arabada scarlxrd, ghostemane, rammstein falan acar sessiz dururum hissiz bakarim falan baya korkutmaya çalışırım hoşima gidiyor ben onlari gideceği yere bırakıyorum onlar da benim insanlari korkutma isteğimi yerine getirniş oluyor
Evet alırım eğer yolum üzeriyse gideceği yer insanlar her vakit aynıydı iyisi de kötüsü de vardı. Genelde de kötülere bişey olmuyor yolda beklemiyorlar zaten
Bazı üniversitelerde otostop konusu gelenekselleşmiş olabiliyor o zaman bir sorun olacağını düşünmüyorum çekmenin de birini almanın da
Öğrenci olduğum için zorla bile alanlar olmuştu. Temiz yüzlü bir öğrenci görürsem alabilirim.
ben de almam diye düşünüyordum ama bu yaz otostopla seyahat ettikten sonra fikrim değişti. tipine göre alırım
2002 den 2018 e kadar çektim gerekirse yine yaparım
Alırım bende çok yolda kaldım araba bulamadığım olmuştu otostop çekmiştim halden anlarım
Zor durumdaysa ya da yaşlı biriyse olabilir ama genele bakarsak hayır.. Keyifli günler..
Kiz ise alırım gidecegi yere kadar bırakırım telefon numarasını alırım sevgili olma şansımız olabilir
Kadinsa, yasli insanlarsa alirim aliyorum, erkek ve erkekler almam.
Alirım aldım da. Genelde çantalı eli dolu insanları yani yolcuları almayı tercih ediyorum.
Tipine bağlı tek kişiyse alıyorum ama kabile şeklinde bekleyen gencolar Bi dağılın 😅
yo belki beni bıçaklicak hem mazot 30tl enayimiyim ben
Arabam henüz yok ama olsada almam bedavaya yol gidecek çakal
Aklımı peynir ekmekle yediğim gün alırım.
Kimseye güven yok, almam.
Önce bi’ tipine eşgaline bakarım😄
Tipine bağlı duruşuna falan konuşmasına
İse giderken öğrencileri alırım hep
Almam, çünkü araba kullanmayı bilmiyorum henüz.
Tek olsam alırdım aslında.
Sadece öğrencileri alıyorum
Böyle otostopçular kaldı mı
Almazdım tanimiyorsam
Hayir, bu devirde imkansiz
Almam da binmem de
almam ne olur ne olmas
Alırım
Aldığım oldu.
Almam çekmem de 😂😂
Almam.
Hayır, almam.