Arabalar Otostop yapan birisini arabanıza alır mısınız? Nevar12-22 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor İyi akşamlar herkese Arabanızla yolda giderken biri otostop yapıyor arabanıza alırmısınız Yorumlar için teşekkür Otostop yapan birisini arabanıza alır mısınız? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Güzel bir kadınsa olabilir 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Arabalar konusunda 345 cevap paylaştı. Açık ve net ben almam bu benim kararım dünyanın binbir türlü hali var 0 0 Yorumla
KılıçArslan08 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Günümüz de her türlü insan var. Beni gasp etmeyeceğini bilemem, o yüzden üstü başı düzgün insanı alırım alırsam ya da öğrencileri falan. 1 0 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl almam. bu hayatta kimseye güvenmiyorum. hele hele yolda hiç tanımadığım birini arabama alarak canımı ve malımı tehlikeye atamam 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gönlüm her zaman almaktan yana ama almam. Bu devirde insanların gerçekte nasıl birisi çıkacağı belli olmuyor 1 0 Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Ne bileyimGüven olmuyor valla kankaO anki ruh halime bağlıAma merhametliyim biraz merhametim yine ağır basar kanka 0 0 Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Okul zamanı otobüs bulamazdık mecbur otostop çekerek okula gidiyorduk. Sivaslılar da sağolsunlar arabalarına alırdı bizi 0 0 Yorumla
senbennn34 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Genelde bayanlari aliyorumm cunku sonucta basina bisey gelevilir 🙂 0 0 Yorumla
GekoKertenkelesi1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kariysa alirim icerde faketaxi cekeriz sonra kuytuda isi pisiririz zevkli olur 0 0 Yorumla
Küfürtanrısı Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Eskiden hatırlıyorum da bizde yapmıştık öyle şeyler deyip alırdım 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Genel olarak almam ( şu günlerde ) ön görüme güvendiğim bir olursa alırım. 0 0 Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Evet alırım, alıyorum. Yardım etmek güzeldir değil mi. 😎 0 0 Yorumla
AyşenurrAy Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Beni almışlardı 2 1 Yorumla KalNiz +1 yıl Hiç gerek yok. Altından ne çıkacağını bilemem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Güzel bir kadınsa olabilir
Açık ve net ben almam bu benim kararım dünyanın binbir türlü hali var
Günümüz de her türlü insan var. Beni gasp etmeyeceğini bilemem, o yüzden üstü başı düzgün insanı alırım alırsam ya da öğrencileri falan.
almam. bu hayatta kimseye güvenmiyorum. hele hele yolda hiç tanımadığım birini arabama alarak canımı ve malımı tehlikeye atamam
Gönlüm her zaman almaktan yana ama almam. Bu devirde insanların gerçekte nasıl birisi çıkacağı belli olmuyor
Ne bileyim
Güven olmuyor valla kanka
O anki ruh halime bağlı
Ama merhametliyim biraz merhametim yine ağır basar kanka
Okul zamanı otobüs bulamazdık mecbur otostop çekerek okula gidiyorduk. Sivaslılar da sağolsunlar arabalarına alırdı bizi
Daha önce çok cektigim ve bindigim için alırım ya neden almayım
Genelde bayanlari aliyorumm cunku sonucta basina bisey gelevilir 🙂
Kariysa alirim icerde faketaxi cekeriz sonra kuytuda isi pisiririz zevkli olur
Eskiden hatırlıyorum da bizde yapmıştık öyle şeyler deyip alırdım
Genel olarak almam ( şu günlerde ) ön görüme güvendiğim bir olursa alırım.
Evet alırım, alıyorum. Yardım etmek güzeldir değil mi. 😎
Alirim almisligim var
1 defa aldım sivas yolunda
Ben almıyorum ya güven sağlayamıyorum
Beni almışlardı
Hiç gerek yok. Altından ne çıkacağını bilemem
Araç bossa alirim
Tabiki alirim alıyorum da yani
Yolda kalmışsa alırım tabii ki
Hayır almam
almam ıcın bayan olması ve yalnız olması laazım
Almam