Pek çok kişinin derdidir aslında bu araç tutması olayı. Özellikle de vertigo rahatsızlığı olanlar için seyahat tam bir kabus olur. Neyse ki şanslı adamım bu konuda, böyle bir derdim yok. Peki sizi araç tutar mı? Tutarsa buna karşı önlem olarak ne alıyorsunuz? Bir arkadaşım pişirilmemiş fasulye yiyordu mesela. Ona iyi geldiğini söylüyordu.
Araba ile sorunum yok fakat arkada oturamam (kayınvalidemi arkaya oturtmak için değil!). 😅 Ama ciddi bir uçak korkum var kalkış ve inişlerde muhtemelen korkudan çok midem bulanıyor. 🙈
Hiç başıma gelmedi böyle bir durum ama dikkat ederim uzun yolculuk öncesi yediklerime tok olmam yeterlidir benim için ara ara tuzlu atıştırmalıklar iyi geliyor. Birde uyumadığım için hep bi hareket halinde olurum oturduğum yerde durmayanlardanım 😀
Yarım saatten uzun yolculuklarda kusuyorum. Yani misafirliğe gidicem mesela 'aaaayy hapımı almayı unuttum' sıkıntısı var. Öyle zamanlarda da camı açıp vücudumun yarısını dışarı çıkarıp idare etmeye çalışıyorum😂
Küçükken evet zehir olurdu bana fobi olmuştu artık bana şimdi hâlâ binerken otobuse acaba diyerek biniyorum hâlâ geçtiğine inanmiyorum midem çok hassas her şeye bulanır o
Sadece gemi tutuyor bir keresinde gemiyle Kıbrıs'a gidiyordum tabi uzun sürüyor içinde araçlar yüklü olduğu için en son gördüğüm kaptan herkese hap dağıtıyordu.