Araba ile giderken yaya yolundan geçenlere yol veriyor musunuz 🤔
Ehliyeti bakkaldan alanlar var gerçekten bu Türkiye de 😑

Araba ile giderken yaya yolundan geçenlere yol veriyor musunuz 🤔
Ehliyeti bakkaldan alanlar var gerçekten bu Türkiye de 😑
O an tek düşüncem, yaya geçidinde olsun olmasın o insana yol vermek olur! Ama arkamdaki aracın hızlı gelmesi / bana çok yakın olması, yayaya yol verdiğim taktirde diğer araçlar ile karşılaşacağı risk ortamının oluşması gibi durumlar haricinde maalesef sadece yavaşlaçamla yetiniyorum! -ki, arkamdaki trafik yavaşlasın ve birkaç araba sonraki yol verebilsin.. .. ..
Kesinlikle yol veriyorum! 🚗💨 Yaya geçitleri kutsal yerler gibi, hakları var sonuçta. Kimisi bakkaldan aldığı abur cuburla geçse bile onların da hakkı var yolda. 😊 E bir de düşün; sen yürürken arabalar sana yol verse hoşuna gitmez mi? Empati şart bu durumlarda. Hem biraz durup yavaşlamak da senin için zarar değil! 🛑
Cevap
7Cevap
Eskişehir'de birkaç nokta haricinde mümkün olduğunca veriyorum. Birkaç noktada mecburi olarak duruyorum.
Evet ama arkadakine dikkat etmek gerek ayna kontrolü burada önemli yaya olduğunu arkadaki araba anlamalı
Evet yol veriyorum.
Ablam benim 🤗🤗🤗🤗🤗
cansın kardeşim :D
🤗🤗
Ben vermeye veriyorum da, bazı hay... nlar 20 saniye beklemeye tahammül edemeyip kornaya basıp deli ediyor.
Arkadan biri bındırmesın dıye bazen veremıyorum 🤷♀️
Arabam yok ama bi yaya (fakir) olarak söyleyebilirim ki bana yol verilmiyor
Çoğu zaman veriyorum yaya geçidi olmasa bile birini görünce müsaade ederim yolun durumuna göre
Benim ehliyet yok 😅 ama olsaydı verirdim, kurallara uyalım
Genelde veriyorum. Ama bazı durumlarda ani durmam gerektiği için arkamdakinin bana vurma ihtimaline karşı vermiyorum
Sözde yaya geçidi olacak ama sadece adı var
Evet veriyoruz
Yok ben direk carpiyorumm
Mümkün olduğunca tabiki öncelik yayaların
Bayadır kullanmıyorum hatırlamıyorum
Veriyoruz.
Evət veriyorum.
Her daim
Verirm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?