beğenir de kalkma derken şeyden mi bahsediyorsun? o olsa bile yapacak durumda ve ortamda değilsin ister istemez ağırlıklara geçersin oraya odaklanırsın hatta fark ettiysen bazı erkekler sanki 300 kg tek başına kaldırıyormuş gibi bağırırlar sırf dikkat çekmek için sonra sana doğru dönüp kaslarını kafan sıkarlar sanki bilmeyerek yapıyormuş gibi gösterirler aklıma spora gittiğim yıllarım geldi
06 Yorumla
Soran+1 yılÇoğunlukla yan tarafımda oluyor kendini inceliyor 😂 ve bağırma durumu evet
Soran+1 yılHahah onları yaptıklarını yüzlerine bile bakmıyorum
Soran+1 yılBende anlıyorum zaten kim anlamaz ki
En İyi Cevaplar
Spor cinsellik istegini arttiran hormonlar salgılar bunun üstüne kadinlarin giyimleri hatlarını belli edrcesine olunca tahrik olup kalkar.
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum hareketten harekete geçiyorsun nasıl hareket ediyosun
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılSaklamasın
Soran+1 yılEvet ama kendimi spora yöneltirim aksi taktirde çok kötü olurum
Soran+1 yılHep öyle geliyorlar ya sınır oluyorum bir kaç hareket bizim bölümde ama sürekli erkekleri yanımda görüyorum kendi alanları var ama işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeğendikleri için bakarlar tabii ki ama ne güzel kişiliği karakteri var diye değil ne s. ikilir diye düşünürler genelde🤪
121 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@witwicky Ama işte herkesin sevdiği s. ikiştiği var öyle bakma ile hayal kurma ile olmuyor bu işler
Cevap sahibi+1 yıl@witwicky Az önce gördüğün beğendiğin kişiye karşı bu ne sikiliyor diye düşünüyordum şimdi eylemden bahsediyorsun kim öyle senin gibi Abaza salya sümük gezen birine versin ki herkesin elinde kaliteli birlikte olduğu kişiler var senin gibi kafası yerine başka bir yere kafasından daha fazla çalışan kişi ancak buralardaki kırıntılarla beslenmeye çalışıyor işte başkaları zaten eylemi yapıyor senin gibi buradaki kırıntılarla beslenmeye çalışmıyor
Cevap sahibi+1 yılAyrıca erkeksin hangi dünyada yaşıyorsun 100 kızla ilişkiye girmeye çalışsan bir tane belki düşürürsün ama kızlar için daha kolay da 100 erkeğe ikinci defa baksak ya gülücük atsak 99’u ilişki ister biz seçiyoruz sizin gibi her şeye salya sümük yavşanmıyoruz
Cevap sahibi+1 yıl@Paramun Ne ayrıca burası KizlarSoruyor Sitesi zaten siz buradaki kırıntılarla beslenmek için buradasınız biz değil
Cevap sahibi+1 yılKasabın önünde bekleyen kediler gibi bir tutam muhabbetle kırıntıyla ruhunu doyurmaya çalışacak kadar ucuz insanlarsınız iş çıkarma peşinde hepsi şirin görünme çabasıyla olduğundan farklı göstermeye çalışıyor kendisini
Soran+1 yıl@witwicky sorun ne
Soran+1 yıl@witwicky tamam sorun olan şey ne
Cevap sahibi+1 yıl@witwicky Ben evdeyim canım güzel bir işim güzel bir eşim sevdiğim insan var senin gibi kasabın önündeki aç köpekler gibi birinin et atmasını beklemiyorum sen anca buralarda böyle sürün kırıntılarla ruhunu beslemeye çalış atalan üsküdarı geçmiş zaten
Cevap sahibi+1 yılBen o güzelliği ve daha fazlasını tüm hayatımı sevdiğim insanla her gün yaşıyorum zaten senin gibi böyle hayal dünyasında salya sümük yürüyenlerden değilim
İşine değil de etraftaki dötlere konsantre olmuşsa kalkabilir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu olayı 17 yaşımda iken yaşamıştım. O zamanlar liseye gidiyordum ve sınav hazırlıklarına başlıyordum. Yaz kursuna kadar bir kaç ay daha spora gitmiştim. O sıralar lise 3'ün başından beri spora gidiyordum lise 3 bitti ve ben karşılığınınaz çok almıştım. Tipim düzelnişti, yanaklarım gitmişti, boyum artmıştı, giyinişimi değiştirmiştim ve adam akıllı bir saç stili bulmuştum. Kendimi hiç yakışıklı bulan biri değildim ve lise 3 ün sonunda ise yavaş yavaş özgüvenim artmaya başlamıştı. Her neyse girişi biraz uzun tutmak istedim ;). Artık okul olmadığından dolayı erkenden spora gidiyordum ve o sıralar sürekli gördüğüm bir ablaya denk gelmiştim. Benden 3 5 yaş falan büyüktü. 20'li yaşların başlangıcıydı sanırım. Ben göğüs çalışıyordum ve cidden baya yorulmuştum. Bench Press'in çaprazında oturup telefonumla ilgileniyordum. Tabi abla ile bir kaç kez bakışıp birbirimizi kesmiştik. Sonra abla yanıma doğru geldi. Ben hiç ilgilenmeden telefonum ile uğraşıyordum. Sonra abla Bench Press'in yanındaki 10 kg ağırlıkları almaya çalışıyordu. Ben başka bir kişi olduğunu düşünüp kalkıp yardım edecektim ama o eyeliner'ı nerede görsem tanırım. O ablaydı. Ufak silkelendim ve tekrar telefon ile uğraşmaya başlamıştım. Abla bunu farketmişti ve ağırlıkları almaya çalışıyordu. Ayak bileğinden anladımki mor rengimsi cidden dar bir tayt giymişti ve vücut hatları belliydi. O zamanki ergenliğimi düşününce çok fena bir şekilde utanmıştım ve rahatsız olmuştum çünkü abla bildiğin totosunu bana dayıyordu. Kafamı sola çevirsem burnum deyecekti. O zamanki pis düşünceli ergenliğim durmuyordu. Malum videolardaki sahneler geliyordu. Abla bu durumdan hoşnuttu ve iyice totosunu bana dönük bir şekilde çevirdi ve sanki yanlışıkla düşürdüğü ağırlığı aldı. Ben o sıra asla bakmamaya çalışıyordum. Ağırlığını aldı ve hangi hareketi yapıyorsa oraya götürdü. (NOT: Benim yanımdaki ağırlıkta 3 5 tane ağırlık falan vardı. Bütün ağırlıkların toplanan yerde ise 20 25 tane falan vardı. Kısacası gözü önündeki yer yerine bile isteye benim yanımdakini seçti.) Zar zor aldığı ve iyice domalarak totosunu yüzüme dayayarak ağırlığını aldı ve gitti. Olaya bir an tepkisiz kaldım. Giderkende gülümsüyorduda. Ben tepkisiz 1-2 dk falan kaldıktan sonra tekrar geldi ve bu sefer daha fazla totosunu yüzüme dayayarak bir kez daha 2 3 tane ağırlık aldı. Ben o an mal gibi kalmıştım. Çok rahatsız olmuştum ama bir yandan da etkisinde kalmıştım. Giderken de gülümsüyordu. Ben 3 durdum ve daha sonra çıktım salondan. Sonra eve gittim. Youtube da falan takılırken. Sürekli aklıma o an gelmeye başladı. Çavuş sürekli kalkmaya falan başladı. Mecburdum ve maalesef ablaya afedersin ama ergenlik işte yaptım. Rüyalarıma girmeye başladı ve ne zaman spor salonuna gitsem onu aradım. Gereksiz yere hoşuma gitmişti. İşte ergenliğin saçma sapan şeyleri. Bu durumlarda hiç kimsenin totosuma falan bakmazdım ve halen bakmam ama o geldiği zaman sürekli bakardım ve maalesef afedersin o gece malum şeyi yapardım.
10 Yorumla
+1 yılİnsanlık hali olabilir. Bu Yüzden sadece bayanlara özel spor salonları açılmalı.
Adam kro veriyor 100 Lira sabahtan akşama kadar milletin karısına kızına bakıyor yanlış.03 Yorumla
Soran+1 yılYani Öyle değil tabikide beğenirsin göz gezdirirsin bon bon bakan görmedim
- +1 yıl
Bana ters.!
Soran+1 yılNe sana ters
Spor konusunda 615 cevap paylaştı. Çük bu kadar seçici değildir, bir zaman kadar yapmaz, sonra da bakar bir döt ve kalkar. KAlktığı için sizinde mabadınız kalkmasın bu kadar..
01 Yorumla
Soran+1 yılMerak ettik
+1 yılAşırı azgınsa olur. benim hiç başıma gelmedi. ereksiyon için tahrik olmak gerek. spor salonunda benle alakasız bir kadının beni tahrik etmesi imkansız
11 Yorumla
Soran+1 yılBöyle olmalı zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılspor salonunda salgılanan hormonlar iki tarafıda hareketlendirir. beğenmek var beğenmek var. abazingolar çoğunluktaysa bir çok şeyi beğenir sana özel olmayabilir.
012 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır 😂 antrenör var bir tane
Cevap sahibi+1 yıloraya gelen her gruptan en az 1 kız antrenöre verir yani her 5 kişiden biri. onlar için sıradan şeyler. send ever kurtul. ( temsili değildir.)
Soran+1 yılPeki nasıl ortaya çıkıyor
Soran+1 yılErkek mi gider kadın mi nasıl başlar
Soran+1 yılYani ihtiyaç için demeye çalıştınız
Cevap sahibi+1 yılo antrenörler dıurumla sık karşılaştığı için pek yüz vermez uzaktan bakış makış atarlar ama önce senin yavşaman gerek.
Soran+1 yılHahah bende bana gelsin kafası var kimsye kendimi kullandiracak değilim
Soran+1 yılBunu yapan kızlarda salak olmalı
Soran+1 yılPeki ya antrenör ciddi bir sevgilim olsa cok korkardim ya ortam içinde falan güvenemezdim
Cevap sahibi+1 yılonu yapan kızlara ( yani salak dediklerinie) çok yakın bir konumdasın hatırlatmak isterim. , nsan spor salonuna spor için gider. başka amaç gütmek veya alt çıkarımlar elde etmek. abazlaık belirtisidir. üzerinde basit kadın etiketi taşımaktır. ( konu sevgili bulma meselesi değil mekanın amaç dışı kullanımıyla alakalı )
Soran+1 yılMerak ettim yalnız beni tanımıyorsun ki
Cevap sahibi+1 yılseni tanımam gerekmez ki. görünen köy klavuz istemez. ( bu konu için konuşuyorum. ) yazdıklarından nereye varmak istediğini anlıyor gibiyim. belkide gerçek hayatta dünyanın en iyi insnaısın bilemem.
Her gördüğüne kalkan abazanlar spor salonuna spor için gitmiyor
05 Yorumla
Soran+1 yılDimi
Soran+1 yılHiç hoşlanmadığım tipler
Soran+1 yılAynen oyle sevmem
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalça çalışırken çok bakıyorlar genelde, kişiye has değildir heralde 😃 banada bakıyorlar. Umursamam ama onlar çalışırken bende onlara bakıyorum 😃
05 Yorumla
Soran+1 yılGüzel olana daha farklı bakıyorlar ya
Soran+1 yıl@Moname şimdi klipsi takamadığım zaman oluyor o zaman antrenörler yardımcı olabiliyor doğal olarak ama şey düşün yani ben erkek olsam öyle olurdu sporunu yapan bir kız ve hiç etrafı incelemiyor öyle birine pek yaklaşmazdım ki uzak tutuyorum öyle işleri sevmem o şekil yani
Soran+1 yıl@Moname bakmadım yaa
+1 yılÖnünde biri taytla eğilip kalkıyor, bazen vajina dudakları da belli oluyor... kalkmaması mümkün değil
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bile kötü oldum öyle diyince
- +1 yıl
Sen gittiğin salonu söylesene belki karşılaşmışızdır da 😃
Adamın amacı spor yapmak değilse kalkar ama ben kulaklığımı takarım sporumu yaparım kızlar bakar
00 YorumlaSpor konusunda 796 cevap paylaştı. Ya sen bizi diğer abazalar mı sandın sporumuza bakıyoruz hey Allahım
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir allah allah
hiç öyle bir şey olmadı. spor için giden neden öyle bir durumla karşılaşsın ki.
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılo durumda kızları görüpte kalkmıyorsa sıkıntı var demektir...
05 Yorumla
Soran+1 yılHiç görmedim kalkan ben
Cevap sahibi+1 yılsalonu söyle geleyim ben... :)))
bamyalar vardır orda o zaman
Soran+1 yılHahah yok şampiyon falan var yani
Cevap sahibi+1 yılşampiyonlukla alakası yok ki bamyanın
Cevap sahibi+1 yılsalonun konumunu ve gün saatini at sen bana :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılPopo büyük ve dolgunsa bakıyorum elimde değil istemsizce bakıyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılYani squatlı gibi
Cevap sahibi+1 yılEvet çok tatlı oluyorlar ısırmak istiyorum
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılSizin vucüt ölçüleri nasıl peki
Soran+1 yılMinyon tipliyim ben ya
Cevap sahibi+1 yılHımm üzüldüm senin için
+1 yılAmaç baktırmak olunca 😜
11 Yorumla
Soran+1 yılBazı kızlarımız var
+1 yılOlabilir tabiki o anki duruma gore
05 Yorumla
SoranNasil sakliyorsunuz
- +1 yıl
Bacaklarimizi kalkan yer ile paralel hale getiriyoruz :)
Soran+1 yılE yürürken
- +1 yıl
Tam yukariya dogru duzeltince belli olmaz :)
Hayirdir erkek olmayami karar verdin neden inceledin bu kadar :)
Soran+1 yılMerak ettim
+1 yılYapışan şeyler giyersen bakarlar.
07 Yorumla
Soran+1 yılPantolon mu giyelim ama
- +1 yıl
Bol eşofman giy.
Soran+1 yılNormalde bile giymem
Soran+1 yılBakmalarindan rahatsız degilim ama beğendikleri için mi acaba diye
- +1 yıl
Git tecavüz etsinler o zaman.
Soran+1 yılNe alakasi var
Soran+1 yılMillet meraklı sanki sadece merak ettim beğendikleri için olabilir mi size göre diye
+1 yılSpor günü kimseyi gözüm görmüyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim o tiplerdensin
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalkar tabi ki ama seksi ise
16 Yorumla
Soran+1 yılSeksi olmaktan kastın ne
Cevap sahibi+1 yılDik dolgun popo ince bel kalin kivrimli dudak iri dik göğüs
Soran+1 yılMinyon tip
Cevap sahibi+1 yılGirinti çıkıntı?
Soran+1 yılAnlamadım
Cevap sahibi+1 yılMemen popon nasil
+1 yılEvet çadır kuruyoruz 😂 gelin sizde nazlanmayin
02 Yorumla
Soran+1 yılYahahah
- +1 yıl
Gülme çadıra bekliyorum 😂😂
Banada oluyo boşver Görmezden Gelmeye çalış :)
00 Yorumla
+1 yılOlabilir giyiminiz nasil oluyor
09 Yorumla- +1 yıl
Asli envere
Soran+1 yılTayt
- +1 yıl
Bnce etkilenir
Soran+1 yılAsli enver ne alaka
- +1 yıl
Ne tarz kizlar yazmissiniz ya
Soran+1 yılFizik olarak mı
- +1 yıl
Evet ama desteksiz sutyen taksa yeter benim icin
Soran+1 yılHmm
- +1 yıl
Sizinki nasil
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirek gibi oluyorum bazen
023 Yorumla
Soran+1 yılNasil hareket ediyosun
Cevap sahibi+1 yılSağa yatırıyorum
Soran+1 yılHa anladım
Cevap sahibi+1 yılHosuna gidermi o halde görmek
Soran+1 yılFena kötü olurum
Cevap sahibi+1 yılİstediğim kadar saklamaya çalışsam da belli oluyor gri giyiyorum genelde
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılSalondan çıkınca eve atmak ister miydin sertleştiğini görünce
Soran+1 yılBana kalsa evet ama uygun değil 😂
Cevap sahibi+1 yılOnun evi uygundur 😂 yaşa takılmaz mısın
Soran+1 yılÖyledir zaten onu sorun yapan yok
Soran+1 yılAma yapmazdım onu diyorum
Cevap sahibi+1 yılEvliliğe mi saklıyosun
Soran+1 yılTabikide o yöndeyim
Cevap sahibi+1 yılSenin salonda spor yapmak lazım😂😂
Cevap sahibi+1 yılYaş doğruysa iyi sabretmişsin
Soran+1 yılDeğil 😂😂😂 hiç görmedim salonda valla öyle ama dün bir çocuk nasıl bağırıyor sanki rahatlıyor gibi kendimi vermiş gibi hissettim dikkat çekemeye çalıştığı çok belliydi ve kötü oldum yani
Cevap sahibi+1 yılKendini vermiş gibi nasıl hissettin😂😂 gerçek yasın kaç burda 30-35 yazıyor😂
Soran+1 yılYapıyor gibi bağırıyordu yani hayal ederek hissederek oluyor böyle şeyler öyle hissettim yani
Cevap sahibi+1 yılIslanmışmıydın 😂
Soran+1 yılHayır hiç bişey olması
Cevap sahibi+1 yılSpordan sonra istek oluyormu
Cevap sahibi+1 yılGeel
benc ebeğendikleri ve sexy buldukları için
03 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılIstek attım mesaj atamiyorum
+1 yılBen oturuyom kalkmyom görünce
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
Yok bşe
Aynen kalkar benimki kalkar yer mekan dinlemez
07 Yorumla
Soran+1 yılUtanmıyor musun ben olsam utanirdim ya
Soran+1 yılYuh ya oyle spor mu yapiyorsun
Soran+1 yılUtanirdim ben
kalktığı oluyor yaa
09 Yorumla
Soran+1 yılNasil saklıyorsun
Soran+1 yılİniyor mu sonra
Soran+1 yılAcaba bir kere sporda benle bir erkek vardi sadece hoca odasindaydi çocukta kosa kosa gitmisti lavaboya sanki oyle biseyler hissetmistim bendr kotu olmustum hata
Soran+1 yılBurdan anlattım işte
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat