Alttan alta bir çok kişi sizi izlese bu hoşunuza gider miydi yoksa Bundan rahatsız olur muydunuz? genelde vücudun iyiyse erkek kız farketmiyor herkes bakıyor bu durum şahsen hoşuma gitmiyor değil ya sizde bu durum nasıl olurdu?
Spor salonunda sizi izlemeleri hoşunuza gider miydi?
Şimdi şöyle bir gerçek var kimse inkar etmesin beğenilmek içten içe herkesin hosuna gider. Keza o durum bende de var begenilmek hosuma gidiyor. Kendime kainat guzeli demiyorum veyahut fizigimi ovmuyorum ammavelakin aurom oldukça yüksek, hemcinslerim bile bana bunu hissettirebiliyor. Hafif özenip hazırlanıp disari ciksam birçok bakisla karsi karsiya kalıyorum bunlar işin guzel kismi eger hayatımda biri yoksa dikkat cekmek beni hosnut ediyor. Gelelim spor salonuna, zamaninda b-fit'e gitmiştim sadece kadinlar icin olanina ve benden buyuk kiz ve kadinlarin grubundaydim sürekli bir bakmalar rahatsız oldum ve gitmedim daha. İş sadece fiziğe fixlendigi icin bu durum beni cok rahatsız eder, etti de. Fiziğimin suzulmesini istesem dışarıda hatlarımi belli edici kıyafetler tercih ederim. 10/10 fizigim olmamasına rağmen o tarz giyimler tercih etsem eminim ki fizigi guzel ve zayıf kizlara oranla daha çok bakis alırım ama bu durumu yasamak istemem çünkü insanların cinsel durtusu devreye girecektir bir müddet sonra bunu iyi biliyorum. Sirf bu yüzden spor salonlarindan uzak kalıyorum. En guzeli paran olacak bir tana antrenör tutacaksın birlikte yapacaksın ya da antrenör bir arkadaş/sevgili bulacaksın😂
Ben gecen ay arkadaşım sayesinde bir avmnin macfitine gittim gerçekten sirf kiz ve kadınlara bakmak olsun diye gelmiş erkekler var keza vucudu iyi erkeklere bakmak olsun diye gelmiş kizlar da var kızların yoğunluklu oldugu yere gecip yapayim dedim aç aç bakan aciz erkekler cidden komikler Allahtan genç bir tane antrenör geldi erkek dilerseniz siz bi bir seyler icin biraz sakinlesir hem buralar gelirsiniz dedi yarım saat sonra gittik gitmisti digerleri ama o gunden sonra gitmemeye yemin ettim komikti benim açımdan
Hoşuma gider tabiiki 😅 Gözlerin üstümde olmasi çok güzel hissettiriyor bana... Daha azimli olurum bi şımarırım falan Yaptığım hareketlerde gücümü ve vücudumu sergilemek hoşuma gider.. Hele birde karşımda beni izleyen gözler bulunuyorsa.. Hadi beni izleyin der gülerim içten içe Tabi umarım bunu görmezler:)
Benim hoşuma gitmiyor. Dikkatimi dağıtıyor ve ''hayırdır?'' tarzında bir bakış atmak durumunda kalıyorum. Ayrıca insanların ilgisini çekmek adına yapmıyorum. Sağlık için yapıyorum.