Spor Spor salonuna yazılıp da gitmediğiniz oldu mu? çoksempatiğimsin Fenomen Takip Et FacebookTwitter 11 Ben bunu birkaç yıl önce yaşadım. Gidip yazıldım, paşa paşa parayı da ödedim ama doğru düzgün gitmedim bile. :( Güncellemeler: Takip Et 11 Paylaş FacebookTwitter Spor salonuna yazılıp da gitmediğiniz oldu mu? 1614 Görüşünü yaz
birsuskuncicek | Spor konusunda 1,7b görüş paylaştı. Fenomen 4 ay Evet oldu Çünkü kalabalık yerlerdese tenha yerlerde kendimle başbaşa kalarak daha iyi enerjimi harcayabildiğimi fark ettim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
FakDıSistım Guru 4 ay genelde tek başına gitmeyi sevmiyor insanlar. bende sevmiyorum ama spordan mahrum kalmamak adına düzenli gidiyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Bluedreams29 | Spor konusunda 65 görüş paylaştı. Xper 6 4 ay 3 aylık yazıldım hakkını verdim. Öyle yazılıp gitmeyen çok vardı çevremde. Onları motive etmeye çalıştım ama çok başarılı olamadım.😅 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mathildaa88 Bilge 4 ay Bi alışma süreci var evet yazıldığın gibi gidemiyorsun Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Şeeeeeko Xper 4 4 ay 3 aylık üyelik aldım ama gidemedim ramazan bayramından sonra devam edicemm bakalım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
DreamGhosters | Spor konusunda 84 görüş paylaştı. Guru 4 ay Bir süre sonra tek gitmek sıkıyor evet çok fazla gidemedim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
mutsuuzmutlu Xper 5 4 ay Ben ilk defa yazıldım ve kardı, fırtınaydı derken bi gün gidemedim şimdi de ramazan. asafagahjj Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
blueaviator | Spor konusunda 56 görüş paylaştı. Xper 7 4 ay spor salonuna en erken ben gidip gruptan en geç ayrlıdığıum çok oldu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Thekingofcat Xper 3 4 ay Yıllık üyelik yaptırıp bi ay gidip daha sonra hiç gitmedim ortam kastı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
bennmeselaa Xper 4 4 ay Evet aylık yazıldım ilk hafta gidebildim bırakmak durumunda kaldım vakit yok Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
pempedahaülmedi Xper 2 4 ay Ben o kadar parayi versem bacağm kirılsa felc olsam gene gitmenin yolunu bulurum😀 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kadirakali Xper 3 4 ay Bana da öyle oldu yazildum motivasyonum yoktu braktim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MuscleKing_T | Spor konusunda 1,9b görüş paylaştı. Guru 4 ay Hayır olmadı. İstikrar konusunda çok iyiyimdir. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Serdarium | Spor konusunda 265 görüş paylaştı. Yoda 4 ay 7 yıldır düzenli gidiyorum desem 😁 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Redamancy-4 | Spor konusunda 1,5b görüş paylaştı. Master 4 ay Tabii ki oldu ama çok eskidendi yani çocuktum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MadagaskarAslanı | Spor konusunda 263 görüş paylaştı. Master 4 ay 3 ay gittim sonra da gitmedim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
LalalallaaLlla Guru 4 ay Gitmeyeceğimi bildiğim için hiç yazılmadım 😄 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ForHuman Xper 7 4 ay Spor salonları bu sayede ayakta duruyor zaten Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
majestetuncay | Spor konusunda 5,4b görüş paylaştı. Master 4 ay şuanda o durumu yaşıyorum.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Alaçatı_mavisi | Spor konusunda 94 görüş paylaştı. Master 4 ay 2 kere hemde 😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1416Evet oldu
Çünkü kalabalık yerlerdese tenha yerlerde kendimle başbaşa kalarak daha iyi enerjimi harcayabildiğimi fark ettim
genelde tek başına gitmeyi sevmiyor insanlar. bende sevmiyorum ama spordan mahrum kalmamak adına düzenli gidiyorum.
3 aylık yazıldım hakkını verdim. Öyle yazılıp gitmeyen çok vardı çevremde. Onları motive etmeye çalıştım ama çok başarılı olamadım.😅
Bi alışma süreci var evet yazıldığın gibi gidemiyorsun
3 aylık üyelik aldım ama gidemedim ramazan bayramından sonra devam edicemm bakalım
Bir süre sonra tek gitmek sıkıyor evet çok fazla gidemedim
Ben ilk defa yazıldım ve kardı, fırtınaydı derken bi gün gidemedim şimdi de ramazan. asafagahjj
spor salonuna en erken ben gidip gruptan en geç ayrlıdığıum çok oldu
Yıllık üyelik yaptırıp bi ay gidip daha sonra hiç gitmedim ortam kastı
Evet aylık yazıldım ilk hafta gidebildim bırakmak durumunda kaldım vakit yok
Ben o kadar parayi versem bacağm kirılsa felc olsam gene gitmenin yolunu bulurum😀
Bana da öyle oldu yazildum motivasyonum yoktu braktim
Hayır olmadı. İstikrar konusunda çok iyiyimdir.
7 yıldır düzenli gidiyorum desem 😁
Tabii ki oldu ama çok eskidendi yani çocuktum
3 ay gittim sonra da gitmedim
Gitmeyeceğimi bildiğim için hiç yazılmadım 😄
Spor salonları bu sayede ayakta duruyor zaten
şuanda o durumu yaşıyorum..
2 kere hemde 😂