Bunu zitti zaten yanlış. Kendini tutman hergun harama bakip nasi mumkun olsun suc kizlrda gitmeyin erkek hocaya a... q gitmeyin. Kiz hocalarda erkeklere ders vermesin bu kdr basit. Göz zinasi diye bisey var harama hergun Bakarsan canin tabi ister seytanla nefsin bos durmaz o yuzden dogru olan erkegin erkege ders vermesi hergun bikinili mayolu yani ben ic camasiri diyorum cunku sirf su gecirmiyo diye kilot ve sutyen giymek mesela havuzda ayip deglmi kzkz sacma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yani spor hocam varsa eger ve erkekse aramzda bir iş ahlakı olmasını beklerm mesafe her seydir kimseyle laylaylom yapamam
Bu tür şeyleri yaşanşara şaşırıyorum hergün biriyle oluyo adam senden sonrada biriyle olucak belki senleykende klasik hoca tiplemesi kdkdkd
Hadi ya
Bende yüzme antrenörüyüm oradan biliyorum ve arkadaşlarım var böyle olan emin ol yani kdkdkd
Aynen oyle. Sapkinlik bu
Açık konuşmak gerekirsen hergün farklı tarzda kadınları görüşte kendine engel olmak zor ben ilklerde böyleydim sonradan sıkıldım ama herkeste böyle
O yuzden sadece erkek erkege spor hocaligi yapicak kadin da kadina okey?
Aynen ama artık bunun zıttı bir durum var genelde
Bunu zitti zaten yanlış. Kendini tutman hergun harama bakip nasi mumkun olsun suc kizlrda gitmeyin erkek hocaya a... q gitmeyin. Kiz hocalarda erkeklere ders vermesin bu kdr basit.
Göz zinasi diye bisey var harama hergun Bakarsan canin tabi ister seytanla nefsin bos durmaz o yuzden dogru olan erkegin erkege ders vermesi hergun bikinili mayolu yani ben ic camasiri diyorum cunku sirf su gecirmiyo diye kilot ve sutyen giymek mesela havuzda ayip deglmi kzkz sacma
Evet doğru
@rosetale sana ne 😂😂😂
Dogru olani anlatinca sanane hahaha
Adam seni ve birsuru kizi parmaginda oynatiyo sen gel bide utanmazsan zevkli falan yaz
@rosetale tamam ok😂
Klasiktir fitness hocaları gelen karşı cinse sarkar hep :D artık dalgası bile geçiliyor
Yok. Erkek oldu hep. Niye sevişim erkek fitnes hocamla? Gey diilim
Hayır böyle bir durum yaşamadım
Hayır mesafeli davranıyorum.
Hayır böyle bir durum yaşamadım
Yaşamak isterdim :) ne zamandır devam ediyor?
Whatpad mi okuyosun
Tabi fitness hocasıyla olmayan kişi yok zaten
Ayıp ayıp
Naaaaa
Yaşayan çok var
yasamadim
Yaşamadım
Bırlıkte derken cınsellık mi?
Nasıl birlikdesiniz