Selam KScanlar,

Sizlere golf sporu malzemelerini anlatmak istiyorum. Siz bunlardan hangilerini biliyordunuz?
Golf sporuyla ilgili herkesin kafasında belli başlı bir resim vardır sanıyorum. Bu resmi bana nasıl tarif edersiniz?
Selam KScanlar,

Sizlere golf sporu malzemelerini anlatmak istiyorum. Siz bunlardan hangilerini biliyordunuz?
Golf sporuyla ilgili herkesin kafasında belli başlı bir resim vardır sanıyorum. Bu resmi bana nasıl tarif edersiniz?
ilk önce bakmakla görmek arasındaki farkı bile bir çift göz ve bakılanları iyi işleyen beyin, beyinden gelen görevi yerine getirecek iskelet sistemi ve kollar
Aslında çok zevkli bir spor ama biraz daha halka açılmalı diye düşünüyorum. Halk arasında Golf nedir dediğinizde zengin sporu yanıtını alıyorsunuz.
Okullarda bolum olarak egitim verilmeli. cok eglenceli hedef odakli. ve insana odaklanma sabir bekle ve vur prensibi..
Tek şey şart golf için.
Gerisi mühim değil.
PARA.
Topu almaya bile arabayla gidiyo adamlar
Cevap
16Cevap
Golf Topundan Çantasına, Tişörtünden Golf Sopasına Kadar Golf sporu malzemeleri var.
Çeşitli golf sopaları.. tahta, grafik çelik vs.. top ve golf alanı, golf kıyafeti. Başka bişey gelmiyo aklıma
Golf sahası golf sopaları günümüzde en pahalı spor dallarından biridir golf sopaların tanesi bazen binlerce dolar olabiliyor paran varsa yanına kedi bile tutabilirsin
Kolektif House'daki golf sahası çok ilgimi çekti, sopa ve top yeterli galiba
Hiç bir merak uyandırmıyor sadece her gün görüyorum ve sinirimi bozuyor
Elimde Mizuno Exsar Blue var güvenlik amacıyla taşıyorum
O değilde bazı filmlerde golf sopasiyla dayak yiyen adamlar oluyorya... gerisini anlatmiyim
Golf sopası golf topu golf çantası golf deliği dodlfl
Bir zevkimiz vardı içine ettin ks
Seninde verdiğin reklama maksimum!!
Golf topu golf golf çubuğu ve bir adet delik
Bir adet tiki adam bir adet delik
İlgilenmediğim bir spor
+9 Zengin sosyete itemleri, biz nerden bilelim..
Hayır hayır hayır golf spor değildir
Hesaaaabınızı kitaaaabınızı yapın arkadaşlar :D
Golf topu golf arabasi
ilgilenmedigim bir spor
Golf topu
Sopa, top, saha ve özel kıyafetler
Hepsini biliyorum
Sopa, küçük top
Atom bombası.
golf bilmem
İlgi alanım değil
Delik