Şimdi hayatının 7 senesini spora vermiş biri olarak zaten gayet kaslı adonisli baklavalı bir erkek olarak söylüyorum, kıskanırım =) Başka kaslı erkekler falan var etrafta gözü kayar malum. Şöyle örnek veriyim, beraber spor yaptığımız arkadaşların birisi salona kız arkadaşıyla birlikte gelmişti, kızın bana nasıl baktığını görsen gülerdin =) O çocuğun yerinde olmayı kimse istemez.
benim esim beni göndermio bayanalra özel yere gdiyiorum erkekler icin malesef öyle birsey yok ama izin veriyorum güveniyorum.. esimide anliyorum spor yaparken heryerin oynuyor.. gerek yok baska erkeklrin bakmasina
namus sadece kadında degıl unutmakı guven cok ıyı bırsey katılıyorum sana ama bazı kadınalrda spor yapan erkeklerı arzuluyor ve aldatabılır bu olasılık ta var sonucta erkegın vazgecemeyecegı tek sey kadın dır herkes hz Y. usuf degıldır
@12kemal123 evet o yüzden esini iyi tanimalisin benim esim zirt pirt gitmiyor ama ayni salona kayitliyiz :) ve yapicaksa zaaten yapar kisitladim konularda var tabiki..
@12kemal123 cok olmadi ya ikimize kiskanc oldumuz icin orta yol buluyoruz insanin icinde olan birsey yapicag varsa zaaten yapar rabbim öyle günlerii göstermesin
bırkac bısey danısmak ıstıyorum elvılık ve evlendıkten sonra duzenın kurulması ona benzer seyler bana m esa j atar mısın senden rıca edıyorum kırmasan sevınırım zaten profılden de bısey ogzukmuyor lutfen
Gidemez. Çoğu kişi birlikte gidersek olur demiş gidince milletin gözünü mü kapatacaksınız aaa sevgilisi var bakmayım diye kendini mi engellicek insanlar. Yanında olmanızda bişey değiştirmez
İşte bende bunu anlamıyorum... Sanki sevgilisi yanında olunca oraya gidince kimse bakmayacak!!! Bakar arkadaşım bakar hatta bakarak ırzına bile geçer! Ağzını açıp bakana neden baktın bile diyemezsin!!! Göz bu bakacak tabi! Sende adam ol getirme o kızı buraya der bakan... Bakma özgürlüğü denen bir şey var! Fiziksel temas olmadığı sürece bakışlara kimse gıkını çıkartamaz!!!
Hayır kesinlikle. Gönderende geniştir biraz. Spor Hocası erkeklere 7 numaraya bas kos şimdi diyor. Kızların peşinden ayrılmıyor. Ağırlıkta arkasına geçip Yardım etmeler vs.. Gönderen katıksız g*v*ttır.
He bide suriyeliler Gözleriyle kızları yiyip bitirmeleride var. Sadece suriyeli değil insanımızda öyle . Kosu bandında 10 kişiden 6 sının gözü kızın kalcasında
Kıskanç insanla birlikte olmak da zor kıskanç olmak da zor. Bu yorumlardan onu anladım. Ben kendim de spor salonuna gidiyorum sevgilim de gidebilir. Hele bir göndermem desin. O zaman ayrılma noktasına gelirim. Kıskançlık çekemem.
Daha dün akşam bu konu yüzünden bir arkadaşım kız arkadaşı ile ölümüne kavga ettiler... Oğlan, ben giderim diyor, kız hayır gidemezsin diyor... Sonları en son beddua ederken yanlarından ayrıldım...
Sokakta otobüste zaten hep hemcinslerle birlikteyiz ya spor salonu göze batıyor tabi 😂😂 aşın bunları ya çok saçma gönderirim tabi anormal bir durum yok bunda
Saçmalama ne olur çare çok, Nasıl gidersin? Istediğin her şey sanki diğer spor salonlarında yok Değer mi dersin. Başkaları bilmez, bakmaz belki ama Senin vücuduna Al elini vicdanına bir koy Nasıl dayanayım buna?
Göndermem. Giderse kendi bilir. Bende giderim ama Neden hemcsinleri varken Karsi cinsin de oldugu yere gitsin? Kasli erkeklere bakmak icin mi. ? Veya kendini gostermek icin mi? Insan bir dusunur
erkekler pek göndermez ama kızların göndermemesini anlamıyorum. orda 5 kız varsa 100 tane erkek vardır o kadar erkek arasında sizinkine bakacak değillerdir rahat olun
Bu kadar bağnaz insanların olduğunu görmek beni üzüyor. Hemcinslerinin olduğu bir spor salonu mu? Komedi. Spor bu, iki cinsten de insanlar olacak tabii.
Valla normalde açık görüşlü bir insanım ama spor salonu olmaz. Nasıl tipler var biliyoruz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ben gönderdim.. noldu? hicbirsey.. ben gidermiyim? giderim ama rahatsiz hissedersem saadece bayan bölümleri var oraya takilirim sonucta kendimi bilen biriyim..
En İyi Cevaplar