Aşk İlişkileri Sevgilinizi spor salonuna gönderir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Allahtan sevgilim yok sjsjshs Öyle yiğitler var ki hey maşallah 😂 Sevgilinizi spor salonuna gönderir misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Benim göndermeme ayda izin almasına gerek yok ki kendisi isterse gidebilir ben de spor yapmasını isterdim zaten sağlığı için daha çok 0 0 Yorumla
Senidebiriyakacak Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı. Kadın erkek karışık yere benim eşim olmayı başarmış kişi gitmemesi gerektiğini bilir teklif etmeyi aklından bile geçirmez. O yüzden benim bişey dememe gerek kalmaz. 0 0 Yorumla
BALAT34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Göndermek / göndermemek kimin ne haddine. Hayat mı paylaşıyorsunuz insan mı sahipleniyorsunuz? Çok çağ dışı ve talihsiz söylemler. 0 0 Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl evde spor aletlerimiz var spor salonuna gitmeye gerek yok 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Belli kesiyorsun yiğitleri. Analar neler doğuyor da diyorsun hahdjsks 0 0 Yorumla
n0namen0 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı. Gidebilir ya onuda mı kısıtlayalım 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Gönderrim neden göndermeyim 0 0 Yorumla
yitik_ruh426 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Olursa birlikte gidelim beni de spora teşvik etsin 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Gider tabiki. Kısıtlayamam 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. kap birini ordan kendine 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Benim göndermeme ayda izin almasına gerek yok ki kendisi isterse gidebilir ben de spor yapmasını isterdim zaten sağlığı için daha çok
Kadın erkek karışık yere benim eşim olmayı başarmış kişi gitmemesi gerektiğini bilir teklif etmeyi aklından bile geçirmez.
O yüzden benim bişey dememe gerek kalmaz.
Göndermek / göndermemek kimin ne haddine. Hayat mı paylaşıyorsunuz insan mı sahipleniyorsunuz? Çok çağ dışı ve talihsiz söylemler.
evde spor aletlerimiz var spor salonuna gitmeye gerek yok
Belli kesiyorsun yiğitleri. Analar neler doğuyor da diyorsun hahdjsks
Gidebilir ya onuda mı kısıtlayalım
Gönderrim neden göndermeyim
Olursa birlikte gidelim beni de spora teşvik etsin
Kral spor salonundan birini ayarla
Gider tabiki. Kısıtlayamam
Gidiyoki zaten
kap birini ordan kendine
tayt ince mi
Tabiki gönderirim
Gitsin banane